View previous topic
::
View next topic
|
Θα σας ενδιέφερε ένα καινούργιο section μόνο για βιβλία; |
Ναι |
|
87% |
[ 55 ] |
Όχι |
|
6% |
[ 4 ] |
ΔΞ/ΔΑ |
|
6% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 63 |
|
Author |
Message |
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 12:43 am
Post subject:
|
|
|
MatheMagician wrote:
|
Ο χορός των εφτά πέπλων του Τομ Ρόμπινς είναι[..]
|
Μπορώ να πω πως σε συμπάθησα
Λατρεύω τον Τομ Ρόμπινς, συνιστώ όλα του τα βιβλία (αν και τα δύο τελευταία του Villa Incognito& Αγριόπαπιες πετούν ανάστροφα είναι για τους πιο hardcore fans)
Θα γράψω τις προτάσεις μου στο αντίστοιχο thread
Όσο για βιβλιοθήκες, η δημοτική τηε Θεσσαλονίκης (Αγγελάκη) είναι καταπληκτική! Περνούσα ώρες εκεί!
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 3:20 am
Post subject:
|
|
|
Cassandrart wrote:
|
Όσο για βιβλιοθήκες, η δημοτική τηε Θεσσαλονίκης (Αγγελάκη) είναι καταπληκτική! Περνούσα ώρες εκεί!
|
Πες τα βρε Cassandrart γιατί εμένα με πήραν με τις τομάτες όταν τόλμησα να πω τις λέξεις δημοτική και βιβλιοθήκη μαζί
Πράγματι η βιβλιοθήκη στην Εθνικής Αμύνης (εκτός αν εννοείς κάποια άλλη στην Αγγελάκη που αγνοώ) έχει πολύ πράγμα, κάθε φορά που τυχαίνει να μπω θα μου πάρει τουλάχιστον μισή ώρα χαζεύοντας απλά τους τίτλους
Και κάτι ακόμα. Με τις δημοτικές έχετε το πλεονέκτημα να γνωρίσετε από πριν αν θέλετε ένα βιβλίο να κοσμεί τη βιβλιοθήκη σας. Έτσι και πληρώνετε μόνο ό,τι σας αρέσει και αυτό που παίρνετε παραμένει στη βιβλιοθήκη σας ανέπαφο, όυτε καν τσακισμένο από εσάς τους ίδιους . _________________
Ōkami-Fansubs
Ōkami IRC channel
_________
'Cause Wolves don't bite... They Fansub.
Last edited by lexalkon on Tue Dec 18, 2007 11:38 am; edited 1 time in total
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:34 am
Post subject:
|
|
|
lexalkon wrote:
|
Και κάτι ακόμα. Με τις δημοτικές έχετε το πλεονέκτημα να γνωρίσετε από πριν αν θέλετε ένα βιβλίο να κοσμεί τη βιβλιοθήκη σας. Έτσι και πληρώνετε μόνο ό,τι σας αρέσει και αυτό που παίρνετε παραμένει στη βιβλιοθήκη σας ανέπαφο, όυτε καν τσακισμένο από εσάς τους ίδιους .
|
Χεχε έτσι είναι Διάβασα όμορφα όμορφα την τριλογία του Pullman από τη βιβλιοθήκη και μετά αγόρασα ένα ωραιότατο boxset που δε θα τολμούσα να αγγίξω αν δεν ήξερα οτι θα μου αρέσει το βιβλίο.
Παρ'όλ'αυτά εγώ τα βιβλία μου τα τσακίζω κυριολεκτικά έτσι κι αλλιώς γιατι τα διαβάζω ξανά και ξανά _________________
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 11:32 pm
Post subject:
|
|
|
Καλησπέρα. Πριν από λίγες μέρες απόκτησα το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας του Bαρτιμαίου (Τζόναθαν Στραουτ) το μάτι του γκόλεμ!
Ελπίζω να είναι καλό όσο το πρώτο μέρος
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!!! _________________
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 8:17 pm
Post subject:
|
|
|
basilhs wrote:
|
κανε καλο βιβλιο με μαθιματικα ξερετε?
|
"Το θεωρημα του παπαγαλου" του Ντενι Γκεντζ. Καλο βιβλιο για να μαθεις με τον ευκολο τροπο την ιστορια των μαθηματικων ανα τους αιωνες(τα πολυ βασικα βεβαια). Σαν μυθιστορημα ειναι αρκετα καλο, αν και λιγο ευπροβλεπτο.
Πολυ καλυτερο ως μυθιστορημα, και ικανο να σε κανει να ξαναπιασεις τα μαθηματικα ειναι "Ο θειος Πετρος και η εικασια του Γκολντμπαχ" του Αποστολου Δοξιαδη.Το προτεινω ανεπιφυλακτα. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 11:08 pm
Post subject:
|
|
|
serestrum wrote:
|
Nadir wrote:
|
"Το θεωρημα του παπαγαλου" του Ντενι Γκεντζ. Καλο βιβλιο για να μαθεις με τον ευκολο τροπο την ιστορια των μαθηματικων ανα τους αιωνες(τα πολυ βασικα βεβαια). Σαν μυθιστορημα ειναι αρκετα καλο, αν και λιγο ευπροβλεπτο.
Πολυ καλυτερο ως μυθιστορημα, και ικανο να σε κανει να ξαναπιασεις τα μαθηματικα ειναι "Ο θειος Πετρος και η εικασια του Γκολντμπαχ" του Αποστολου Δοξιαδη.Το προτεινω ανεπιφυλακτα.
|
επιτρεψε μου να πω πως εντυπωσιαστηκα...
|
Ενταξει, δεν ειναι και πολυ εντυπωσιακο.Η αληθεια ειναι οτι αυτα τα δυο ειναι τα μονα αμιγως μαθηματικα μυθιστορηματα που εχω διαβασει.
Αν και εχει κυκλοφορησει αλλο ενα του Γκετζ, "Τα αστερια της Βερενικης", δεν υπολογιζω να το διαβασω συντομα.Εχουν σειρα "Ο αρχοντας του ψευδους" του Μαστερτον και ο "Ζωντανος θρυλος" του Μαθεσον. Να ειχα και λιγο χρονο να τα τελειωνα γρηγορα... _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|