Posted: Thu May 22, 2008 3:00 am
Post subject:
Για την κανονική ταινία... δεν έχουμε κάποιο νέο ακόμα,ε? _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Posted: Sat Jul 19, 2008 4:36 pm
Post subject:
Εγώ παιδιά μου αυτό έμαθα...wiki.Κάπου λέει ότι σε dvd κυκλοφορεί το Σεπτεμβριο. Όπου στην άκρη δεξιά λέει ότι θα έρθει και τρίτη ταινία... _________________ After all we are stardust...
Posted: Sun Jul 20, 2008 9:13 pm
Post subject:
Spoiler??
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Ναί! Βασικά έχει να κάνει με το θέμα του Manga (King's seal) και με τον Hitsugaya. Και καλά ανακαλύπτει πολλά για τον εαυτό του ενώ παράλληλα τον θεωρεί η seiretei προδότη (κλασσικά). Βασίζεται στο mini-filler του manga
Egw pantws pou tin eida prin apo ligo den mporw na pw oti me xalase!!!itan pio kali apo tin prwti(den itan kai dyskolo auto).Pantws perasa miamisi writsa arketa euxarista. _________________
Posted: Sun Sep 07, 2008 10:23 pm
Post subject:
Eμένα πάντως μου άρεσε....
Καμία σχέση με την ΤΡΕΛΗ ΠΑΤΑΤΑ την πρώτη ταινία, και αρκετά καλύτερο απ τα φιλλερς.
Επίσης μ άρεσε που παίζει πολύ ο Χιτσουγκάια γιατί τον πάω κάργα....και μ' άρεσε πολύ η εμφάνιση της Γιορουίτσι (αααχχχχχχ).
Γενικά το στόρυ ήταν καλούτσικο, με κάποιες υπερβολές (π.χ. στο τέλος), είχε και δόσεις κουτσομπολιού (οτι ο Ιτσιμαρού Γίν κουτούπωνε την Ματσουμότο πρίν την παρατήσει για το σέξυ κοτσιδάκι του Άϊζεν) και μια παρέλαση σχεδών όλων των γνωστών χαρακτήρων χωρίς όμως να ναι τελείως άσκοπο όπως στην πρώτη ταινία.
Ειλικρεινά την είδα ΠΟΛΥ ευχάριστα και μακάρι να ήταν έτσι και τα ηλίθια φίλλερ.
Όσοι πιστοί.... http://dattebayo.com/t/
_________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3Next
Page 2 of 3
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum