Επειδή στο Bleach όλοι είναι κορυφαίοι και τους πάω με τα χίλια θα γράψω μόνο
αυτούς που ΔΕΝ συμπαθώ (και ξέρω ότι πολλοι διαφωνείτε):
1)Renji επειδή έχει τον ίδιο χαρακτήρα με τον Ichigo(οπότε δεν έχει λόγο ύπαρξης
στην σειρά) και άσε που έπρεπε να έχει πεθάνει εδώ και καιρό με τόσο ξύλο που έχει φάει.Το δε Bankai του το βαρεθήκαμε.Μέχρι και στα fillers το βλέπουμε.
2)Ο καραφλός ο οποίος έχει τον ίδιο χαρακτήρα με τον Zaraki και δεν θέλει να δείξει πόσο δυνατός είναι γιατί θέλει λέει να πεθάνει κάτω από τις οδηγίες του αρχηγού του.Συγκινήθηκα.
3)Ο κολλητός του ο οποίος παριστάνει και τον ωραίο και αμα λάχει φτιάχνει και
μουφο-κεικ.ΕΛΕΟΣ
4)Την αρχηγό των shinigami που παλιά ήταν προστατευόμενη της Υοruichi και ήθελε λέει να την σκοτώσει επειδή την εγκατέλειψε.
Καλά κρασιά
5)Τελευταία και καλύτερη την προστατευόμενη του Aizen (η οποία νομίζω είναι
και αδελφή του Hitsugawa) επειδή είναι μεγαλύτερο UFO και απο αυτά που εμφανίστηκαν στο Indipedence Day.
1)Renji επειδή έχει τον ίδιο χαρακτήρα με τον Ichigo(οπότε δεν έχει λόγο ύπαρξης στην σειρά) και άσε που έπρεπε να έχει πεθάνει εδώ και καιρό με τόσο ξύλο που έχει φάει.Το δε Bankai του το βαρεθήκαμε.Μέχρι και στα fillers το βλέπουμε.
Δεν συμφωνώ αλλά σέβομαι την άποψή σου. Είναι "βαρής" χαρακτήρας
Hajate έγραψε:
2)Ο καραφλός ο οποίος έχει τον ίδιο χαρακτήρα με τον Zaraki και δεν θέλει να δείξει πόσο δυνατός είναι γιατί θέλει λέει να πεθάνει κάτω από τις οδηγίες του αρχηγού του.Συγκινήθηκα.
Εδώ δεν σου δίνω δίκιο. Απεναντίας...αντέχει στο ξύλο...δέρνει αβέρτα (πορωμένος σαν τον Ζαράκια ή όπως έλεγε η Μπούλμα Battlemaniacs...) και έχει πλάκα γιατί δεν υπάρχει περίπωση να μην γελάσεις μαζί του. Ιδιαίτερα όταν του σπάνε τα νεύρα γίνεται πολύ ξεκαρδιστική η φωνή του...
Hajate έγραψε:
3)Ο κολλητός του ο οποίος παριστάνει και τον ωραίο και αμα λάχει φτιάχνει και
μουφο-κεικ.ΕΛΕΟΣ
Είναι ινδιάνος. Φαντασμένος ναρκισσιστής....
Hajate έγραψε:
4)Την αρχηγό των shinigami που παλιά ήταν προστατευόμενη της Υοruichi και ήθελε λέει να την σκοτώσει επειδή την εγκατέλειψε.
Καλά κρασιά
Άλλο μπάζο και αυτό.....
Hajate έγραψε:
5)Τελευταία και καλύτερη την προστατευόμενη του Aizen (η οποία νομίζω είναι
και αδελφή του Hitsugawa) επειδή είναι μεγαλύτερο UFO και απο αυτά που εμφανίστηκαν στο Indipedence Day.
Δεν είναι η αδερφή του. Απλώς είναι μια παιδική του φίλη (παιδική όταν ο Χιτσουκάγια είναι ακόμα παιδί) _________________ Arvendui for President
Απο τους captains των 13 ομαδων o Hitsugaya λογω της σοφιας που εκπεμπει αν και ειναι μικρο παιδι. Ο Ichimaru για το χαμογελο και τα κλειστα του ματια. Θα ηθελα πολυ να δω μια μαχη μεταξυ αυτου και του Ichigo. Ο Kenpachi επειδη ειναι ψαρωτικος. Μου θυμιζει και Akuma απο Street Fighter. ...Επισης η Yoruichi ειναι καταπληκτικη. κι επισης ο Hollow Ιchigo
Ενα wallpaper που εφτιαξα για αυτους (εβαλα και την Yachiru μιας και ειναι πολυ χαριτωμενη )
_________________ Juohmaru, Set Up
Ο τυπος ειναι θεος.Απο τις πιο σκοτεινες προσωπικοτητες στο anime,με τεραστια συμμετοχη και επιρροη σε οτι και αν διαδραματιζεται.Επισης δινει την εντυπωση οτι εχει απιστευτες δυναμεις.
δεν εχω δει πολλά επεισόδια και ειλικρινά αποθαρρύνομαι να συνεχίσω.
μου αρέσει λοιπόν ο :
Abarai Renji, ωστόσο δεν τον έχω δει τοσες φορές ωστε να βλεπω ομοιοτητες με τον κουροσάκι και επίσης μου αρέσει και ο Chado επειδή είναι ήσυχος
δεν εχω δει πολλά επεισόδια και ειλικρινά αποθαρρύνομαι να συνεχίσω.
To Bleach είναι το κλασικό σουνεν anime.Η λογική του είναι απλή.Εχουμε ένα υποτυπώδες σενάριο και παίζουμε ξύλο.Εστω πως είμαστε οι καλοί.Ξεκινάμε για να δείρουμε τους κακούς.Οι κακοι είναι όμως πιο δυνατοί και μας δέρνουνε όμως δεν ανυσηχούμε γιατί είμαστε ...αθανατοι και δεν πεθαίνουμε ποτέ.Έτσι λοιπόν κάνουμε ...σκληρή εκπαίδευση γινόμαστε πιο δυνατοί και επιστρέφουμε για να τους νικήσουμε.Μετά συναντάμε πιο δυνατούς κακούς και τι ξανατρώμε οπότε πάλι εκπαίδευση κτλ...
Φαντάζομαι βλέπεις Bleach από τα releases της AC.Ουσιαστικά τώρα ξεκινάει η σειρά.Αν σου αρέσουν τα σουνεν anime δωστου μια ευκαιρία και θα το λατρέψεις.Αν δεν σου αρέσουν καθόλου τότε δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις γνώμη με το Bleach.
juomaru έγραψε:
Ενα wallpaper που εφτιαξα για αυτους (εβαλα και την Yachiru μιας και ειναι πολυ χαριτωμενη Cool )
Πολύ καλό το wallpaper αλλά θέλει μια μικρή διόρθωση.Το χέρι του Ichimaru
φαίνεται σαν να είναι το πόδι του Ichigo.
Ο ΚΟΝ γιατι απλα τα σπαει.ειδικα στα πρωτα επεισοδια ειναι ολα τα ευρω.
ειναι μορφη. _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
http://anathemanga.forumotion.com/index.htm
Έχει επεξεργασθεί από τον/την zombitsa στις Δευ Σεπ 03, 2007 6:23 pm, 1 φορά
Οπως και στο Naruto ετσι και στο Bleach ειναι δυσκολο να επιλεξεις εναν χαρακτηρα γιατι ειναι αρκετα καλοσχεδιασμενες προσωπικοτητες (προσωπικη αποψη), και ο καθενας εχει τα δικα του προτερηματα.
(αν θα μπορουσε να το διορθωσει καποιος admin και να βαλει αυτα τα 2 Posts σε ενα θα ημουν ευγνωμων διοτι εκανα χαζομαρα θελοντας να διορθωσω το ενα και μου εβγαλε 2 διαφορετικα.ευχαριστω) _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
http://anathemanga.forumotion.com/index.htm
Οι πιό κορυφαίοι χαρακτίρες τις σειράς Urahara και Yachiru (το παιδάκι που κρέμετε απο την πλάτη του Kenpachi) αφασία σκέτη...
Αναρωτιέμε τι δυνάμεις έχει... απο εσάς που έχετε διαβάσει το manga ξέρετε τίποτα; _________________
Αναρωτιέμε τι δυνάμεις έχει... απο εσάς που έχετε διαβάσει το manga ξέρετε τίποτα;
Όχι δεν μας έδειξε τπτ από τις δυνάμεις της. Σίγουρα θεωρείται "περίεργη" Shinigami. Ούτε Shikai...βαδίζουμε στο σκοτάδι... _________________ Arvendui for President
Αναρωτιέμε τι δυνάμεις έχει... απο εσάς που έχετε διαβάσει το manga ξέρετε τίποτα;
Όχι δεν μας έδειξε τπτ από τις δυνάμεις της. Σίγουρα θεωρείται "περίεργη" Shinigami. Ούτε Shikai...βαδίζουμε στο σκοτάδι...
Despite her child-like appearance, Yachiru is apparently quite strong, since she is the current lieutenant of the combat division within Soul Society. She is strong enough to lift Kenpachi and leap between buildings while carrying him. Yachiru is also incredibly fast despite her size, running from the ground-level area of Seireitei to the mountain that holds the execution grounds in a fairly short period of time. She is also capable of emitting a large amount of spiritual power when angry, which forms into a large, pink, angry cat face. The name and ability of Yachiru's zanpakutō are both unknown. She carries her zanpakutō around with a loose cord, rather than at the sash of her uniform. Her zanpakutō's scabbard is also unusual in that it has a pair of wheels for transport. According to Yachiru's profile in volume 13, these were installed by Ikkaku, who turns out to be handy with tools, after she continually pestered him to do it. It also has a child-like flower pattern on the crossguard.
Βασικά, δεν είναι ακριβώς spoiler, απλά είναι όσα αναφέρει στη wikipedia, σχετικά με τις ικανότητες της. _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας