Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Απόψεις-Προτάσεις

Πρόταση για Anime - Αναζήτηση ατόμων...
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 14 Οκτ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 10, 2007 9:22 pm
Τίτλος: Πρόταση για Anime - Αναζήτηση ατόμων...
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα/μέρα σας... Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση για μια σειρά αλλά επειδή το έχω αναφέρει και αλλη φορά, αυτή τη φορά θα είμαι πιο συγκεκριμένος...
Λοιπόν έχω βρει Raw αρχεία για το Hajime No Ippo το οποίο φαντάζομαι ότι πολύς κόσμος εδώ δε το ξέρει αλλά νομίζω καλό θα ήταν να το μάθει... Έχω ξεκινήσει ήδη τη μετάφραση και το χρονισμο παράλληλα και μπορώ πιστεύω να κάνω και το encoding. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με typesetting Sad Sad Sad οπότε ζητάω help σε αυτό τον τομέα.

(xHATEBREEDx sorry αλλά δεν άντεχα να περιμένω να απαντήσεις για να ρωτήσω Embarassed Embarassed Embarassed )

Αν βρεθεί κανείς λοιπόν που να θέλει να βοηθήσει (για οποιο στάδιο θέλει αν και το κυρίως πρόβλημά μου είναι το typesetting) μπορούμε να κάνουμε δουλεια... Τώρα και μόνος να κάνω τη δουλειά, ελπίζω οι κύριοι κύριοι υπεύθυνοι να μην έχουν αντίρρηση να hostαρουν στον tracker τη δουλειά μου Whistling Whistling )

Και ένα σχόλιο... Δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι θα βρω ελληνική κοινότητα που να ασχολείται με fansubbing... Από τότε που έκανα register εδώ με έχει φάει να ασχοληθώ και γω... Γι αυτό και έχω κολλήσει και θέλω να μεταφραστεί το αγαπημένο μου anime και να βάλω και γω το χεράκι μου σε αυτό... Ξέρω ότι θα μου πείτε οι υπεύθυνοι ότι έχουμε πολλά projects ανοιχτά και γι αυτό δύσκολα να αρχίσει ένα μεγάλο project όπως αυτο και κτλ κτλ... αλλά θα σκάσω αν δε προσπαθήσω Whistling Whistling Whistling

Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 31 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 10, 2007 10:16 pm
Τίτλος:

Ελα φιλος, ευχομαι και γω να βρεθουν ατομα με γνωσεις περι Fansubbing, μιας και θα χαιρομουν παρα πολυ να μεταφραστει μια τετοια θρυλικη σειρα, οποτε καλη επιτυχια σου ευχομαι Thumbs UP

Edit:Sorry που δεν σου απαντησα στο πμ, αλλα τωρα μολις το προσεξα Sad
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 04 Ιούλ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 10, 2007 10:21 pm
Τίτλος:

Embarassed δεν θελω να φανω αδιακριτος αλλα νομιζω οτι ο ManiacGr θελει να μαθει και αν μπορει η animeclipse να χοσταρει στον τρακερ το ανιμε σε περιπτωση που μπορεσει να βρει καποιον για typesetting Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 14 Οκτ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 10, 2007 11:08 pm
Τίτλος:

Vouk να σου πω... απλά δε ξέρω αν θα γίνουν δεκτά τα επεισόδια που θα βγουν από μένα αν δεν συμμετέχει κανένα μέλος επισημο της Animeclipse... ενδιαφερεσαι για typesetting;;; χεχε

Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 27 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 10, 2007 11:18 pm
Τίτλος:

To typesetting δεν είναι κάτι τρομερά δύσκολομ, αν έχεις αρχίσει δουλειά πάνω στη μετάφραση και το timing μέσω aegisub, κάνεις typesetting από εκεί.
Το θέμα είναι να ψαχτείς λίγο για το καραόκε, το οποίο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις το wiki και τα αρχεία help του aegisub αν ενδιαφέρεσαι.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Απόψεις-Προτάσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας