Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 26 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 20, 2006 3:09 pm
Τίτλος: I want it RAW... :)
|
|
|
Μέρα παίδες...
Αρκετό καιρό σκεφτόμουν πως θα μπορούσα και εγώ να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια...
Το μόνο κακό είναι πως δεν υπάρχει ο #@$%#$% ο χρόνος για κάτι τέτοιο. Όταν είσαι σε Βέγγος mode ON, δύσκολα μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο.
Οπότε είπα να το παίξω προαγωγός...
Και εξηγούμαι...τον τελευταίο καιρό κάτι με έχει πιάσει (νομίζω Otakuσμός λέγεται) και αγοράζω R1 DVD's για τα anime που με ενδιαφέρουν. Κάλλιστα θα μπορούσα να βοηθήσω στην διαδικασία προσφέροντας τα ως πρωτεύον υλικό (raw) σε παιδιά/ομάδες του AnimeClipse για να βοηθηθούν στην δουλεία τους.
Οπότε προς το παρόν τσιμπάτε μία λίστα:...
Neon Genesis Evangelion Platinum
NGE D&R + NGE EoE
Now and then here and there
Gunslinger girl
Kino no Tabi
Serial Experiments Lain
Haibane Renmei
Niea Under 7
Texhnolyze
Rahxephon
Vision of Escaflowne
Paranoia Agent
Koi Kaze
Jin Roh
Petite Cossette
Hoshi no Koe
Akira
Alien Nine
Boogiepop phantom
Planetes
Area 88 series
Area 88 OVA
FLCL ultimate edition
Elfen Lied thinpak
Saikano vol. 1-4 (complete) + Saikano OVA
Last Exile Limited Edition
Macross Plus Boxset
Appleseed 2004 Limited edition
Nausicaa of the valley of the wind Boxset
Human Crossing Boxset
Patlabor 3 WXIII Limited Edition
Gankutsuou ~ The Count of Monte Cristo
Excel Saga Imperfect Collection
Αν κάποιο από τα παιδιά/ομάδες ενδιαφέρεται να ξεκινήσει project με κάποιο απο αυτά τα anime, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα official R1 απο μένα.
Θα δίνω με update και ότι καινούριο μου έρθει απο USA στο μέλλον.
Ταύτα και μένω, Dante out...  _________________ 
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dante80 στις Κυρ Ιούλ 01, 2007 7:19 am, 5 φορές συνολικά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 20, 2006 3:26 pm
Τίτλος:
|
|
|
Dante έκανες κίνηση ρουά ματ ρε φίλε! Μπράβο! yoku dekimasu!
Υ.Γ. Βασικά, επειδή μέσα στην λίστα σου είναι ένα όνομα το οποίο με "σκότωσε" ψυχολογικά αυτές τις μέρες.... μήπως θα ήταν πιο σωστό, για να προλάβουμε τους επόμενους από αυτήν την ψυχολογική φθορά που έφαγα εγώ, να σημειώσεις ποια από τα raws είναι licenced στο Ελλαδιστάν; _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 20, 2006 3:29 pm
Τίτλος:
|
|
|
Xμ...τι να σου πω ρε man...δεν παίρνω R2 οπότε δεν ξέρω τι παίζει εδώ με αυτά.
Το Akira είναι standar licenced εδώ παντως. Και το D&R κυκλοφορεί (σε Bootleg έχω την εντύπωση μιας και έχει φάει μύνηση απο την Manga Entertainment) απο την SM...  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 20, 2006 3:34 pm
Τίτλος:
|
|
|
Λες να υπάρχει κανά link που να λέει ποια είναι licenced και ποια όχι; Δεν νομίζω πάντως... μάλλον ο μόνος τρόπος που μπορούμε να "σημειώσουμε" τα licenced είναι να δούμε ποια έχουν κυκλοφορήσει σε video club ή στην αγορά με ελληνικά sub! Αν είναι έτσι να συμπληρώσω και το Vision of Escaflowne στα licenced! Όποιος άλλος έχει δει κάποιο άλλο ας το προσθέσει! _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Απρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 21, 2006 5:45 am
Τίτλος:
|
|
|
ZERO_SEQUENCE έγραψε:
|
Ωραίος αλλά από ότι ξέρω το jin roh είναι licenced από την silver media και το raxephon......
|
Η λέξη SM και licenced είναι ασύμβατες...
