Φοβερά επεισόδια τα τελευταία.
Νομίζω από το 14 περίπου μέχρι το 18 ( ως τώρα) φαίνεται ξεκάθαρα το "μεγαλείο" του
Takamura.Ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες που παίζουν σε anime αυτή την εποχή και όχι μόνο.Ευτυχώς που υπάρχει το new challenger αλλιώς κάποιοι που είχαν σταματήσει στη πρώτη σειρά χωρίς να διαβάσουν τη συνέχεια, θα έχαναν ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας.
Δεν βλέπω κίνηση στο thread.Και αυτό σταματήσατε να το βλέπετε???
Ένταξη: 14 Οκτ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 12, 2009 1:14 pm
Τίτλος:
Είναι δυνατόν; Σταματά κανείς να βλέπει Ippo; Τώρα πάνω στο καλύτερο που αρχίζει η μάχη του Takamura για τον τίτλο;! Τι κι αν έχουμε διαβάσει το manga; Το anime το έχουν κάνει καταπληκτικό για άλλη μια φορά! _________________
Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 12, 2009 2:00 pm
Τίτλος:
Όχι απλά δεν σταματάμε να το βλέπουμε..Εγώ προσωπικά τρώω τα νύχια μου μέχρι να το βγάλουν οι frostii.Στήνομαι από την Πέμπτη και περιμένω.Καλά τώρα με Takamura είμαι ένα βήμα πριν ξεκινήσω το manga αλλά καταβάλω υπερπροσπάθειες.
Τελικά ένα πράγμα σιχαίνομαι στο Hajime no Ippo.Τόσα επισόδεια ένα διπλό δεν έχουν βάλει ποτέ!!!Ακόμα και στο επόμενο να ξεκινήσει ο αγώνας είναι σίγουρο ότι θα το κόψουν στο καλύτερο.
[Off Topic]Για όποιον ενδιαφέρεται για cool sport anime ας τσεκάρει το One Outs http://anidb.net/a6139 .Το ξεκίνησα και είναι κολλητικό[/Off Topic] _________________
Ένταξη: 14 Οκτ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 12, 2009 8:49 pm
Τίτλος:
.::Rey::. καλό φαίνεται... αν μπορείς να δόσεις και οδηγίες για dl
Αν και δε το πολυέψαξα αλλά βαριέμαι να ψάχνω ένα ένα τα επεισόδια. _________________
Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 09, 2009 2:44 pm
Τίτλος:
Hajate έγραψε:
21:Αλλο ένα priceless επισόδειο.
Σκηνοθετικά δεν παίζεται το Ippo.
Same goes for 22...
Το περίμενα ότι θα ήταν ΤΕΛΕΙΑ επεισόδια αλλά όχι τόσο...
Τα εφφέ (high speed attack) και η σκηνοθεσία είναι απλώς απίστευτα...
Έκανα τη βλακεία και έτρωγα όταν έβλεπα το 21... Μου δέθηκε το στομάχι από τη συγκίνηση...
Και τα καλά έπονται στο επόμενο...
Takamura σε berserk mode με το "αλλαγμένο" μαλλί...
Ένταξη: 12 Δεκ 2008
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 09, 2009 3:04 pm
Τίτλος:
Tzolis έγραψε:
Hajate έγραψε:
21:Αλλο ένα priceless επισόδειο.
Σκηνοθετικά δεν παίζεται το Ippo.
Same goes for 22...
Το περίμενα ότι θα ήταν ΤΕΛΕΙΑ επεισόδια αλλά όχι τόσο...
Τα εφφέ (high speed attack) και η σκηνοθεσία είναι απλώς απίστευτα...
Έκανα τη βλακεία και έτρωγα όταν έβλεπα το 21... Μου δέθηκε το στομάχι από τη συγκίνηση...
Και τα καλά έπονται στο επόμενο...
Takamura σε berserk mode με το "αλλαγμένο" μαλλί...
Ανυπομονω για το επομενο.Πραγματικα λετε να τελειωσει η μαχη?Γιατι εγω εχω τρελαθειιιι
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 10, 2009 3:33 pm
Τίτλος:
Επίσης πληροφοριακά η μάχη αναμένεται να τελειώσει στο επεισόδιο 24 (με βάση ανεπίσημες ανακοινώσεις) και μέχρι το 26 θα μπουν 2 επεισόδια που προσπαθήσουν να "δέσουν" λίγο την πλοκή. Μέχρι εκεί έχουν ανακοινωθεί επεισόδια και δε σας κρύβω ότι αυτό με ανησυχεί. Ελπίζω να μην σταματήσουν εκεί...
Ένταξη: 12 Δεκ 2008
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 10, 2009 4:18 pm
Τίτλος:
Deykalionas17 έγραψε:
Επίσης πληροφοριακά η μάχη αναμένεται να τελειώσει στο επεισόδιο 24 (με βάση ανεπίσημες ανακοινώσεις) και μέχρι το 26 θα μπουν 2 επεισόδια που προσπαθήσουν να "δέσουν" λίγο την πλοκή. Μέχρι εκεί έχουν ανακοινωθεί επεισόδια και δε σας κρύβω ότι αυτό με ανησυχεί. Ελπίζω να μην σταματήσουν εκεί...
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 13, 2009 7:35 pm
Τίτλος:
Την διάβασα πριν μπω και ήθελα να την αναφέρω και εγώ αυτή την είδηση (από την ίδια πηγή...)
Αλλά για όσους βαριούνται να την διαβάσουν, λέει και επίσημα ότι αυτή η σειρά σταματάει στο 26...
Επίσης η ανεπίσημη πηγή είναι η φωνή του Τακαμούρα ( σα να λέμε η φωνή του θεού )
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας