Να ανεβασω μερικες εικονες μιας προσφατης μπλουζας που εφτιαξα (μεσω καταστηματος για σταμπες) για τον Ninja.
Πισω
Μπροστα
Μανικι
Σε περιπτωση που θελετε τετοια μπλουζα, να δωσω μερικες πληροφοριες.
Το Logo με τον δρακο και το logo στο μανικι, ειναι σταμπαρισμενα στην μπλουζα με βινυλιο, υλικο που μενει αναλλοιωτο πανω στην μπλουζα παρα οσες αντιξοες συνθηκες. Γενικα, ειναι σταμπες που θα κρατησουν παρα πολυ στον χρονο και στην οποια μεταχειριση.
Η εικονα με τον Ichigo, ειναι φωτογραφικο υλικο, και θελει λιγακι προσοχη (πλυσιμο στο χερι και σε κρυο νερο, σιδερωμα με αναποδα την μπλουζα), ομως περιεχει σιλικονη, η οποια μπορει να κρατησει την εικονα ζωντανη πανω στην μπλουζα, αν την προσεχετε οπως αναφερθηκε.
Αν θελετε να κανω εγω την μπλουζα σας (μεσω του σταμπαδικου που εχω κανει πολλες μπλουζες), θα μου στειλετε μεσω Pm το τι χρωμα θελετε να χει η μπλουζα σας (η μαρκα της μπλουζας ειναι sol's:
http://www.sols-collection.com/ ) και τι χρωμα να χουν τα βινυλια του δρακου και του ψευδωνυμου σας (αν θελετε logo στο μανικι με το ψευδωνυμο σας ). Τελος να μου πειτε και το μεγεθος της μπλουζας που θελετε.
Να ξερετε οτι υπαρχει τεραστια ποικιλια χρωματων τοσο στις μπλουζες οσο και στα βινυλια. Ομως για την εικονα με τον Ichigo, δεν μπορει να αλλαξει το χρωμα, δηλαδη θα παραμεινει ως εχει.
Οσον αφορα τις τιμες, μια πληρης μπλουζα (logo με τον δρακο, εικονα με τον ichigo και logo στο μανικι με το ψευδωνυμο σας) ανερχεται στα 22 ευρω (απο 27 που εχει κανονικα, αλλα μιας και ειμαι τακτικος πελατης του μαγαζιου, μου κανει εκπτωση 5 ευρω).
Για μπλουζα χωρις την εικονα με τον ichigo, αλλα μονο με τα βινυλια, ανερχεται στα 15 ευρω.
Φυσικα και μπορεειτε να διαλεξετε εσεις την εικονα που θελετε να βαλετε πισω (αν θελετε) σε αντικατασταση αυτης με τον Ichigo.
H μπλουζα που θα παραγγελνετε μεσω εμενα, θα σας την στελνω ταχυδρομικα με αντικαταβολη, εκτος και αν μενετε Θεσσαλονικη, οπου μπορουμε να βρεθουμε απο κοντα και να σας την δωσω.
Το καταστημα που πηγαινω και κανω τις μπλουζες λεγεται DOT και βρισκεται στην αρχη της Τσιμισκη.