Αυτες τις μερες ολοκληρωσα την προεπισκοπιση των σειρων της εαρινης περιοδου.
Οπως και η rezeero, ελπιζω να ξενερωσω με καποιες, γιατι δεν τα προλαβαινω με τιποτα!
Θα σταθω σε αυτα που σιγουρα θα συνεχισω να παρακολουθω.
Real Drive - Shirow Masamune, τα λεει ολα νομιζω, το καινουργιο μου κολλημα μαλλον(οι SHS κανουν καλη δουλεια αυτη την φορα)
Kaiba - Το πιο ασυνηθιστο ,στυλιστικα, anime που εχω δει ισως. Μετα και το τριτο επεισοδιο δειχνει οτι σεναριακα θα ειναι καταπληκτικο. Η γενικοτερη μορφη του ομως(οχι μονο το animation), μου θυμιζει περισσοτερο Ευρωπαϊκη παραγωγη.
Στα credits ειδα το ονομα Raziel666!
Library wars - Η υποθεση ειναι μαλλον γελοια(2 αντιπαλοι στρατοι στην ιδια χωρα, χωρις να ειναι εμφυλιος, αλλα οι μαχες δινουν και παιρνουν!), αλλα για λογους ακομα ανεξηγητους μου αρεσει να το παρακολουθω.
Allison to Lillia - Το καλυτερο ΟΡ με διαφορα. Ωραια fast paced ιστορια, φοβεροι χαρακτηρες, εχει μια ατμοσφαιρα απο anime προηγουμενων δεκαετιων.Περιμενω πως και πως καθε επεισοδιο.
Itazura na kiss - Απο τα shoujo romance, αυτο με εχει ενθουσιασει προς το παρον.
Amatsuki - Δεν ειναι Seirei no moribito, αλλα σε οποιον αρεσει το προανεφερομενο anime, πιστευω οτι θα συμπαθησει τουλαχιστον το Amatsuki.
Himitsu-The revelation - Μονο ενα επεισοδιο μεχρι τωρα, αλλα δειχνει οτι ειναι ενα ωραιο sci-fi detective anime.
Nabari no ou - Ninja ολου του κοσμου ενωθειτε.
Wagaya no oinari-sama - Ενδιαφερουσα σειρα φαντασιας, με αρκετα φολκλορικα στοιχεια, τελος παντων, αφου εχει kitsune μεσα δεν μπορω να αντισταθω.
Και επειδη λιγο ecchi δεν εβλαψε κανεναν, Kanokon(που το βρισκω αρκετα τολμηρο), και To love-Ru(παρα πολυ καλο ΟΡ).
Για το Soul Eater, δεν μπορω να πω οτι επαθα και πλακα (λες και εβλεπα βιντεοκλιπ των Gorillaz ειναι 2 απο τους κεντρικους χαρακτηρες).Παντως προβλεπω να γινει το νεο trend τυπου Bleach.
Τα υπολοιπα τα βρηκα λιγο-πολυ "πετσες"
edit: Ξεχασα το Chi's sweet home, το οποιο το κατεβαζα για τις κορες μου, και τωρα το περιμενω εναγωνιως εγω