Πραγματικά όχι. Απλά όντως τους είχα ξεχάσει τότες. Πλάκα πλάκα κοντεύει ένας χρόνος από τότε.. Να σου πω την αλήθεια τους ΕΑΑΚίτες δεν τους θεωρώ καν παράταξη. Τους θεωρώ απλά παράνομους, αντιεξουσιαστές, βάνδαλους διάλεξε όποιο χαρακτηριστικό σου ακούγεται σωστότερο. Τουλάχιστον στην σχολή μου όταν βλέπω παιδιά που ξέρω και ψιλομιλάω/χαιρετάω στους διαδρόμους και στις αίθουσες και τους βλέπω μετά μόλις ακούσουνε για μπάτσους να κατεβαίνουν υπόγειο να βουτάνε λοστούς, κουκούλες κλπ και να ορμάνε να προστατεύσουν τους παραέμπορους, να σπάνε αγάλματα και αίθουσες 100 ετών, να πετάνε μάρμαρα από εδώ και από εκεί, δεν μπορώ να έχω άλλη άποψη για αυτούς... _________________
αυτη τη βδομαδα(αλλα και για παντα) ΜΙΣΩ το hunter x hunter anime..μου την εχει σπασει αφανταστα...αυτο το οτι εξηγει μεχρι και το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ δεν παει αλλο...Θεεεεε μουυυ ποσο ηλιθιο πια...ποσα επεισοδια ακομα να δουμε με αυτον τον ρυθμο...
αυτη τη βδομαδα(αλλα και για παντα) ΜΙΣΩ το hunter x hunter anime..μου την εχει σπασει αφανταστα...αυτο το οτι εξηγει μεχρι και το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ δεν παει αλλο...Θεεεεε μουυυ ποσο ηλιθιο πια...ποσα επεισοδια ακομα να δουμε με αυτον τον ρυθμο...
Σοβαρά τώρα; _________________ Επιτρέπεται να πέσεις.Επιβάλλεται να σηκωθείς.
Μισώ το Hajime no Ippo που βγάζει 25 επεισόδια κάθε τέσσερα χρόνια! Θα έχω γίνει παππούς μέχρι ο Ippo να γίνει παγκόσμιος Πρωταθλητής!!!! _________________
κουραστηκα εγω προσωπικα...ωραιο το ανιμε,το μανγκα,ωραιοι οι χαρακτηρες και τα λοιπα αλλα αυτο το πραμα με κουρασε εμενα..αυτο και μονο..δεν μιλαω γενικοτερα για το ανιμε..
Μισώ το Hajime no Ippo που βγάζει 25 επεισόδια κάθε τέσσερα χρόνια! Θα έχω γίνει παππούς μέχρι ο Ippo να γίνει παγκόσμιος Πρωταθλητής!!!!
Ισχύει
Φίλε αυτό είναι που ξεχωρίζει το HxH από τα υπόλοιπα δες πόσο εύκολα φτιάχνει χαρακτήρες μέσα σε 2 επεισόδια _________________ Επιτρέπεται να πέσεις.Επιβάλλεται να σηκωθείς.
Posted: Sat Apr 12, 2014 7:13 pm
Post subject:
Deykalionas17 wrote:
Πραγματικά όχι. Απλά όντως τους είχα ξεχάσει τότες. Πλάκα πλάκα κοντεύει ένας χρόνος από τότε.. Να σου πω την αλήθεια τους ΕΑΑΚίτες δεν τους θεωρώ καν παράταξη. Τους θεωρώ απλά παράνομους, αντιεξουσιαστές, βάνδαλους διάλεξε όποιο χαρακτηριστικό σου ακούγεται σωστότερο. Τουλάχιστον στην σχολή μου όταν βλέπω παιδιά που ξέρω και ψιλομιλάω/χαιρετάω στους διαδρόμους και στις αίθουσες και τους βλέπω μετά μόλις ακούσουνε για μπάτσους να κατεβαίνουν υπόγειο να βουτάνε λοστούς, κουκούλες κλπ και να ορμάνε να προστατεύσουν τους παραέμπορους, να σπάνε αγάλματα και αίθουσες 100 ετών, να πετάνε μάρμαρα από εδώ και από εκεί, δεν μπορώ να έχω άλλη άποψη για αυτούς...
