Βγηκε και το τριτο επεισοδιο απο Triad. Ειδικα το πρωτο κομματι εχει πολυ γελιο. Φαρσοκομωδια μου θυμιζει ολο αυτο το απιστευτο μπλεξιμο, και στο τελος ο πρωταγωνιστης καταφερνει με καποιο τροπο να ξεφυγει. Αντε για το τεταρτο! Το γελιο συνεχιζεται. Satsugai, satsugai!
Παντως το τραγουδι των τιτλων τελους το βλεπω παντα. Μετα απο ολο το πουστριλικι(sorry για το Γαλλικο, αλλα σε thread για το DMC ερχεται απο μονο του) που εχει πεσει σε ολο το επεισοδιο, ακους τους γλυναλατους στιχους, και την μουσικη, και φαινεται πραγματικα ξεκαρδιστικα σαρκαστικο!
Δειτε οπωσδηποτε το preview του επομενου επεισοδιου! Τρελη ατακα απο την manager! Ολα τα λεφτα! _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
δεν εχω ιδεα τι ειναι αλλα απο τον τιτλο και απο τα ποστ σας κατεβαζω το 1ο...
συντομα θα πω γνωμη...
Πιστεψε με, λογω μουσικου ιδιωματος που ακολουθεις και μονο θα σου αρεσει(αν αντεχεις μπολικο σαρκασμο για το εν λογω μουσικο ιδιωμα).
SAtsugai, satsugai _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Posted: Sat Sep 06, 2008 8:03 pm
Post subject:
Nadir wrote:
Παντως το τραγουδι των τιτλων τελους το βλεπω παντα. Μετα απο ολο το πουστριλικι(sorry για το Γαλλικο, αλλα σε thread για το DMC ερχεται απο μονο του) που εχει πεσει σε ολο το επεισοδιο, ακους τους γλυναλατους στιχους, και την μουσικη, και φαινεται πραγματικα ξεκαρδιστικα σαρκαστικο!
Όντως σε όλη αυτή τη metal παρωδία το ED μοιάζει απίστευτα σαρκαστικό, σε σημείο να πιστεύω ότι τοποθετήθηκε "επίτηδες". _________________
Σου το ειπα serestrum... "την εχεις" χωρις καμμια αμφιβολια αυτη τη σειρα.
Μετα απο τοσο Death metal Το καινουργιο Grave που ποσταρες σε αλλο thread "λεει" _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Posted: Sat Sep 06, 2008 10:55 pm
Post subject:
πρεπει να δω καθε ποτε βγαινει το νεο επεισοδιο...
ειναι πολυ μικρα ομως γμτ...αν και πρεπει να παραδεχτω πως η θεματολογια των στιχων δεν ταιριαζει με τα γουστα μου αλλα βγαζει γελιο...
μοναδικα πρωτοτυπη ιδεα....θα δω σιγουρα και το Manga...
η ατακα της προεδρου στο preview του 4 ειναι ολα τα λεφτα...
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
i'm so wet that fish can live here...''
ακομα γελαω...
το dominion VIII των Grave ειναι κορυφαιο για μενα.κλασσικο σουηδικο death metal...ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα οποτε δεν εχω ουδετερη αποψη...
όλα καλά αλλα ο κακομοίρης γέρος σε τι έφταιγε????
Wrong time, wrong place. Αλλα οτι του αρεσε κιολας στο τελος!!!! _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Posted: Sun Sep 07, 2008 9:17 am
Post subject:
Ok, το επ3 τα σπασε τελείως!
Βούρδουλα στους Triad για να βγάλουν κι άλλα! _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Απιστευτο επεισοδιο το 4. Εκανα το λαθος να το δω οταν κοιμοντουσαν τα παιδια, και οπως ηταν φυσικο ξυπνησαν απο τα γελια μου.
serestrum wrote:
το 5 μαλλον θα αργησει ομως...
Αν εννοεις αυτο που γραφουν οι Triad στην ιστοσελιδα τους, δεν ηταν και πολυ σαφες, θα ηθελα να πιστευω οτι δεν θα αργησει πολυ. Την πατησα. Ειμαι εθισμενος πλεον. Δωστε μου κι'αλλο DMC! Υποφερωωωω!!!!
Η sing along φαση μεσα στις τουαλετες ηταν η κορυφαια. Ελιωσα. Και εκει που νομιζα οτι θα ησυχαζα, παρε και το ντεφι rape. Ηταν πανω απο τις δυναμεις μου. Με ακουσε η γειτονια. Και δεν μου συμβαινει καθολου συχνα.
Επισης, στο preview εχουμε παλι υπερατακα απο την προεδρο.
_________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Δεν μπορω να πω οτι εδειξε και καμια φοβερη εξελιξη, αλλα δεν περιμενα να γινει και κατι τετοιο. Τετοια επεισοδια περιμενω να δω, με ελαχιστες εξελιξεις καποια στιγμη, απλως για να κλιμακωθει η επιφανειακοτατη πλοκη του.
Συμφωνα με αυτες τις προσδοκιες μου, το βρηκα απολαυστικοτατο. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3Next
Page 2 of 3
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum