Καλησπέρα/μέρα σας... Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση για μια σειρά αλλά επειδή το έχω αναφέρει και αλλη φορά, αυτή τη φορά θα είμαι πιο συγκεκριμένος...
Λοιπόν έχω βρει Raw αρχεία για το Hajime No Ippo το οποίο φαντάζομαι ότι πολύς κόσμος εδώ δε το ξέρει αλλά νομίζω καλό θα ήταν να το μάθει... Έχω ξεκινήσει ήδη τη μετάφραση και το χρονισμο παράλληλα και μπορώ πιστεύω να κάνω και το encoding. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με typesetting

οπότε ζητάω help σε αυτό τον τομέα.
(xHATEBREEDx sorry αλλά δεν άντεχα να περιμένω να απαντήσεις για να ρωτήσω

)
Αν βρεθεί κανείς λοιπόν που να θέλει να βοηθήσει (για οποιο στάδιο θέλει αν και το κυρίως πρόβλημά μου είναι το typesetting) μπορούμε να κάνουμε δουλεια... Τώρα και μόνος να κάνω τη δουλειά, ελπίζω οι κύριοι κύριοι υπεύθυνοι να μην έχουν αντίρρηση να hostαρουν στον tracker τη δουλειά μου

)
Και ένα σχόλιο... Δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι θα βρω ελληνική κοινότητα που να ασχολείται με fansubbing... Από τότε που έκανα register εδώ με έχει φάει να ασχοληθώ και γω... Γι αυτό και έχω κολλήσει και θέλω να μεταφραστεί το αγαπημένο μου anime και να βάλω και γω το χεράκι μου σε αυτό... Ξέρω ότι θα μου πείτε οι υπεύθυνοι ότι έχουμε πολλά projects ανοιχτά και γι αυτό δύσκολα να αρχίσει ένα μεγάλο project όπως αυτο και κτλ κτλ... αλλά θα σκάσω αν δε προσπαθήσω

Πίνω μπάφους και παίζω Pro.