View previous topic
::
View next topic
|
Θα σας ενδιέφερε ένα καινούργιο section μόνο για βιβλία; |
Ναι |
|
87% |
[ 55 ] |
Όχι |
|
6% |
[ 4 ] |
ΔΞ/ΔΑ |
|
6% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 63 |
|
Author |
Message |
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 1:35 am
Post subject: Διαβάζετε βιβλία;
|
|
|
Αυτό τον καιρό ψάχνω να αγοράσω κάποια καινούργια βιβλία για να διαβάσω και σκέφτηκα να σας κάνω την εξής ερώτηση/πρόταση.... Διαβάζετε βιβλία; Σας ενδιαφέρει να μοιραστείτε τις απόψεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της AnimeClipse;
Μήπως θα σας ενδιέφερε να γινόταν ένα section (όπως το tv-cinema π.χ.) όπου θα μπορούσαμε να μιλάμε μόνο για βιβλία, περιλήψεις, σχόλια, reviews, κι όπου θα μπορούμε να ανατρέχουμε όποτε θα θέλουμε μία καλή πρόταση να διαβάσουμε κάτι καινούργιο ή πιστεύεται ότι δεν αξίζει καν τον κόπο και θα έπιανε αράχνες;
Υ.Γ. από τις απαντήσεις σας θα εξαρτηθεί το αν θα γίνει ή όχι. _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 12:48 pm
Post subject:
|
|
|
+1
Παρόλα αυτά δεν μπορώ να περιμένω και προτείνω άμεσα το παρακάτω ανάγνωσμα.
Ο χορός των εφτά πέπλων του Τομ Ρόμπινς είναι ένα βιβλίο που θα πρότεινα στον καθένα.
Πραγματικά υπέροχο. Μια ανατρεπτική ιστορία για την πολιτική, το χρήμα, την υποκρισία, τη θρησκεία, τα όνειρα, τον έρωτα και... το μεσανατολικό. Οι ήρωες, εκτός των άλλων, είναι μια σοφή κονσέρβα φασόλια (δεν γνωρίζουμε το φύλο της και αναφέρεται ως ο/η κονσέρβα), η σπουν το ασημένιο κουταλάκι, ο ντερτι σοκ η ξεχασμένη κάλτσα, η πορφύρα το κοχύλι και το ραβδί. Α, ναι και ο περιστρεφόμενος Νόρμαν.
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 1:19 pm
Post subject:
|
|
|
Με πρόλαβες, πάνω που σκεφτόμουν ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν άσχημο
Λοιπόν, μόλις τέλειωσα "Το βιβλίο του Παραδείσου" του Kai Meyer ~800 χορταστικές σελιδούλες και ήταν πολύ καλό (θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει και ανιμε ) _________________
Ōkami-Fansubs
Ōkami IRC channel
_________
'Cause Wolves don't bite... They Fansub.
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 1:38 pm
Post subject:
|
|
|
Θεωρώ οτι δεν θα έπρεπε να τίθεται θέμα ψηφοφορίας. Έστω και μια χούφτα άνθρωποι να ενδιαφέρονται, είναι αρκετό. Εχουν το δικαίωμα να έχουν το χώρο τους. Δεν χρειάζεται να θέλει κάτι όλος ο λαός για να ξεκινήσει.
Και το λέω αυτό εγώ που πλέον δεν διαβάζω τίποτα άλλο εκτός απο τα αναγκαία ακαδημαικά βιβλία (και λίγη βαριά (και περίεργη...) φιλοσοφία οπου 2-3 σελίδες την ημέρα μου φτάνουν...).
Δεν χρησιμοποιώ την λογοτεχνία για να χαλαρώσω σε αυτήν τη φάση της ζωής μου, όπως έκανα παλιότερα. Προτιμώ να ακούσω ή να παίξω λίγη μουσική, να βγω μια βόλτα κτλ.
Θέλω να καταλήξω στο οτι ψήφισα "όχι" αφού μου ζητήθηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Και λίγα άτομα να ενδιαφέρονται τώρα, στο μέλλον κανείς δεν ξέρει. Είναι κρίμα να εξαρτάται απο μια ψηφοφορία, είναι η γνώμη μου... _________________
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 1:55 pm
Post subject:
|
|
|
Έχετε απόλυτο δίκιο, δεν τίθεται θέμα ψηφοφορίας, απλά ήθελα να δω αν υπάρχουν άτομα που να ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο. Σας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας! _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 3:21 pm
Post subject:
|
|
|
_Sophia!!!_ wrote:
|
Ο Λαός απαιτεί section βιβλίου!
|
Έχω κάνει την αντίστοιχη αίτηση στο υπουργείο εσωτερικών της AnimeClipse και περιμένω απάντηση από τον Υπουργό. _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Back to top
|
|
|