Βtw, τί γίνεται με το project των Animanda? Προχωράνε καθόλου ή είναι ακόμη πολύ πίσω?
Εγώ πάντως από όλα τα fansub groups προτίμησα των AonE & Conclave, για ευνόιτους λόγους. _________________
Ένταξη: 12 Ιαν 2007
Τοποθεσία: Στους λαβυρίνθους ματαξύ Φαντασίας και πραγματικότητας...
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 01, 2007 10:47 pm
Τίτλος:
Από το anime Devil May Cry έχω δει μερικά επεισόδια αλλά δεν με ενθουσίασε παρά το γεγονός ότι είμαι φανατικός του παιχνιδιού... Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη[/u]
Από το anime Devil May Cry έχω δει μερικά επεισόδια αλλά δεν με ενθουσίασε παρά το γεγονός ότι είμαι φανατικός του παιχνιδιού... Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη[/u]
Συν ένας ακόμα.
Μαζευόμαστε πολλοί ή μου φάνηκε?! _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Πες το κι έτσι!
Απλά με ενδιαφέρει να δω πόσοι είναι που έχουν την ίδια άποψη.
Αντι-Near fanclub και τέτοια αλλού
Lucifer's Ire έγραψε:
Αν ναί, πρόσεχε τους DMC anime and videogame haters γιατί θα μαζευτούν πολλοί.
Ε δε νομίζω πια!
Σίγα τον τόσο κόσμο που το μισεί ρε συ.
Μα γίνεται τέτοια παιχνιδάρα να τη μισεί κανείς? [Άμα είναι το 3 γίνεται! ] _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
υπάρχουν φήμες για δεύτερη σεζόν, που θα αποτελείται και αυτή από 12 επεισόδια - missions.
πάντως, σήμερα ολοκλήρωσα το anime και γενικά, δεν εντυπωσιάστηκα.
υπάρχουν φήμες για δεύτερη σεζόν, που θα αποτελείται και αυτή από 12 επεισόδια - missions.
πάντως, σήμερα ολοκλήρωσα το anime και γενικά, δεν εντυπωσιάστηκα.
1ον) Άρα πάλι ξεκάρφωτα επεισόδια, μια απ'τα ίδια...
2ον)Μέχρι το 10 που είδα παραμένει το ίδιο στυλ, οπότε δεν περίμενα και τίποτε να αλλάξει σε 2 επεισόδια τώρα, όπως λες γενικά την ίδια ιδέα σου αφήνει, μια χλιαρότητα. Πολύ κρίμα, άμα θέλανε μπορούσανε να το κάνουν απίστευτο ανίμε, ειδικά αν μέναν σε υπόθεση ίδια-παρόμοια με του παιχνιδιού [ναι ρε με το 1 μόνο - Lucifer περιμένω επευφημίες του 3 σύντομα ]. _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Πολύ κρίμα, άμα θέλανε μπορούσανε να το κάνουν απίστευτο ανίμε, ειδικά αν μέναν σε υπόθεση ίδια-παρόμοια με του παιχνιδιού [ναι ρε με το 1 μόνο - Lucifer περιμένω επευφημίες του 3 σύντομα ].
Αν το anime είχε την υπόθεση-ατμόσφαιρα του DMC 1 και την καταιγιστική δράση του DMC 3, με το animation που έχει τώρα, χαλαρά γινόταν ένα από καλύτερα anime. _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Ακριβώς...
Καλά η παραγωγοί τυφλοί είναι και δεν το βλέπουνε?
Λίγο να μένανε στο αρχικό σενάριο θα μπορούσαν να έχουν κάτι τέλειο και να πουλήσει όσο και το παιχνίδι. _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Το είδαμε, το είδαμε.
Κοίταξε, κάπως το έστρωσε στα 11-12, αλλά αν όλα τα υπόλοιπα είναι μούφες, τι να πεις overall;
Εμένα μου άρεσε το σκηνικό στο 11 περισσότερο, μετά πολύ υπερ-δαίμονας ο δικός σου και τραγωδία κλαψ κλαψ Dante Dante, για να μην πω για το πως τελικά κατάφεραν όλοι να είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους πάλι, ούτε Λάμψη να ήτανε...
Τελικά μου βγαίνει έμφυτο το κράξιμο για τη σειρά φίλε Lucifer.
Στην πραγματικότητα όντως απογοητεύτηκα πολύ από την εξέλιξή της, αλλά ως true fan των παιχνιδιών είναι συλλεκτική η αξία της. _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας