Καταρχήν βλέποντας το quote σου συνειδητοποίησα τα τραγικά ορθογραφικά που είχα κάνει και έτρεξα να τα διορθώσω....ααααχ αυτά τα greeklish θα μας φάνε. Όσον αφορά την αγαπητή Haruhi τώρα, εγώ έχω το release των a.f.k. που στα 175ΜB/επεισόδιο έχει αρκετά καλή ποιότητα. Στο anidb είχε rating 8.38/10 (αν αυτό λέει κάτι..).....14 episodes, 2,37Gb total, καλό κατέβασμα!! _________________
Hitsuji ασυζητητί εννοείται. Έχουν την μετάφραση των a.f.k. , την εικόνα από jap R2 DVD σε πολύ υψηλή ποιότητα και χρησιμοποιούν chapters για να δεις τα επεισόδια είτε με την σειρά, είτε όπως προβλήθηκαν. _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Επίσης πρέπει οπωσδήποτε να δεις Oruchuban Ebichu
Ξέρω ότι από την εικόνα μόνο δεν φαίνεται να λέει και πολλά αλλά πίστεψε με παίζει να είναι το καλύτερο comedy που έχω δει, αν και λίγο shocking.
Ξέρεις που μπορώ να τα βρω? Αν και δεν είμαι σίγουρος απο ότι διαβάζω αν θα μου αρέσει (σαν πολύ fanservice φαίνεται να έχει). _________________
Ναι φίλε μου πάτα Εδώ.
Είναι αυτό με τους 30κάτι seeds!!
πάντως πίστεψε με, αν δεν τα κάνεις πάνω σου απ' τα γέλια, τότε πραγματικά δεν μπορώ να διανοηθώ ποιο θα σε κάνει να γελάσεις!
Enjoy
Ωραία ευχαριστώ αν και για να πω την αμαρτία μου θα προτιμούσα κάτι σε ποιό "σχολικό" πνεύμα σαν το GTO ή το fumoffu. Ξεκίνησα να βλέπω το School Rumble αν και μου φάνηκε πολύ ρομαντζάδα για τα γούστα μου. Θα του δώσω όμως ακόμα 2-3 επεισόδια περιθώριο για να με πείσει _________________
Το Oruchuban Ebichu το είδα μονοκοπανιά αν και δεν εντυπωσιάστηκα όσο περίμενα. Έχει το χάζι του αλλά στην σύντομη διάρκειά του τα ίδια αστεία επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά μέχρι το τέλος. Αν και το animation και τα γραφικά του είναι μέτρια προς άσχημα αυτό έγινε επίτηδες ώστε τα αστεία σεξουαλικού περιεχομένου να μην θεωρηθούν ως fanservice .
Άρχισα να βλέπω Hayate No Gotoku και αυτό μάλιστα με τράβηξε ειδικά για τις υπερβολικές αναφορές σε άλλα anime, manga, video games κ.τ.λ. Αυτό βέβαια το κάνει κάπως απρόσιτο σε άτομα που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τα anime ή που αρχίζουν τώρα να ασχολούνται και ψάχνουν μια καλή σειρά. Εσείς αρχίστε να την βλέπετε όταν δείτε όλα τα anime ορόσημα για τον χώρο _________________
Φοβερό anime. Αν και δεν είδα όλα τα επεισόδια πραγματικά δεν βλέπω τι μπορεί να πάει στραβά. Οι αναφορές σε games και anime είναι πάρα πολλές και οι χαρακτήρες έχουν πλήρη αντίληψη ότι βρίσκονται σε anime για αυτό και ούτε οι ίδιοι δεν παίρνουν τίποτα σοβαρά. Μόνο τα μπιπ όταν αναφέρονται σε άλλες σειρές και παιχνίδια σου προκαλούν γέλοιο. Δες την φάση που ο Hayate μιμείται τον Solid Snake για να μπει στο σχολείο (και όταν λέμε μιμείται από την κορδέλα στο μέτωπο και το αξύριστο πρόσωπο, μέχρι και το κιβώτιο μέσα στο οποί κρύβεται) και θα καταλάβεις _________________
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας