Κατ'αρχάς πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αποφάσισαν να πιάσουν μια τρέχουσα σειρά, που απ'ότι λένε όλοι είναι πολλά υποσχόμενη. Προσωπικά δεν έχω δει ούτε ξένα releases (απλά κατέβασα και μπαίνουν στη λίστα "to watch"), όπως επίσης και δεν είδα το ελληνικό, απλά το έτρεξα λίγο για να δω την ποιότητα του release, και είναι όντως στα γνωστά υψηλά standards της AnimeClipse (quality to the bone!!!).
Να ευχαριστήσω τον xHATEBREEDx που με έβαλε στα credits (μήπως όμως δεν εννοεί εμένα; εγώ είμαι ο 666 και όχι ο απλός

) αλλά πιστεύω ότι δεν είχα μεγάλη συμβολή στην όλη διαδικασία - άλλωστε φίλε Θωμά, η γνώση είναι για να διαχέεται. Τώρα που το σκέφτομαι, η συμβολή μου συνίσταται κυρίως στις απειλές που εκτόξευα για αλλαγή στα raws!!!
Επίσης, να εξηγήσω ότι για την όλη θολούρα δεν ευθύνεται κανείς από την ομάδα, αλλά οι raw cappers που δεν έκαναν τόσο καλή δουλειά στα πρώτα επεισόδια - μετά βελτιώθηκαν! Τα raw πάντως που χρησιμοποιούνται είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν εκεί έξω - μέχρι ίσως να βγουν τα πρώτα DVD.
Τι άλλο; Α ναι, έτσι όπως έκανα το γρήγορο browsing στο πρώτο επεισόδιο το μάτι μου έπεσε σε μία λέξη:
συλλήφθηκε. Το σωστό υποθέτω ότι είναι
συνελήφθη, και αν θέλει ας με διορθώσει ο gerund_infinitive-sama ως παλαιότερος. Η ώρα της κριτικής τελείωσε...
Αυτά τα ολίγα (;;

είχα να πω, και πάλι συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που δούλεψε για τη συγκεκριμένη σειρά και αναμένουμε τη συνέχεια...
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol