Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 07 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 12, 2007 1:16 am
Τίτλος:
|
|
|
Kapsula έγραψε:
|
1. δεν σημαίνει ότι είμαι επιθετικός επειδή γράφω με κεφαλαία. ακόμη κι αν τα κεφαλαία σημαίνουν ότι φωνάζω, η δυνατή φωνή μπορεί να είναι κραυγή απελπισίας ή απόγνωσης ή οτιδήποτε άλλο πέραν οργής ή θυμού.
2. το ίντερνετ δεν μπορεί να αγνοεί την πολιτιστική πραγματικότητα που διαμορφώθηκε με εμπειρία χιλιάδων ετών για να γεμίσει με ενοχές και τύψεις όλους όσοι επιλέγουν τα κεφαλαία ως μέσο έκφρασης. αυτό αποτελεί μορ΄φη λογοκρισίας!
|
Δεν ξέρω τι σημαινουν τα κεφαλαια για σενα, αλλα το γεγονος οτι πας να δημιουργήσεις θέμα απο το τιποτα καθώς και το οτι συνεχίζεις να επιμενεις πανω σε κατι που είναι δεδομενο, λεγεται trolling.
Οταν μπαινουμε σε μια κοινοτητα καλο είναι να ριχνουμε μια ματια στους κανονες και αν δε μας κανουν δεν μπαινουμε. Κανεις δε σ' αναγκαζει...
Και κατα δευτερον ποιον σου ειπε οτι δεν υπαρχει λογοκρισια σε καποιο βαθμο; Αν είναι έτσι να αρχισουμε να βριζουμε εδω μέσα στο βωμο της ελευθεριας του λόγου. Υπαρχουν κανονες φιλε μου για αυτον το σκοπο. Αν δε σου κανουν, οπως σου ειπα... κανεις δε σ' αναγκαζει. Μην μπαινεις ομως εδω και να περιμενεις να αλλαξουν οι υπολοιποι για το χατηρι σου. _________________ Drinkin' beer in the hot sun / I fought the law and I won
Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 12, 2007 1:18 am
Τίτλος:
|
|
|
Madarb έγραψε:
|
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ξαναποστάρεις περί πνεύματος και φίμωσης και λοιπών, αποψή σου, την είπες ήδη.
|
Λες και δεν το 'πα....
Τι να πω πια, θα χάσουμε και το λίγο μυαλό που μας έμεινε!
Απορώ πραγματικά πως γίνεται και παντα εδώ μαζεύονται όλες οι περιπτώσεις!
Τελευταίο ποστ από μένα γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω τα ίδια και τα ίδια συνεχώς:
Δεν υπάρχει κανένας κρυμμένος λόγος και κανένα κίνητρο.
Απλά είναι άσχημο για το μάτι και θεωρείται οξυμένος τόνος.
Καταλάβατε ή να κάνω και κακά??
Άιντε γεια.... _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Οκτ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Ιαν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 12, 2007 1:38 am
Τίτλος:
|
|
|
μετά από 2 σελίδες με posts όμως, και ειδικά με το ύφος και την επιμονή των δικών σου posts, ξέρεις δεν σε τιμά και τόσο να αποκαλύπτεις ξαφνικά ότι δεν είχες ιδέα για τον κανονισμό!!
κράτα και λίγο πιο χαμηλό προφίλ όταν είσαι νέος, δε βλάπτει _________________ srs bzns --> 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάι 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Ιαν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 12, 2007 1:45 am
Τίτλος:
|
|
|
αν το λες για μένα, δεν ήρθα να τσακωθώ.. απλώς να κάνω μια επισήμανση
αυτό το έργο παίζεται πολύ συχνά, όχι μόνο εδώ. και καταλήγουμε σε καβγάδες για το τίποτα, ενώ είναι τόσο απλά τα πράγματα (ξανά)
edit: α, έβαλες και quote, ok _________________ srs bzns --> 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Δεκ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Απρ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάι 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιούλ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 12, 2007 7:11 am
Τίτλος:
|
|
|
Kapsula έγραψε:
|
γιατί να με κλειδώσουν; επειδή επιλέγω τα κεφαλαία;
οι κανονες αυτοί τέθηκαν κατόπιν κάποιας δημοκρατικής διαδικασίας ή αποτελούν μέσο χειραγώγησης; μήπως πίσω από την φαινομενικά αθώα επίπληξη εις βάρος μου με αφορμή την διά κεφαλαίων χαρακτήρων παρέμβασή μου κρύβονται βαθύτερα αίτια και ταπεινα ελατήρια; (βλέπε διαμάχη Άντονυ-Τέρρυ)
|
 διαβλεπω ενα εντονα κοινωνικο ατομο το οποιο εκμεταλλευομενο καταστασεις προσπαθει να σκοτωσει την ωρα του
αχ αχ αχ παιδια για οποιον δεν το ξερει δεν ειναι chat room αλλα funsub
αν και τεινω να πιστευω οτι πισω απο την ''επιθεση'' που δεχεσαι κρυβονται σκοτεινες δυναμεις οι οποιες δεν επιθυμουν να λαμψει το αστρο σου
ΥΓ μιας και εξαντλησαμε το θεμα δεν ανοιγεις ενα νεο?ετσι για να εχουμε να ασχολουμαστε  _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιαν 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|