Το παραπάνω δεν το έβαλα για να συνεχίσω το μίσος σου ή να απαντήσω απλά για να τονίσω το εξής:
ΠΩΩΩ ΡΕ ΦΙΛΕ!! Σε ξέρω από το σχολείο και τώρα διαβάζω αυτά και... και... και...
Δε σε μίσησα ποτέ
Μισώ την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζουν οι 18-32 την κατάσταση που βιώνουμε.
Αυτό ακριβώς. Τίποτε άλλο. _________________ After all we are stardust...
Howl wtf? με ξέρεις από το σχολείο; Εξηγήσου. Και για να σου πω την αλήθεια δεν είμαι καθόλου αδιάφορος για το τι συμβαίνει στη χώρα. Τυχαίνει να μην συμφωνώ με τη λύση που "προτείνουν" οι αναρχικοί. Οι περισσότεροι από τους οποίους μάλιστα δεν μπορούν καν να κατανοήςουν τη λέξη αναρχικός. _________________
Posted: Sun Apr 13, 2014 3:16 pm
Post subject:
No need to be
Έτσι, μισώ που με τις συνθήκες που επικρατούν δουλεύουμε και Σαββατοκύριακα!
Deyki, σε ξέρω από το σχολείο = σε ξέρω εντός της AC όπου ήσουν μέλος και σχολίαζες από τότε που ήσουν στο σχολείο.
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Αν και στη βάση της κουβέντας σου είσαι σωστός, η γενίκευση που χρησιμοποιείς σε αφήνει έκθετο. Δύσκολος ο προσδιορισμός και ακόμη πιο δύσκολη η αποδοχή από μέρους των της συνολικότερης ιδέας. Το να διαβάσεις δυο κεφάλαια από το Bakunin δε σε καθιστά αναρχικό. Σίγουρα όχι και το αίμα που βράζει μέσα σου όσο είσαι νέος και αργότερα ηρεμεί.
Εγώ μισώ τον καιρό αυτές τις μέρες που βρέχει συνεχώς.
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Όσο για αυτά που λέμε για τους αναρχικούς, έχεις δίκιο λέγοντας ότι μιλάω γενικά. Άλλωστε τι μπορώ να κάνω σε ένα post 5 σειρών σε ένα anime site? Να σου ξεκαθαρίσω ότι μιλάω για τους αναρχικούς (έτσι αυτοαποκαλούνται) τους οποίους έχω γνωρίσει στην ΑΣΟΕΕ και στο Καποδιστριακό (λίγους) και όχι καθολικά για τον κάθε άνθρωπο που θεωρεί τον εαυτό του αναρχικό. Δεν έχω εμπεριστατομένη άποψη για την αναρχία καθώς δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, μιας και δεν με ελκύει. Αλλά η συμπεριφορά αυτών που λένε ότι είναι αναρχικοί, αυτών που ξέρω εγώ όπως προείπα, είναι για μένα απαράδεκτη, παραΣιτική πολλές φορές αντιδημοκρατική και φαΣιΣτική και κάποια στιγμή πρέπει να θεωρηθεί και παράνομη όπως και όλα τα υπόλοιπα φαινόμενα βίας. Αλλά αυτά είχα να πω. Δεν θέλω να επεκταθούμε άλλο. Άλλωστε όπως σου είπα δεν είμαι και ο καταλληλότερος άνθρωπος για τέτοιες συζητήσεις.
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3 ... 51, 52, 53
Page 53 of 53
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum