Posted: Fri Jun 01, 2007 2:10 pm
Post subject:
Μου φαίνεται πως το γεγονός ότι πήγες Ιαπωνία είναι πιο ενδιαφέρον από τη σειρά που προτείνεις. Τέλος πάντων, περί ορέξεως...
Λοιπόν, επειδή η ομάδα ήδη είναι ξανοιγμένη σε πολύ περισσότερα μέτωπα απ'ότι φαίνεται, υποθέτω ότι η απάντηση είναι αρνητική, εκτός και αν αναλάβεις να βρεις εσύ μέλη να στελεχώσεις την ομάδα (περίπτωση Gungrave - όχι δε θα βαρεθώ να το επαναλμβάνω...). _________________ Brighter Death Now
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Μου φαίνεται πως το γεγονός ότι πήγες Ιαπωνία είναι πιο ενδιαφέρον από τη σειρά που προτείνεις. Τέλος πάντων, περί ορέξεως...
Λοιπόν, επειδή η ομάδα ήδη είναι ξανοιγμένη σε πολύ περισσότερα μέτωπα απ'ότι φαίνεται, υποθέτω ότι η απάντηση είναι αρνητική, εκτός και αν αναλάβεις να βρεις εσύ μέλη να στελεχώσεις την ομάδα (περίπτωση Gungrave - όχι δε θα βαρεθώ να το επαναλμβάνω...).
Posted: Sat Jun 30, 2007 2:17 pm
Post subject:
spera ime new face edw! me kalosorizo kai kano to proto mou post edw!
to air gear to eixa petixi kai sto youtube ama 8imame kala! einai arketa kalo!
alla oso gia ta giaoponezika iparxoun metafrastes! i kai online metafrastes www.altavista.com babefish nomizo kai exei polles gloses! _________________
Posted: Sat Jun 30, 2007 2:47 pm
Post subject:
οι υπηρεσιες αυτες [online μεταφραση] ειναι στην καλυτερη ακατανοητες...
εχουν παρα πολλα προβληματα, τους λειπουν λεξεις, ενω δεν αναγνωριζουν συνταξη και νοηματα, παρα μονο σκετες λεξεις... _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Posted: Sun Oct 14, 2012 1:17 am
Post subject:
FaLLeN_AnGeL wrote:
spera ime new face edw! me kalosorizo kai kano to proto mou post edw!
to air gear to eixa petixi kai sto youtube ama 8imame kala! einai arketa kalo!
alla oso gia ta giaoponezika iparxoun metafrastes! i kai online metafrastes www.altavista.com babefish nomizo kai exei polles gloses!
Φίλε μου διόρθωσε σε παρακαλώ το ποστ σου με ελληνικούς χαρακτήρες, στην αττική διάλεκτο κατά προτίμηση _________________
καλησπερα σε ολους σας !!!! λογο το οτι απο 8ωρος εχω γινει 6ωρος στην δουλεια , και λογο το οτι εχω καποιο ελευθερο χρονο πλεον να ασχολειθω με κατι που θελω , ειπα να αρχησω την μεταφραση ενος ανιμε. το ανιμε της επιλογης μου ειναι αυτο . τι λετε ???
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
http://home.kyuuketsuki.org/projects/tears.php
. περιμενω τις γνωμες σας . Α και μια ερωτηση προς την ANIMECLIPSE . Γινετε να ανεβαζω στο σαητ σας την σειρα??? Ευχαριστω
EDIT: μολις τωρα κατεβαζω τα raw ,απλα ειναι σε avi . εχω βρει και σε mkv (τα προτιμω) αλλα δεν εχει seeders. μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω raws σε καλη ποιοτητα (mkv )?
[quote="paris xxx"]καλησπερα σε ολους σας !!!! λογο το οτι απο 8ωρος εχω γινει 6ωρος στην δουλεια , και λογο το οτι εχω καποιο ελευθερο χρονο πλεον να ασχολειθω με κατι που θελω , ειπα να αρχησω την μεταφραση ενος ανιμε. το ανιμε της επιλογης μου ειναι αυτο . τι λετε ???
http://home.kyuuketsuki.org/projects/tears.php
. περιμενω τις γνωμες σας . Α και μια ερωτηση προς την ANIMECLIPSE . Γινετε να ανεβαζω στο σαητ σας την σειρα??? Ευχαριστω
φαινεται αρκετα ενδιαφερον κ θα ηθελα να το δω με ελληνικους υποτιτλους...αλλα σιγουρα να μην σταματησει, αν αρχισει η να αργει να βγαινει...τουλαχιστον ενα την βδομαδα...
στην αρχη (μεχρι να παρω φορα), ενα την εβδομαδα θα βγαινει σιγουρα . Τωρα για τα openings kai endings ,να μην περιμενετε κατι φανταστικο γιατι δεν το κατεχω. με τα ειδικα εφε εννοω.
στην αρχη (μεχρι να παρω φορα), ενα την εβδομαδα θα βγαινει σιγουρα . Τωρα για τα openings kai endings ,να μην περιμενετε κατι φανταστικο γιατι δεν το κατεχω. με τα ειδικα εφε εννοω.
εγω προσωπικα τα περναω τα opening κ τα ending δεν με ενδιαφερουν να μεταφραζονται η να γινονται καραοκε...ισως παντως για τα ειδικα εφε σε υποτιτλους κ παει λεγοντας, να σε βοηθησει καποιος, απο καποια ομαδα...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum