Κοίταξε Σοφία μου,
Το Carusel όταν έπαιζε στην ελληνική τηλεόραση (μιλάω για τον πρώτο κύκλο, όχι τον δεύτερο που παίχτηκε κάποια χρόνια αργότερα) δηλαδή αρχές δεκαετίας 90, ήμουν δημοτικό και το βλέπαμε όλοι ανεξαρτήτως φύλου.
Τα μεξικάνικα όταν ήταν μόδα δηλαδή κυρίως το ακαδημαϊκό έτος 1998 - 99 πήγαινα Β Λυκείου και ήμασταν η πρώτη χρονιά που έδινε πανελλήνιες με το νέο σύστημα Αρσένη και μάλιστα ξεκινούσαμε από την Β Λυκείου. Ήμουν στην ηλικία σου. Δεν υπήρχε DSL ακόμα. Δεν έβλεπα άνιμε (που να τα βρω; ), τουλάχιστον όχι όσο τώρα (μόνο τα γνωστά παιδικά όπως Kabamaru, Plawres κτλ σε κάνα τοπικό κανάλι). Δεν υπήρχε η πολυτέλεια να κατεβάζω ταινίες. Τα μεξικάνικα έπαιζαν κυρίως μεσημεριανές ώρες, μετά το φαγητό. Θυμάμαι ότι το "Maria, της γειτονιάς" με την Thalia έπαιζε στις 3. Μετά στις 4 ξεκινούσε το Paolina. Ε, ο, τι καλύτερο για χώνεψη και διάλειμμα από το διάβασμα. Στις 2 ή στις 5 νομίζω ξεκινούσε η Esmeralda, αλλά αυτό το βαριόμουν απίστευτα και δεν το έβλεπα, το έβλεπε η γιαγιά μου.
Ήμουν σε περίεργη ηλικία, έδινα πανελλήνιες, δεν είχαμε και τις σημερινές πολυτέλειες να κατεβάζουμε Naruto, Death Note κτλ, ήταν και ωραία γκόμενα η Gabriela Spanic δεν θέλει και πολύ.
Τώρα βέβαια όταν βλέπω μεξικάνικο το αλλάζω αμέσως. Μικρή εξαίρεση το Ruby που έπαιζε το καλοκαίρι του 2006 και 2007 που το ψιλοέβλεπα (μην φανταστείς.... απλά δεν το άλλαζα όταν έπεφτα επάνω του ) γιατί ο πρωταγωνιστής ήταν γιατρός και σε κάποιο από τα αρχικά επεισόδια, του έκλεψαν κάποιοι δεινόσαυροι καθηγητές την εργασία του, και ταυτίστηκα μαζί του λόγω επαγγέλματος.
Αυτά. Πωωω αναμνήσεις μου ξύπνησες τώρα. +1
Αλλά επειδή με είπες "Γεωργία" με τσάτισες -1
Οπότε ουδέτερα συναισθήματα για σένα.
Υπό άλλες συνθήκες θα σου την έλεγα, αλλά δεν πειράζει θα κρατηθώ στο επίπεδο μου.