Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Γενικά

Έκανα register στο site σας Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Wed Jan 02, 2008 4:40 pm
Post subject:
Reply with quote

mpakatsias wrote:

Τελος, και πραγματικα ελπιζω να μην ξαναχρειαστει να ποσταρω για σενα, εγραψες σε καποιο ποστ σου "αμα γινω ban, θα καταλαβω ποσο δημοκρατικο ειναι αυτο το φορουμ", δημοκρατικο ομως δεν ειναι να λες ο,τι να ναι, να θιγεις ευθεως την δουλεια και το παθος καποιων - αυτο ειναι ασυδοσια.

Η δημοκρατια θελει κ τους καταλληλους ανθρωπους μεσα της για να λειτουργησει.
-ξερεις- οπως λενε και για τα μεταξωτα βρακια Wink

Υ.Γ. κατα βαθως σ αγαπαμε..
Υ.Γ.2 ερχονται τα Φωτα, κανονισε να κλεισεις την ομπρελα!
Embarassed Embarassed Embarassed

Ισοκράτης (436 π.Χ. - 338 π.Χ.)
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία"...

Είπα το αρχαίο μου και ησύχασα....

Post Posted: Wed Jan 02, 2008 4:51 pm
Post subject:
Reply with quote

Δηλαδή έλεος,ψηφίζω να ανοίξουμε μια ενότητα που θα λέει Τουρίστες Wink
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Wed Jan 02, 2008 4:55 pm
Post subject:
Reply with quote

gpanos wrote:

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία"...

Αν μη τι αλλο Dreamwalker βεβαιωθηκες οτι ειμαστε καλιεργημενοι ανθρωποι τωρα. Razz Παντως να πω και γω τη γνωμη μου,περα απο τη πλακα,ηταν αρκετα προκλητικα αυτα που ειπες,και επειδη δε θελω να αναφερθω στον ορο δημοκρατια παλι,θα πω οτι τουλαχιστον ενα σεβασμο προς τον κοπο που εκαναν τοσα ατομα να μεταφρασουν τοσα ανιμε.Καλα εκανες και ειπες την αποψη σου,αλλα με πολυ λαθος και ακυρο τροπο.

Naruto Eledia
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger MSN Messenger

Post Posted: Wed Jan 02, 2008 4:58 pm
Post subject:
Reply with quote

gpanos wrote:

"Democracy is not for the people..." Judge Dredd Whistling

Dreamwalker, να δώσεις πολλά χαιρετίσματα στον αδερφό σου big smile Όσο για τα 2 πρώτα επεισόδια του Ippo, έχουν ήδη αφαιρεθεί από τον tracker για να μην τα κατεβάζει άδικα ο κόσμος, μιας και θα βγει version 2 βελτιωμένη σε όλους τους τομείς. Μόλις τα δεις ας τα ξανακρίνεις.

peace

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Wed Jan 02, 2008 5:31 pm
Post subject:
Reply with quote

για να πω και εγώ την εξυπνάδα μου η καθηγήτρια μου έλεγε ότι οι μεταφράσεις είναι όπως οι γυναίκες όταν είναι πιστες δεν είναι όμορφες και όταν είναι όμορφες δεν είναι πιστες.

κλείνοντας όπως λένε "μερικοί έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρουν".
Back to top

Post Posted: Wed Jan 02, 2008 6:02 pm
Post subject:
Reply with quote

Erisabetsu wrote:
για να πω και εγώ την εξυπνάδα μου η καθηγήτρια μου έλεγε ότι οι μεταφράσεις είναι όπως οι γυναίκες όταν είναι πιστες δεν είναι όμορφες και όταν είναι όμορφες δεν είναι πιστες.

>>>και εγώ αυτό σκεφτόμουν να πω... μας το κοπανάνε κάθε μέρα, για να το εμπεδώσουμε καλύτερα! Rolling Eyes
Όλα μια χαρά είναι εδώ πέρα... Σε όποιον δεν αρέσει κάτι,... στα δεξιά σας Έξοδος. Ωθήσατε.
Back to top

Post Posted: Wed Jan 02, 2008 6:03 pm
Post subject:
Reply with quote

Εγώ πάντως που είδα Death Note, Naruto& Bleach στα ελληνικά από AC και από εκεί και πέρα στα αγγλικά από διάφορα άλλα fansub groups το ευχαριστήθηκα πιο πολύ στα ελληνικά*shrug* ΠΟλύ καλές και οι ξένες δουλειές αλλά άλλο να διαβάζεις για ένα "bad ass damned sword" και άλλο να σου λέει "το αναθεματισμένο κωλόσπαθο" Respekt

Οι μεταφράσεις σε ό,τι έχω δει είναι άριστες και προσωπικά πιστεύω πως σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να πάρει το κουβαδάκι του σε άλλη παραλία Wink

Post Posted: Wed Jan 02, 2008 6:18 pm
Post subject: ok srry.
Reply with quote

Οκ παιδια συγχωρατε με για το αγενες ποστ και ελπιζω να κατανοησω με τη καθοδηγηση και τη βοηθεια σας το τροπο με τον οποιο δουλευει αυτο το fansub group. Συμφωνω με τον bezdim ως προς το γλωσσικο θεμα και θελω να ευχηθω στον phantom duck καλη επιτυχια με την επεξεργασια του ippo. Επισης θα ηθελα την επομενη φορα (ελπιζω να μην υπαρξει αλλη) που θα κανω μια παρατηρηση πανω στα project να μην παρθει προσωπικα διοτι οι παρατηρησεις και οι απαιτησεις μας βοηθουν να γινουμε καλυτεροι.

Υ.Γ thats what I believe :P επισης θα κατεβασω τον ippo για να τον δω μετα την επεξεργασια οποτε work hard Wink .
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger

Post Posted: Wed Jan 02, 2008 6:24 pm
Post subject: Re: ok srry.
Reply with quote

Dreamwalker wrote:
Οκ παιδια συγχωρατε με για το αγενες ποστ και ελπιζω να κατανοησω με τη καθοδηγηση και τη βοηθεια σας το τροπο με τον οποιο δουλευει αυτο το fansub group. Συμφωνω με τον bezdim ως προς το γλωσσικο θεμα και θελω να ευχηθω στον phantom duck καλη επιτυχια με την επεξεργασια του ippo. Επισης θα ηθελα την επομενη φορα (ελπιζω να μην υπαρξει αλλη) που θα κανω μια παρατηρηση πανω στα project να μην παρθει προσωπικα διοτι οι παρατηρησεις και οι απαιτησεις μας βοηθουν να γινουμε καλυτεροι.

Υ.Γ thats what I believe :P επισης θα κατεβασω τον ippo για να τον δω μετα την επεξεργασια οποτε work hard Wink .

Χαιρομαι που δεν εμοιασες στον αδερφο σου φιλε μου Wink
Καλη συνεχεια να χεις και καθε παρατηρηση απτη, ειναι πληρως αποδεκτη και συζητησιμη Thumbs UP
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Wed Jan 02, 2008 6:26 pm
Post subject:
Reply with quote

Dreamwalker wrote:

Καλώς όρισες λοιπόν στην κοινότητα μας και σου εύχομαι πραγματικά να απολαύσεις τα releases μας Wink
Back to top

Post Posted: Wed Jan 02, 2008 6:38 pm
Post subject:
Reply with quote

Thanks big smile
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger

Post Posted: Wed Jan 02, 2008 7:02 pm
Post subject:
Reply with quote

Για να λέμε του στραβού το δίκιο κι ο Vumba/Αmidamaru κατά βάθος καλό παιδί ήταν.
Ποτέ δεν μίλησε άσχημα για τα releases της AC. Απλά είχε ένα μικρό (λέμε τώρα "μικρό" ίσως ήταν και λίγο μεγάλο) κόλλημα με τον Θωμά και τον έβριζε χωρίς λόγο.
Κάπου τέλη Γενάρη 2007 έβρισε την Plawres Sanshiro Team κι εκεί έφαγε το τελικό ban. Αυτά.....
Laughing

Post Posted: Wed Jan 02, 2008 7:06 pm
Post subject:
Reply with quote

Κανεις λαθος φιλε μου.
Δυστυχως εχει γινει εκκαθαριση παλιων threads, και εχουν χαθει τα πρωτα Posts που εκανε ως vumba.
Δεν ειχε κολλημα μαζι μου, αλλα με ολους.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Thu Jan 03, 2008 1:12 am
Post subject:
Reply with quote

gpanos wrote:
mpakatsias wrote:

Τελος, και πραγματικα ελπιζω να μην ξαναχρειαστει να ποσταρω για σενα, εγραψες σε καποιο ποστ σου "αμα γινω ban, θα καταλαβω ποσο δημοκρατικο ειναι αυτο το φορουμ", δημοκρατικο ομως δεν ειναι να λες ο,τι να ναι, να θιγεις ευθεως την δουλεια και το παθος καποιων - αυτο ειναι ασυδοσια.

Η δημοκρατια θελει κ τους καταλληλους ανθρωπους μεσα της για να λειτουργησει.
-ξερεις- οπως λενε και για τα μεταξωτα βρακια Wink

Υ.Γ. κατα βαθως σ αγαπαμε..
Υ.Γ.2 ερχονται τα Φωτα, κανονισε να κλεισεις την ομπρελα!
Embarassed Embarassed Embarassed

ΠΩΠΩΠΩΠΩ παλι με αντιγραφουν αυτοι οι Αρχαιοι? Razz

Dreamwalker wrote:
Οκ παιδια συγχωρατε με

Respekt

Οσον αφορα το θεμα της μεταφρασης συμφωνω με τον shiroikage και πιστευω οτι μια καλη μεταφραση ειναι να μεταφερει το ιαπανωικο λογοπαιγνιο (πχ) σε κατι αντιστοιχο ελληνικο (ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ). Συμφωνω οτι τα ανιμε μεταφερουν στοιχεια του ιαπωνικου πολιτισμου αλλα αυτα θα μπορουσαν να συμπερληφθουν ως σημειωσεις η κατι τετοιο [βλεπε την πολυ καλη δουλεια της AC ergo proxy]

Οποιος ξερει ιταλικα μπορει να με βοηθησει- οι γειτονες λενε traduttore traditore "Μεταφραστη προδοτη"!

Last edited by mpakatsias on Thu Jan 03, 2008 4:04 am; edited 1 time in total
Back to top

Post Posted: Thu Jan 03, 2008 1:57 am
Post subject:
Reply with quote

gpanos wrote:

ισως το καλυτερο πραγμα που αποκομισαμε απο την συγκεκριμενη συζητηση Wink

Dreamwalker wrote:
Οκ παιδια συγχωρατε με για το αγενες ποστ και ελπιζω να κατανοησω με τη καθοδηγηση και τη βοηθεια σας το τροπο με τον οποιο δουλευει αυτο το fansub group
....

στηριξου πανω μας το πολυ πολυ να κουτουλησεις σε κανα ντουβαρι Razz

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Post new topic     This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     AnimeClipse Forum Index » Γενικά All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 4 of 5

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum