Posted: Thu Oct 25, 2007 3:27 pm
Post subject:
kemmotar wrote:
borei kapoios na seedarei parakalw?
Αλήθεια υπάρχει κάποιο seed γιαυτό το project; Το έχω εδώ και 2 βδομάδες στη λίστα και επειδή δε θέλω να παραπονιέμαι περίμενα να δω αν θα ξεκινήσει αλλά τίποτα.
Αν το έχει κάποιος διαθέσιμο μπορεί να το κάνει seed για μερικές ημέρες τουλάχιστο;
Posted: Thu Oct 25, 2007 6:44 pm
Post subject:
Αγαπητέ Raziel666 για να κάνω request σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα.
Στον Azureus που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια, το Golden Boy δείχνει:
Seeds: 0 (0)
Peers: 0 (1)
Τα torrents έχουν γίνει 2-3 φορές restart μήπως και υπάρχει πρόβλημα με τον tracker, και είναι στη λίστα πάνω από 2 εβδομάδες. Μήπως το αρχείο που κατέβασα (-με) έχει κάποιο πρόβλημα;
Edit: Τώρα βλέπω ότι το torrent είναι ένα αρχείο και για τα 6 μέρη του Golden Boy, εγώ αυτό που είχα κατεβάσει ήταν σε 2 parts (1-3 και 4-6) μάλλον αυτό εξηγεί το πρόβλημα... Πότε έγινε το merge;
Edit2: Και ναι το νέο torrent (1-6) έχει seeders...
Posted: Thu Oct 25, 2007 7:00 pm
Post subject:
techy wrote:
Τώρα βλέπω ότι το torrent είναι ένα αρχείο και για τα 6 μέρη του Golden Boy, εγώ αυτό που είχα κατεβάσει ήταν σε 2 parts (1-3 και 4-6) μάλλον αυτό εξηγεί το πρόβλημα... Πότε έγινε το merge;
Όταν ένα project τελειώνει, τα παλιά torrents αποσύρονται (σταδιακά μένουν χωρίς seeder/leecher) και βγαίνει ένα batch για τη διευκόλυνση όλων.
Για το Golden Boy δεν ξέρω πότε έγινε αυτό, φαντάζομαι αρκετό καιρό πριν.
Edit: Μόλις είδα ότι το torrent υπάρχει από τις 27/8/2005. _________________ Brighter Death Now
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum