Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Ιαν 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 28, 2007 11:05 pm
Τίτλος:
|
|
|
Συγχαρητήρια παιδιά.
Μήπως μπορεί τώρα η φανταστική ομάδα (σλουρπ) του Death Note να ασχοληθεί
λίγο με το ....Naruto?
Καλά είμαι άθλιος,το ξέρω.
Η ομάδα του Death Note δέν έχει σχέση με την ομάδα του Naruto. Η ομάδα του Naruto βρίσκεται σε κατάσταση (προσωρινής) χειμερίας νάρκης.
gerund_infinitive
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Δεκ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 29, 2007 12:04 am
Τίτλος:
|
|
|
Σας ευχαριστουμε παρα πολυ για την προτιμηση που δειξατε προς τα releases μας, και να ξερετε πως οποιες ατελειες εντοπισατε, οφειλοντουσαν καθαρα στην προσπαθεια-βιασυνη μας να βγαζουμε τα releases τοσο γρηγορα ωστε να μην προτρεχετε να κατεβασετε το αγγλικο fansub.
Οντως, ηταν η πρωτη προσπαθεια up to date fansub (δηλαδη raw, επειτα το αγγλικο και αμεσως μετα το ελληνικο), και πιστευω πως πετυχε ορθα, γεγονος που οφειλεται στον αρτιο συντονισμο και στην αγαπη ολων των συντελεστων του team για το anime αυτο.
Προσωπικα, με χαροποιησε παρα πολυ η ανταποκριση σας τωρα που διαβασα τα posts μαζεμενα (μιας και μολις γυρισα απο τη δουλεια) και ολο αυτο μου δινει ενα βημα παραπανω για να συνεχισω να συμμετασχω ενεργα σε καποιο-α αλλα projects (οσο βεβαια μου το επιτρεπει η δουλεια και το μεταπτυχιακο παραλληλα).
Να στε καλα και μην ξεχνατε το σημαντικοτερο απ'ολα guys...
BY FANS FOR FANS  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Μάρ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Δεκ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 29, 2007 1:34 am
Τίτλος:
|
|
|
Έχουμε πάρτυ εδώ έχουμε πάρτυ.
Πάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.
Να ευχαριστήσω κι εγώ όλους σας για την υποστήριξη και το Death Note team που με έβαλε μπαλαντέρ στη μετάφραση(μάλλον με νόμιζαν πορωμένο  )

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 29, 2007 2:20 am
Τίτλος:
|
|
|
Πιθανως να ειχαν ξεμεινει στον φακελο του raziel666 (θα τις χρησιμοποιησε για συγκριση στα αρχικα μας release), μιας και αυτος ηταν που εκανε το batch torrent.
Παντως απαιτω να τις βγαλεις raziel, μας αδικεις με το screenshots απο τα releases μας, αφου βαλαμε πιο καθαρο Opening μετα το επεισοδιο 6 αν θυμαμαι καλα.
Ντροπη και αισχος  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Σεπ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 29, 2007 2:24 am
Τίτλος:
|
|
|
Ατελείωτο  για τα παιδιά του Death Note Team.
Πραγματικά δείξατε πως αν υπάρχει αγάπη και μεράκι το αποτέλεσμα
μπορεί να αγγίξει την τελειότητα(που λέει και ο Τόκος  ).
Είμαι λυπημένος που τέλειωσε η σειρά, αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 29, 2007 9:22 am
Τίτλος:
|
|
|
Παιδιά sorry, αλλά το torrent έγινε λίγο βιαστικά, επομένως λάθη του τύπου [AnimeClipse] Death Note αντί για [AC] Death Note είνια λογικά.
Όσο για τις εικόνες, ήταν screenshot που είχα πάρει όταν είχαν πρωτοβγεί τα πρώτα επεισόδια και κάποιοι γκρινιάζανε για την ποιότητα της εικόνας. Έφταιγε το raw βεβαίως βεβαίως, και τα ξένα group δεν είχανε καλύτερο. Φυσικά η ποιότητα της εικόνα βελτιώθηκε κατακόρυφα μετά από 2-3 επεισόδια. Τελικά νομίζω ότι ποτέ δεν πόσταρα αυτές τις εικόνες.
Anyway, πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που ολοκλήρωσαν αυτή τη σειρά. Όπως ειπώθηκε, πάμε γι'άλλα!!! _________________ Brighter Death Now
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 14 Απρ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Ιούν 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 29, 2007 12:38 pm
Τίτλος:
|
|
|
gf gg qq klp
Bravo paidia, xarh se esas h AC exei allo 1 complete project, kai epitrepste mou na pw, to pio dimofiles :P
Den tha sxoliasw ton mogkoliasmo pou diakatexei merika atoma edw mesa {kala p de sxoliasa XD} pou prospathoun na to paixoun kinigoi epikurigmenwn exogiinwn apo to area 69...
Elpizw thn epomenh fora pou tha ginei farsa, na to parete pio anthrwpina kai oxi san enas oxlos prasinwn amibadwn pou trexei na kryftei apo to filtro ths apoxeteyshs.
GJ kai gia th farsa paidia, otan vreite ta dolmadakia thimithite me Y_Y _________________
kalo taxidi menio... ta leme panw...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Ιαν 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|