Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime

Τι σιχαινεσαι στα anime; Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 16 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 05, 2007 2:06 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μου τι σπάει που η παρουσία φανατικών της ενδοπαλαμικής πεονταλάντωσης aka jiryia, takamura, onizuka etc είναι σχετικά ανύπαρκτη στις περισσότερες σειρές
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 30 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 05, 2007 10:16 am
Τίτλος:

Εμένα πάλι μου την έσπαγε κάτι απο μικρός. Γιατί σχεδόν όλοι οι ήρωες πρέπει να φαίνονται για 25 και να σου λέει οτι είναι 16, 14 κτλ?Πως στο διάολο έχουν τόσο συγκροτημένη σκέψη και μπορούν να σώσουν το σύμπαν στα 16? Έλεος....μέχρι και ο Onizuka που φαίνεται μεγαλύτερος είναι μόλις 22 και φαίνεται για 28-30. Χαρακτηριστικό πάλι παράδειγμα ο Κyon, απο το melancholy of haruhi sizumiya. Πρέπει να είναι 1η γυμνασίου και μιλάει για στρεβλώσεις του χωρόχρονικού συνεχούς με μια απάθεια, σαν να είναι ο Νανόπουλος.
Επίσης μου την σπάει που πλέον δεν θυμάμαι τις περισσότερες απο τις γυναικείες φιγούρες των anime και πλέον μου φαίνονται όλες ίδιες και όλες μου θυμίζουν κάποια απο μια παλιότερη σειρά.
Αυτά for now....

Ένταξη: 26 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 06, 2007 12:47 am
Τίτλος:

Παρόλο που το thread λέγεται "ΤΙ ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ANIME" δηλαδή τι σιχαίνεσαι μέσα στα ίδια τα anime και όχι τι γνώμη έχουν οι γύρω σου για τα anime που κατεμέ είναι σχετικά ψιλο-Off topic (σχετικά πάντα) θα απαντήσω και γω πάνω σε αυτό.

Είχα μία ομηρική συζήτηση με τον ξάδερφο μου (22 χρονών, εγώ είμαι ένα χρόνο μικρότερος). Τα πράγματα έγιναν κάπως έτσι.

-Μπαίνει μες το δωμάτιο και βλέπει ανοιχτό τον μTorrent. Σκύβει να δει τι κατεβάζω πάλι.

-Naruto? κάνει. Τι είναι αυτό;

-Anime απαντάω.

Επειδή γνωρίζει τι είναι anime (του χω εξηγήσει) γυρίζει και μου λέει:

"Ακόμη τέτοια βλέπεις βρε μαλάκα;"

Φυσικά χτύπησε νεύρο με αυτήν την φράση και άμεσα συγκέντρωσα όλα τα επιχειρήματα που χω μέσα στον μικρό μυαλό μου ώστε όπως λέμε λαικά να τον "ταπώσω".

Αυτός εν τω μεταξύ είναι τηλεορασάκιας και fan της trash-tv. Εντάξει όχι και σε μεγάλο βαθμό αλλά δελτίο του Star που και που βλέπει για παράδειγμα.

Αφήνοντας στην άκρη το δελτίο του Star και τις Τατιάνες προσπάθησα να του δώσω να καταλάβει ότι οι Ελληνικές σειρές που βλέπει το βράδυ στον ANT1 είναι κατά πολύ υποδεέστερες από αρκετά anime. Τι για Death Note του έλεγα τι για Trust & Betrayal τίποτα, συνέχεια γύριζε και μου έλεγε "Δεν έβλεπες "Μίκυ Μάους" μικρός και βλέπεις τώρα;" Συνέχιζα να του λέω ότι πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχουν πληθώρα κατηγοριών anime που αρχίζουν από παιδικά, συνεχίζουν σε εφηβικά και φτιάχνονται anime και για ενήλικες. Σε μια στιγμή γυρίζω και του λέω "Εγώ να παραδεχτώ ότι βλέπω αρκετά anime που προορίζονται κυρίως για έφηβους (Naruto, bleach, one piece etc.) αλλά έχω δει και συνεχίζω και βλέπω και ενήλικα"

Τι ενήλικα και παπαριές υπάρχουν τέτοια; Εγώ έναν με 3 σπάθια έχω δει και την μαλακεία το Dragonball απο παλιά στον ANT1.

Αφού όντως με εκνεύρισε πραγματικά καθώς δεν μιλούσε αντικειμενικά αλλά με προκατάληψη, σε μια στιγμή πετάει αφού προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι άμα δει το Death Note θα αλλάξει γνώμη "Δηλαδή αυτήν την παπαριά πως την λες είναι στα ίδια επίπεδα με το Ντετέκτιβ Μονκ*;"

*Μία ξένη αστυνομική σειρά που προβάλεται στο Star

Γυρίζω και του λέω "Χαλαρά είναι καλύτερο το Death Note από το Ντετέκτιβ Μονκ, από όποια άποψη θες"

Βάζω το χέρι μου στην φωτιά του λέω ότι άμα το δεις και ξεχάσεις για μια στιγμή ότι είναι anime θα σου αρέσει πολύ περισσότερο από το Ντετέκτιβ Μονκ.

Τέλος πάντων αφού τον προκαλούσα συνέχεια να του γράψω την έκδοση των AnimeClipse αυτός δεν δεχότανε και επειδή του τα είχα κάνει τσουρέκια (και αυτός επίσης) γυρίζει και μου λέει αυτό και τελειώνει εκεί η συζήτηση

"Ωραία βρε μαλάκα άντε να δεχτώ ότι υπάρχουν και σοβαρά anime. Αλλά δεν πρόκειται ποτέ να δω anime ακριβώς γιατί είναι anime. Κινούμενα σχέδια θα κάθομαι να βλέπω τώρα; Αν βγαίνανε αυτά τα "καλά" anime που μου λες με πραγματικούς ηθοποιούς πιθανόν και να μου άρεσαν αλλά τώρα ξέχνα το."

Τα συμπεράσματα δικά σας. Razz

Αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό, το χειρότερο είναι ότι με ξέσκισε μετά και στο PES6 Crying or Very sad Και το Naruto από κάτω φυσικά να κετεβαίνει (μην ξεχνιόμαστε κιόλας! Laughing ήταν και το special summer battle!)
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 06, 2007 1:17 am
Τίτλος:

Καλά τα ίδια περνάω κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι, με τον πατέρα μου.
Γενικά δεν μου λέει τι να κάνω, είναι αρκετά προοδευτικός και σπάνια μαλώνουμε όμως σε αυτό το θέμα δεν συνεννοούμαστε.
"Καλά έγινες 25 κι ακόμα βλέπεις παιδικά;"
Την ίδια ατάκα βέβαια άκουγα και μικρότερος.
Τέλος πάντων.....
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 31 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 06, 2007 5:22 am
Τίτλος:

Αχ, που ειναι αυτοι οι γονεις που ακουω απο πελατες εδω στο νετκαφε που δουλευω, οι οποιοι παιζουν wow/lineage/pes κλπ μαζι με τα παιδια τους, και βλεπουν sanshiro, voltron και ακομη και naruto ανελλιπως Sad
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 21 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 06, 2007 11:03 am
Τίτλος:

Συμφωνώ με όλα όσα είπες σε νιώθω άρχοντα...
Haruspex έγραψε:

Γυρίζω και του λέω "Χαλαρά είναι καλύτερο το Death Note από το Ντετέκτιβ Μονκ, από όποια άποψη θες"

Σε αυτό δεν συμφωνώ. Εννοείται πως το Μονκ είναι καλύτερο από το DN...
Razz Razz Razz

Ένταξη: 05 Σεπ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 06, 2007 12:27 pm
Τίτλος:

Arvendui έγραψε:
Συμφωνώ με όλα όσα είπες σε νιώθω άρχοντα...
Haruspex έγραψε:

Σε αυτό δεν συμφωνώ. Εννοείται πως το Μονκ είναι καλύτερο από το DN...
Razz Razz Razz

ωραία,
2kg κιλά>2m μέτρα (αρχίσαμε να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, τέλεια)
και τα δύο είναι υπέροχα στο έιδος τους.

Όσον αφορά τους γονείς, όταν κάτι εσένα σε ευχαριστεί και σε κάνει να περνάς καλά, κάνει ετυχισμένους και αυτούς που σε αγαπάνε...

Dancing with my Loneliness
AtsouBaloi
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 09 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 06, 2007 12:44 pm
Τίτλος:

gpanos έγραψε:
Καλά τα ίδια περνάω κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι, με τον πατέρα μου.
Γενικά δεν μου λέει τι να κάνω, είναι αρκετά προοδευτικός και σπάνια μαλώνουμε όμως σε αυτό το θέμα δεν συνεννοούμαστε.
"Καλά έγινες 25 κι ακόμα βλέπεις παιδικά;"
Την ίδια ατάκα βέβαια άκουγα και μικρότερος.
Τέλος πάντων.....

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και ακόμη χειρότερα όταν αυτά στα λένε συμφοιτητές σου...και συγκεκριμένα όταν βρίσκομαι στο εργαστήριο της σχολής, κατεβάζοντας, και μπαίνουν μέσα, βλέπουν τι κατεβάζω και φωνάζουν στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα ότι πρέπει να σταματήσω να σταματήσω βλέπω 'παιδικά' και 'μίκι μάους' και να μεγαλώσω...φοβερό σπάσιμο! Thumb Down

Ένταξη: 15 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 06, 2007 1:36 pm
Τίτλος:

kgot έγραψε:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και ακόμη χειρότερα όταν αυτά στα λένε συμφοιτητές σου...και συγκεκριμένα όταν βρίσκομαι στο εργαστήριο της σχολής, κατεβάζοντας, και μπαίνουν μέσα, βλέπουν τι κατεβάζω και φωνάζουν στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα ότι πρέπει να σταματήσω να σταματήσω βλέπω 'παιδικά' και 'μίκι μάους' και να μεγαλώσω...φοβερό σπάσιμο! Thumb Down
Whistling Whistling Whistling Whistling

Ένταξη: 27 Ιούλ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 06, 2007 3:53 pm
Τίτλος:

το χειροτερο ειναι πως πρεπει να περιμενω μια ολοκληρη εβδομαδα και αλλες φορες 2 για να δω ενα επεισοδιο
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 09 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 06, 2007 4:40 pm
Τίτλος:

Madarb έγραψε:
kgot έγραψε:
Whistling Whistling Whistling Whistling

Καταλαβαίνω ότι με καταλαβαίνεις....

Ένταξη: 29 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 07, 2007 10:56 pm
Τίτλος:

Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα, άπλα κόλησα όλη μου την παρέα (και την αδερφή μου επίσης) με τα anime και έχω υσηχάσει Wink .

Όσο για το τι μου τη σπάει περισσότερο στα anime, μετά απο 10 χρόνια στο άθλημα θα έλεγα πως έχει αρχήσει να με ενοχλεί η τυποποίηση . Δε λέω , υπάρχουν και πρόσφατες περίοδοι με πολύ καλά releases , όπως η φάση 2002 - 2004 με Monster , Texhnolyze , Elfen Lied, Πλανήτες κλπ , αλλά τον τελευταίο καιρό βλέπω να βγαίνουν πολύ κλισέ και εύκολες λύσεις απο τα καλά studios .

Φίλε Σόφο (κατα κόσμο Τσουτσουνάκι Razz ) , αμα βλέπεις μόνο shonen δεν σου φταίει και κανεις, οπως στρώνεις ετσι και κοιμάσαι .

Ένταξη: 17 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 19, 2007 2:33 am
Τίτλος:

σιγουρα πρεπει ενα ανιμε να εχει δραμα αλλα ναι οταν ειναι πολυ δραματικο κατανταει χαζομαρα
οσον αφορα τις συνεχομενες λεξεις οπος αριγκατου ειναι σπαστικο
αλλα και μπασταρδε που λενε στο bleach ειναι σπαστικο δεν εχουν τπτ αλλο να βρισουν και λενε τον αλλο μπασταρδο ελεος Laughing

Ένταξη: 13 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 19, 2007 3:34 am
Τίτλος:

Kira έγραψε:
σιγουρα πρεπει ενα ανιμε να εχει δραμα αλλα ναι οταν ειναι πολυ δραματικο κατανταει χαζομαρα

Η αλήθεια είναι πως σε anime όπως το Monster, λίγο τα υπερδραματοποιούν τα πράγματα, αλλά δεν θα έλεγα ότι καταντάει χαζομάρα. Νομίζω πως ελληνικές σειρές τύπου Λάμψης έχουν ξεπεράσει κάθε όριο...

Kira έγραψε:
οσον αφορα τις συνεχομενες λεξεις οπος αριγκατου ειναι σπαστικο
αλλα και μπασταρδε που λενε στο bleach ειναι σπαστικο δεν εχουν τπτ αλλο να βρισουν και λενε τον αλλο μπασταρδο ελεος Laughing

Arigato σημαίνει "ευχαριστώ". Το ξέρεις, έτσι δεν είναι? Ε τί θέλεις να λένε? Εσύ δε λες "ευχαριστώ" δλδ??

Όσο για το bastard, τί θες να λέει? "Καταραμένε" όπως στο Kabamaru?? Laughing

Ένταξη: 17 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 19, 2007 11:06 pm
Τίτλος:

ενταξει ερεμπος εχεις δικιο για το αριγκατου που σημαινει ευχαριστω αλλα οσον αφορα το bleach αυτο το μπασταρδε ψωμοτυρι το κανανε
και ισως να μην κατανταει χαζομαρα το δραμα αλλα σπαστικο ειναι να βλεπεις μια ωρα την αλλη να κλαιει για τον αλλο λες και βλεπεις ριαλιτυ ειναι Razz
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας