Καλά αυτό το spoiler το είχα φάει σε ένα meeting από τον Θωμά. (Αλήθεια που χάθηκε αυτό το παιδί; ).
Πρέπει να ομολογήσω, όμως, ότι τα ήθελε κι εμένα ο κ*λος μου.
Ένταξη: 30 Νοέ 2007
Τοποθεσία: Στο διπλανό δωμάτιο από αυτό που είναι ο Serestrum...παίρνω μάτι xD
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 08, 2008 2:26 am
Τίτλος:
skarman έγραψε:
Kenshin-dono έγραψε:
Ώπα,ώπα,κάνε edit,υπάρχουν spoiler!!!!
το rinnegan,βάλτο σε spoiler,γιατί υπάρχουν άτομα π δν διαβάζουν το manga!!
Edit΄Μήπως ψιλοξεφεύγουμε από το θέμα?
Συγγνώμη φίλε αλλά δεν καταλαβαίνω τι είναι το edit?
Στο προηγούμενό σου post,εκεί π λες το spoiler,πάνω δεξιά έχει ένα κουτάκι,που θα λέει edit. Σου επιτρέπει να επεξεργαστείς και να προσθαφαιρέσεις στοιχεία στο κείμενο. Αν και θα ήταν καλύτερο να έσβηνες την όποια αναφορά κάνεις στο ξέρεις-τι που το έχουμε μόνο στο manga,μπορείς να κρύψεις όλα αυτά τα σημεία γράφωντας
[ spoiler] το spoiler π έχεις [/ spoiler].
Έτσι όσοι δεν το έχουν διαβάσει το manga,δεν θα το δουν,ενώ όσοι το έχουν διαβάσει,απλά θα κάνουν κλικ πάνω στο κουτάκι που θα εμφανιστεί για να το δουν. Αν και σου ξαναλέω,καλύτερα να το έσβηνες,και να ανέφερες μόνο το sharingan και το byakugan,ή να τα σβήσεις και να τα ξαναγράψεις,αλλά να βάλεις το ξέρεις-τι σε spoiler,όπως θα κάνω από κάτω τώρα
Αυτό είναι δείγμα του spoiler tag
Για μια θέση στην animeclipse ρε γαμώτο... _________________ Kenshin got owned
Καλά αυτό το spoiler το είχα φάει σε ένα meeting από τον Θωμά.
Μην κάνεις το λάθος και κάτσεις δίπλα από τον Θωμά και τον gpower. Μόλις αρχίσουν τα spoiler δεν γλυτώνεις τπτ. Αμα κάθεσαι και ανάμεσά τους...άντε γεια. Τους λες με τρόπο George θες να αλλάξουμε θέση? Θωμά θες να αλλάξουμε θέση? -Όχι μωρέ. Μια χαρά καθόμαστε....
gpanos έγραψε:
Αλήθεια που χάθηκε αυτό το παιδί;
Ξέχασε που πάρκαρε το αμάξι και έχει ένα μήνα που το ψάχνει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.....
εγω παλυ παιδια αντιτιθεμαι με τουσ περισσοτερους και διαλεγω byakugan και θα εξηγησω και τον λογο. το byakugan συγκριτικα με το sharingan ειναι πιο ολοκληρωμενο και πιο ισοροπημενο. πχ δεν εχει κανενα drawback. δεν χανεις την οραση σου ας πουμε αν το χρησιμοποιησεις πολυ. μπορει οντως να φαινεται πιο δυνατο (γιατι ειναι κυριοι χαρακτηρες που το χρησιμοποιουν στο συμπαν του naruto[sasuke itachi kakashi k.a.] εν αντιθεσει με τον neji kai hinata που ειναι προς το παρον κομπαρσοι αλλα εχεισ πολλα να χασεις με sharingan. _________________ Memory is a Burden that Wears at the Soul
as Weather Wears at Stone
Έτσι όσοι δεν το έχουν διαβάσει το manga,δεν θα το δουν,ενώ όσοι το έχουν διαβάσει,απλά θα κάνουν κλικ πάνω στο κουτάκι που θα εμφανιστεί για να το δουν. Αν και σου ξαναλέω,καλύτερα να το έσβηνες,και να ανέφερες μόνο το sharingan και το byakugan,ή να τα σβήσεις και να τα ξαναγράψεις,αλλά να βάλεις το ξέρεις-τι σε spoiler,όπως θα κάνω από κάτω τώρα
Αυτό είναι δείγμα του spoiler tag
Για μια θέση στην animeclipse ρε γαμώτο...
Α κατάλβα φίλε τώρα ξέρω πως θα το κάνω και δεν θα ξανακάνω την ίδια μ......!!! _________________
vasika kanena apo ta dyo.. apla se ayto to epipedo yparxei mono mia leksh:
Rinnegan..
Osoi katalavan, katalavan..
Edit by gpanos:
1) Κάνεις spoiler χωρίς προειδοποίηση και tag.
2) Γράφεις με greeklish.
Σε παρακαλώ να διαβάσεις πρώτα τους κανόνες του forum.
Από εμένα κάρτα δεν θα πάρεις, αλλά από εδώ και πέρα να είσαι πιο προσεκτικός.
Ένταξη: 27 Ιαν 2008
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 11:09 am
Τίτλος:
Αφού πιάσαμε την κουβέντα για τα μάτια που υπάρχουν στο Naruto θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν είμαι σίγουρος αν είναι spoiler αλλά θα το βάλω σαν spoiler
Αφου και το byakugan είναι σαν το sharingan δεν θα έπρεπε να έχει μια εξέλιξη σαν το Μangeyakou Sharingan????
Εγώ ψήφισα byakugan γιατί το θεωρώ καλό doujutsu
Αλλά δεν θεωρώ ότι το sharingan είναι υποδιέστερο αλλά πρέπει να υπάρχει κόντρα...
Και για αυτούς που λένε για το rinn'egan δεν ξέρουμε ακόμα πόσο δυνατό είναι αλλά το μόνο που ξέρουμε είναι αυτό που είχε πει ο Ero-sennin ότι είναι το δυνατότερο από όλα...για αυτό είναι και μυθικό.
_________________ Life is for one generation,a good name is forever!
Απο το 136 και μετα (μεχρι τελος) ειναι μονο fillers.....οποτε (για μενα) τζαμπα κοπος....
Εγω ψηφιζω sharingan γιατι μ'αρεσει ο Kakashi....
Kakashi FTW!!!
και γιατι ειναι πιο ωραιο... Ο Neji πεταει εκεινες τις φλεβες....α πα πα....αισχος.... καλυτερα σαρινγκαν..... _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας