Posted: Wed Jan 30, 2008 12:46 pm
Post subject:
Οντως, ακρως εθιστικο anime gpower-san και, αν και το χα χρονια στο συρταρι, σε ευχαριστω που μου το ειχες υπενθυμισει να το δω, πριν κανα μηνα που χαμε βρεθει για καφε
Εκει ομως που ξενερωσα απιστευτα ηταν στα ova.
Που ειναι ο dark kurapica;
Που ειναι ο dark Hisoka;
Που ειναι ο dark Kuroro;
Λες και τα Ova φτιαχτηκαν για ηλικια κατω των 15
Και δυστυχως ειχα ακουσει τοσο ωραια λογια για τα ova, και περιμενα πως και πως να τελειωσω τα επεισοδια για να φτασω σε αυτα.
Δεν ξερω, τα ova, αν και σαφως καλυτερο σχεδιο, γινανε πιο kawai για τα γουστα μου, κατι που με χαλασε πολυ.
Οπως και να χει ομως, χαλαρα αποτελει ενα παγοβουνο στον χωρο των shounen, και στανταρ προπομπο του Naruto, αν και με περισσοτερο βαθος στις αναλυσεις.
Ελπιζω το manga να με ανακουφισει καπως, μετα απο τα εντελως ημιτελη greed island, οταν με το καλο τελειωσει το μαρτυριο του μεταπτυχιακου. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum Διαβάστε το Playback FAQ
Δεν έχω να πω πολλά στο συγκεκριμένο πέρα από το γεγονός ότι εδώ και 4 τουλάχιστον, χρόνια μένει σταθερά στο Top 5 μου.
Μακάρι να συνεχιστεί το anime
gpower ωραίο review.
Posted: Fri Feb 01, 2008 7:45 am
Post subject:
kgot wrote:
xHATEBREEDx wrote:
Ελπιζω το manga να με ανακουφισει καπως, μετα απο τα εντελως ημιτελη greed island, οταν με το καλο τελειωσει το μαρτυριο του μεταπτυχιακου.
Στη συνέχεια να δεις dark χαρακτήρες και dark σκηνικά....
Ευτυχως!!
Ξεκιναω το κατεβασμα τωραααα.
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Δεν γινεται ο Hisoka να καταληγει φιλαρακι και παιδεραστης (μολις ειδαν τα ματια μου την εκφραση του οταν περπατουσε πισω απο τα πιτσιρικια, εμεινα καγκελο )
Posted: Fri Feb 01, 2008 11:35 am
Post subject:
Πως το έχασα αυτό το review...? απαράδεκτος. Subarashi δουλειά φίλε μου gpower. Δεν περίμενα τπτ λιγότερο από σένα...
Για το HxH δεν έχω και πολλά να πω απλώς.....Sugeeeee!!!!
Εσύ μου το έγραψες, εννοείται το είδε σερί, και το έχω επίσης όπως και ο Shiroikage στα Top 5 μου...
Μακελειό...!!! _________________ Arvendui for President
Να ρωτήσω κάτι?Μετά τα tv series τα βλέπουμε με την εξής σειρά?
Hunter X Hunter: Original Video Animation
Hunter X Hunter: Greed Island
Hunter X Hunter: Greed Island Final
Πολυ ωραια πλοκη με κρατησε σε αγωνια, το ανιμε ηταν γεματο μυστηριο και ανατροπες.
Οι κακοι χαρακτηρες Hisoka - Kuroro Lucifer (ακα kakashi ) ειναι ιδιαιτερα καλοι αλλά δεν μου αρεσουν [γενικοτερα] χαρακτηρες τοσο μικροι σε ηλικια [οπως ο Gon kai o Killua].
Τα επεισοδια εχουν πολυ μεγαλη ταχυτητα. Σ'αυτο το σημειο πιστευω το HunterXHunter υπερτερει του ναρουτο. Μονο!
Το βαθμολογησα με 7 και περιμενω και εγω μηπως βγει συνεχεια _________________
Posted: Tue Jun 30, 2009 6:02 pm
Post subject:
μπορουμε να εχουμε καποια πληροφορια οσον αφορα τα group που κανανε μεταφραση? (καλυτερη ποιοτητα)
Ηδη το κατεβαζω αλλα αν καποιος εχει καποια πληροφορια να δωσει (για να μην το κατεβαζω τσαμπα γιατι ειναι και 18 Gb ) παρακαλω ας το κανει (και λινκ ) _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Δυστυχώς, μόλις πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησαν στην Αμερική DVD Boxsets. Αυτά τα κάνουν release οι Shindou, όμως δυστυχώς με πολύ αργούς ρυθμούς. Μέχρι στιγμής έχουν βγάλει 12 επεισόδια. Η ποιότητά τους πάντως είναι εξαιρετική. _________________
Posted: Wed Jul 01, 2009 10:36 pm
Post subject:
αν εχεις να μας δωσεις καποιο λινκ ! (γιατι αυτα που κατεβασα απο ποιοτητα ιδιαιτερα ηχου ειναι αστα να πανε ... μεχρι και "φυσημα" εχει λες και βαλαμε κασετα !) _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Όμως αν δεις τα 12 πρώτα από αυτούς, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να συνεχίσεις με τα επόμενα, μιας και δεν κυκλοφορούν πουθενά σε καλύτερη ποιότητα προς το παρόν. Από την άλλη προσθέτει καλτίλα στη σειρά _________________
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3Next
Page 2 of 3
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum