Λοιπόν είδα ότι ο καθένας έκανε τόπικ και έβαζε φωτογραφίες που έχει φτιάξει...Σας ζηλεύω γιατί εμένα δεν πιάνει το χέρι μου για να ζωγραφίζω και την βολεύω με το Photoshop δείτε τις δύο πρώτες μου δημιουργίες πάνω σε Anime Image.
---
Μια φωτογραφία που είναι μέχρι στιγμής αγαπημένα Anime.
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 05, 2011 5:31 pm
Τίτλος:
Πολύ ωραίες οι δουλειές σου φίλε μου.
Αν και να πω την αλήθεια, με χαλάει λίγο που είναι stretched το Fairy Tail και το Yu Gi Oh στην πρώτη και που είναι θολό το Death Note στην δεύτερη, αλλά συνολικά ωραίες δουλειές!
+1 _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Ένταξη: 03 Οκτ 2011
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 05, 2011 8:16 pm
Τίτλος:
Tzolis έγραψε:
Πολύ ωραίες οι δουλειές σου φίλε μου.
Αν και να πω την αλήθεια, με χαλάει λίγο που είναι stretched το Fairy Tail και το Yu Gi Oh στην πρώτη και που είναι θολό το Death Note στην δεύτερη, αλλά συνολικά ωραίες δουλειές!
Το θέμα που υπάρχη είναι ότι δεν βρίσκης εύκολα Fan Art που να είναι όπως ειναι στο Anime μέσα. Και βρίσκεις άλλες φορές εικόνες που είναι μέσα από το επεισόδιο άλλες φορές κάτι τρελές φωτογραφίες που δεν φαίνοντε καν άλλες που ειναι πολύ μικρές και κάτι που είναι παραμορφωμένοι οι χαρακτήρες γι'αυτο με λίγο καλή θέληση και όρεξη έβγαλα αυτό το αποτέλεσμα , μεν προσπάθησα να φτιάξω με διάφορα φίλτρα την εικόνα αλλά όχι πολύ γιατί δεν θα φαινόταν μετά τίποτα.. Παντος σε ευχαριστω πάρα πολύ.
Αναμένοντε κι άλλες και θα προσπαθήσω να είναι καλύτερες
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 05, 2011 10:24 pm
Τίτλος:
E ρε κάτι καλλιτεχνικές ψυχές που έχουμε στην παρέα μας! Πολύ ωραία δουλειά Mpompira! Στο ομολογουμένως, μη-εκπαιδευμένο μάτι μου, οι εικόνες μου φαίνονται πολύ ωραίες!!! Λίγο τη μουντάδα στο Death Note παρατήρησα κι εγώ. Κατά τα άλλα Bob Ross!!! Η αφάνα και η γενειάδα σε καφετί απόχρωση σου λείπουν μόνο!!! (εκτός αν έχεις!!! )
Υ.Γ:Για αποφυγή παρεξηγήσεων ορίστε ποιος είναι ο Bob Ross:
Ένταξη: 03 Οκτ 2011
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 05, 2011 11:21 pm
Τίτλος:
Deykalionas17 έγραψε:
E ρε κάτι καλλιτεχνικές ψυχές που έχουμε στην παρέα μας! Πολύ ωραία δουλειά Mpompira! Στο ομολογουμένως, μη-εκπαιδευμένο μάτι μου, οι εικόνες μου φαίνονται πολύ ωραίες!!! Λίγο τη μουντάδα στο Death Note παρατήρησα κι εγώ. Κατά τα άλλα Bob Ross!!! Η αφάνα και η γενειάδα σε καφετί απόχρωση σου λείπουν μόνο!!! (εκτός αν έχεις!!! )
Υ.Γ:Για αποφυγή παρεξηγήσεων ορίστε ποιος είναι ο Bob Ross:
Ναι ξέρω ποιος ειναι οκ!
Όχι δεν έχω ακόμα αλλά σκέφτομαι να αφήσω από μαλί δεν έχω άφρο (χαχαχα)
Με πορώνεις! Γενικά Banners μου αρέσει να φτιάχνω! Αλλά για άνιμε δεν το είχα σκεφτεί! Θα φτιάξω ένα και θα το ποστάρω έδω...
*Ερώτηση: Θα το ποστάρω και στο Threed του λίνκ που μου έδωσες;
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3Επόμενη
Σελίδα 1 από 3
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας