sunday έγραψε:
|
@Radagast: πολύ sci-fi ρε φίλε...
Αλλά έχεις δίκιο, είναι από τους τίτλους που δεν πρέπει να περνάνε (και ευτυχώς δεν περνάνε) απαρατήρητοι.
|
Ναι ασταναπάνε φίλε Sunday, ώρες ώρες εύχομαι να βγαίναν πολλά τέτοια sci-fi anime κάθε χρόνο, βέβαια είναι μια ελπίδα χωρίς ανταπόκριση προφανώς, μιας και η πλειοψηφία των anime απευθύνεται σε μικρότερης ηλικίας θεατές.
Anyway, αφού είδα πλέον σχεδόν όλα τα σκοτεινά sci-fi (με Texhnolyze και Ergo proxy τα ανώτερα imo, ενώ τα SEL-Boogiepop Phantom αν και ήταν καλά δε μπορώ να πω πως ήταν εξίσου καλά με τα πρώτα δυο) καταλήγω πως το πιο περιεκτικό απ'΄όλα ήταν για μένα το Ergo proxy. Μεγάλη εκμετάλλευση των διαλόγων, και των αναμνήσεων αλλά και το κάθε κομμάτι αυτού του σκοτεινού κόσμου.
Στην διάρκεια των 23 επεισοδίων νομίζω πως είπε τα "πιο πολλά", και με τον καλύτερο ατμοσφαιρικό τρόπο που θα μπορούσε. Πάντως sci-fi series με τέτοιο φιλοσοφικό περιεχόμενο δεν έχω ξαναδεί σαν το Ergo proxy. Το GITS Sac είναι πολύ μικρό και mainstream μπροστά του. Για μένα αγγίζει το τέλειο σχεδόν σε όλα... Τι άλλο να πω;;
Anyway προφανώς και πλέον πρήζω όλους τους sci-fi freaks φίλους μου, πως δε πρέπει να το χάσουν με τπτ.
/respect for one of the greatest anime evah.

A sword that cuts one free from ones karma and does not cut people
That is what I consider the ultimate sword.