Έτσι και αλλιώς man, εγώ απλά δηλώνω το υλικό που έχω σε R1...απο εκεί και πέρα, όποια ομάδα του animeclipse θα ήθελε να ασχοληθεί με κάποιο απο αυτά, μετά χαράς το παραχωρώ για raw και subs extraction...
Παράθεση:
|
Ρε καμμένε, μία σειρά τον μήνα είπες πως θα έπαιρνες. Πότε τα αγόρασες όλα αυτά τα DVD ?
|
 ρε Γιώργο...δεν μπόρεσα να κρατηθώ...(που να δείς τι πήρα για χριστούγεννα)...  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιαν 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 21, 2006 11:58 am
Τίτλος:
|
|
|
Βασικά έκανα την ίδια ερώτηση κι εγώ στον Dante γιατί ήθελα να αγοράσω κάτι dvd και μου απάντησε ότι τα R1 είναι πολύ ανώτερα από τα R2, τόσο σε ποσότητα γιατί έχουν μεγαλύτερη ποικιλία σε τίτλους αλλά και σε ποιότητα γιατί έχουν πολύ καλύτερη δουλειά συνήθως... Τώρα τις λεπτομέριες καλύτερα να τις πει ο ίδιος!  _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 21, 2006 12:16 pm
Τίτλος:
|
|
|
Cougar έγραψε:
|
dante80 έγραψε:
|
Η λέξη SM και licenced είναι ασύμβατες...
|
Δηλαδή;
|
Δηλαδή η Silver Media βγάζει Bootlegs DVD. Είτε αντιγραφή από τα αυθεντικά και τα πουλάει σε εξευτελιστικήες τιμές, είτε Rip από βιντεοκασσέτες και τα πουλάει σαν DVD, και και και. Όλοι ξέρουμε την ποιότητα της Silver Star. Συν το γεγονός ότι έχει φάει μυνήσεις από άλλες εταιρίες επειδή εκείνες είχαν τα δικαιώματα Official, ενώ η Silver Star τα έφερε παράνομα.
Με λίγα λόγια: τα Fansubs που έχουμε εμείς είναι πιο καλλά σε ποιότητα, αλλά και πιο νόμιμα
Τώρα για το θέμα των R1 και R2, έχω την εντύπωση πως τα R2 είναι καλύτερα. Αλλά γνωρίζοντας την μανία για τελειώτητα του Dante, έχω μπει σε σκέψεις  _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases// Saint Seiya Collection// High Definition Movies
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Απρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 21, 2006 12:23 pm
Τίτλος:
|
|
|
Cougar έγραψε:
|
Πως γίνεται να κυκλοφορεί dvd και να μην είναι licenced;
|
Εδώ είναι Ελλάδα και όλα γίνονται.
Όσο για το θέμα R1 vs. R2, είναι λογικό να υπάρχει περισσότερη ποικιλία σε R1 αφού πρώτα εκεί βγαίνουν οι σειρές μετά την Ιαπωνία. Υποθέτω ότι αν το R1 πάει καλά τότε βγαίνει και R2. Βέβαια, και τα γιαπωνέζικα DVD είναι R2 αλλά δεν έχουν αγγλικούς υπότιτλους. Όσο για το θέμα της μετάφρασης, έχω την εντύπωση ότι τα R1 καταφεύγουν συχνά σε "αμερικανισμούς" (έχοντας δει και το R1 του Ergo Proxy).
Βέβαια, υποθέτω ότι ο Dante80 θα μας ξεκαθαρίσει το τοπίο... _________________ Brighter Death Now
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|