Posted: Mon Dec 03, 2007 9:34 pm
Post subject: Προτεινόμενα Youtube Videos
Μιας και το YouTube παραμενει η πιο δημοφιλης σελιδα για παρακολούθηση online βίντεο, μπορειτε να παρατιθετε εδω τα αγαπημενα σας βιντεο που εντοπιζετε, ωστε να τα μοιραστειτε με τους υπολοιπους.
Ας ξεκινησω λοιπον:
OH MY GOD!!!!!
Ψαχνοντας για καποιο trailer σχετικα με το νεο final fantasy (XIII) επεσα πανω σε μια απο τις καλυτερες ερασιτεχνικες δουλειες που χω δει ποτε μου.
Ιδου το College Saga παιδες.
Αυτο θα πει φοιτητικη υπερπαραγωγη!!!
Posted: Mon Dec 03, 2007 9:58 pm
Post subject:
ΘΕΙΚΟ!!
Τα διάφορα themes που ακούγονται είναι απο το 7 ή απο το 8? Θα μου πεις τι σημασία έχει, αλλά μου θύμησαν πολλές "καμμένες" ώρες και έχει περάσει και καιρός.... _________________
xHATEBREEDx πραγματικά καιρό έχω να γελάσω τόσο. Φοβερή δουλειά μπράβο στα παιδιά.
BTW οι περισσότερες μουσικές είναι από FF αλλά έχει και από Zelda demo ma ii kuh
Εγώ έχω να σας προτείνω ίσως τον καλύτερο μίμο που έχω δει ποτέ και μια κατα τα φαινόμενα ''σειρά''??(Ιαπωνικής προέλευσης που βρήκα καταλάθος και πέθανα στα γέλια..Λίγο ρόζ θα έλεγα αλλά στα πλαίσια του επιτρεπτού)
Κι άλλο ένα απο Ιαπωνία...Έχουνε ξεφύγει τα άτομα:http://www.youtube.com/watch?v=MEDqUxIGE-s _________________ I am the key to the lock in your house..That keeps your toys in the basement
Γενικα δειτε τα ολα απο derrickcomedy.
Ολα τα σκετσακια τους ειναι ενα κι ενα _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum Διαβάστε το Playback FAQ
Οριστε και ενα βιντεο απο εμε που μολις το πηρε το ματι μου.
Απο τα λιγα που καταλαβα, πρεπει να ειναι μια εκπομπη που τελικα δεν βγηκε στον αερα... κατι τετοιο.
Παντως το βιντεο ειναι απιστευτο, ιδιως το τελευταιο κομματι του:
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
All times are GMT + 2 Hours Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6Next
Page 1 of 6
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum