Posted: Sun Feb 28, 2010 9:01 pm
Post subject:
Το ξέρω καλέ μου ότι φταίει το βρωμορούτερ μου, αλλά ξέρεις όπως και εγώ ότι Δευτέρα -Τρίτη που θα ξαναέχω πρόβλημα θα τους καλέσω και αφού με πρήξουνε και τους πρήξω και εγώ θα το δηλώσουμε πρόβλημα τεχνικού εξοπλισμού και θα μου στείλουνε άλλο, δεν βλέπω να τα γλιτώνω όλα αυτά
Ευχαριστώ για την συμπαράσταση μίσους
Posted: Thu Aug 05, 2010 8:50 pm
Post subject:
Μισώ το γεγονός ότι έχει γεμίσει ο σκληρός μου δίσκος, μισώ διπλά το γεγονός ότι θα πρέπει να αγοράσω καινούργιο (είναι και πανάκριβος και αυτό το μισώ) και μισώ επίσης το ότι θα πρέπει να κατεβάσω για 6η-7η φορά όοολα τα torrents από την αρχή για να μπορώ να seedάρω.
Posted: Thu Aug 26, 2010 12:33 am
Post subject:
Μισώ το γεγονός ότι θα συνεχίσω να βλέπω τη ζωή που έκανα σα φοιτητής στα Γιάννενα να φεύγει προς τα πίσω... Μισώ το γεγονός ότι η ζωή δυσκολεύει και δε μπορώ να γυρίσω στα Γιάννενα...
Γι'αυτό gtrs_91, τα Γιάννενα είανι τέλεια και τρόποι να το πετύχεις με την κοπέλα σου το ζήτημα υπάρχουν. Τώρα πια με την Εγνατία είναι 4-5 ώρες. _________________ After all we are stardust...
Το Lost και τους βλάκες που το είδανε. Επίσης το κάθε πιθηκοειδές από αυτούς που όταν έρχοντε σπίτι σου και βλέπεις άνιμε λενε κατευθείαν "πάλι παιδικα βλέπεις ρε μ****α ? "
Posted: Thu Aug 26, 2010 12:54 pm
Post subject:
μισω τους απανταχου καραγκιοζηδες
που δεν εχουν καταλαβει οτι
ο μικυ μαους ειναι καρτουν
τα καρτουν δεν ειναι μικυ μαους
τα ανιμε δεν ειναι καρτουν Οποτε τα Ανιμε δεν ειναι μικυ μαους
αρα τα ανιμε δεν ειναι καρτουν ! και δεν λεγονται παιδικα!!!! ξυπνα βλαχο !!!!. _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
μισω την lady gaga και ολους τους αλλους mainstream καλλιτεχνες(ναι καλα) που το παιζουν μουρη...αν αρχισω να γραφψ ονοματα δεν θα τελειωσουν ποτε...πολυ απλα ομως το 90% απο αυτα που παιζει το mtv...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum