Available Invitations
Καλησπέρα παίδες. Επειδή τώρα τελευταία είδα αρκετά άτομα να ζητάνε invitations για διάφορα site, αποφάσισα να σας μοιράσω και εγώ όσες και όπου έχω (τουλάχιστον σ' αυτά που θεωρώ αξιόλογα). Παράλληλα πιστεύω πως καλό θα ήταν όλα τα request για invitations να μεταφερθούν σ' ένα topic, και όχι να υπάρχουν για κάθε site χωριστά. Μια ιδανική περίπτωση είναι στο αρχικό post να αναφέρονται ανά είδος τα site (όχι ενεργά links), καθώς και οι διαθέσιμες προσκλήσεις και από ποιους.
Οι διαθέσιμες προσκλήσεις θα δοθούν έπειτα από λίγες μέρες και με την εξής σειρά:
1.Μέλη της animeclipse team
2.Άτομα με αξιόλογη παρουσία στο χώρο (posts/seeding)
3.Απλά μέλη.
Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι ότι όταν καλείς κάποιον σε private tracker/site, φέρεις ευθύνη ως προς το άτομο αυτό (κίνδυνος να φας κι ο ίδιος ban αν κάνει πατάτα).
Η προτεραιότητα που δίνω είναι αδιαπραγμάτευτη και στηρίζεται στη στείρα λογική: ''Προσφέρω σ' όσους προσφέρουν''. Θα παρακαλούσα να μου στείλετε πμ και όχι να αραδιάζεται post στο forum.
Άτομα με μηδενικά σχόλια και μηδενικό ratio μη κάνουν τον κόπο να ζητήσουν, γιατί απλά δε θα λάβουν καμία απάντηση (τουλάχιστον από εμένα).
Greek trackers:
01. Blue-white: Δεν δίνει. Ανοίγει τυχαίες μέρες για εγγραφές
(Ίσως ο μεγαλύτερος ελληνικός tracker. Αρκετά αξιόλογο και σπάνιο υλικό, αλλά μερικές φορές μετρίου ποιότητας)
02. greek tracker: 10
(Απ' τους μεγαλύτερους ελληνικούς tracker. Δυστυχώς έχασε την παλιά του αίγλη. Καλό υλικό, αλλά μέτρια ποιότητα)
03. Gamato.info:Ανοιχτός προς το παρών
(Αρκετά καλό υλικό, με ποιότητα που ποικίλει.)
Music trackers:
01. zombtracker: Ανοιχτός προς το παρών
(Εξαιρετικά σπάνιο, no officially released, υλικό. Μόνο lossless format, κυρίως στο χώρο του Rock/Progressive Rock κτλ)
02.dimeadozen: Δεν δίνει. Ανοίγει τυχαίες μέρες για εγγραφές.
(Εξαιρετικά σπάνιο, no officially released, υλικό. Μόνο lossless audio format)
Movies trackers:
forums.mvgroup.org: Ανοιχτός
(Το απόλυτο forum/tracker για ντοκυμαντέρ. Έχει σχεδόν τα πάντα, και μάλιστα σε άριστη ποιότητα)
General Trackers:
Demonoid: ναι, απροσδιόριστος αριθμός
Τέλος αν υπάρχει κάποιος άλλος tracker που θέλετε πρόσκληση και δεν αναγράφετε στην παραπάνω λίστα, απλώς αναφέρετε το όνομά του, καθώς είναι πολύ πιθανό να μπορέσω να βρω ή να έχω ήδη και απλώς να μην το συμπεριέλαβα. Άλλωστε εδώ αναφέρω όσους προσωπικά μου αρέσουν και όχι όσους χρησιμοποιώ