αντε σε καθε τευχος λεει next week the battle is over......αντε να τελειωνει....
παντως ο ναρουτο βρηκε τον ναγκατο και επομενως ερχονται επισης επικα τσαπτερς...
μας αφηνει και ο pain σιγα σιγα...πολυ κρατησε παντως...μπραβο του...
εννοειται οχι πως μας αφηνει πεθαινοντας...θα τον λυπηθει ο ναρουτο κλασικα πραγματα..αλλα η μαχη θελω να ελπιζω πως τελειωσε..αντε ειναι πρωτη φορα που δεν θελω δραση σε ανιμε και θελω ομιλιες...εχουμε πολλα να μαθουμε...
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 27, 2009 10:00 am
Τίτλος:
Μεγάλωσε βρε ο Ναρούτος μας και έγινε αντράκι!
Έμαθε να χρησιμοποιεί και το κεφάλι του πέρα από τα χέρια του.
Του πάει το σοβαρό περισσότερο από το αλλόφρων...
Ωραίο chap. Όντως και εγώ περισσότερο ανυπομονώ να βρει το Ναγκάτο παρά να αποτελειώσει τον Pain. Και όχι, δε νομίζω να τον λυπηθεί. Έτσι και αλλιώς νεκρός ήταν από την αρχή...
Δες η hinata ειναι μεν Ζωντανη αλλα για ποσο? (περνω μια εκδοχη του μηπως τελικα μας την σκοτωσουν την hinata!)
ΑΛΛΑ ενα χαμογελο ανακουφισης το ειχα οταν ειπαν οτι ειναι ζωντανη!
λεω παλι καλα τουλαχιστον η hinata την σκαπουλαρε!
Βασικα ηταν ωραιο το επεισοδιο αλλα χωρις καποια ιδιαιτεροτητα .. πιστευω οτι απο εδω και περα θα αρχισει η κορυφωση
οσον αφορα τον KAKSHI ΙΣΩΣ και να ειναι ζωντανος ..
οσον αφορα τον pein οπως ανεφερε και ο arislp την κανει αν και θα διαφωνισω λεγοντας οτι η τον καθαριζει ο ναρουτος η τον καθαριζει ο σασουκες ετσι απλα εχω μια υποψια.. _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
παιζει να τα τιναξει και απο μονος του...στην κατασταση που βρισκεται δεν θα μου εκανε εντυπωση κατι τετοιο... _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 30, 2009 12:51 pm
Τίτλος:
Ο Ναρούτο δεν θα σκοτώσει τον Pain.Ήδη είπε ότι θέλει να μιλήσει στον αληθινό Pain.Προφανώς βρήκε ή θα βρει την απάντηση στην ερώτηση.Αν δεν μπορεί να πείσει τον Pain πως θα καταφέρει να πείσει τον Sasuke.. _________________
Η Hinata δεν πρόκειται να πεθάνει γιατί είναι η γκόμενα του πρωταγωνιστή. Δεν νομίζεται; Και ο Naruto πιστεύω ότι θα σκοτώσει τον Pain γιατί θέλει να πάρει εκδίκηση για ότι έχει κάνει στους κοντινούς ανθρώπους του. _________________
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 30, 2009 3:47 pm
Τίτλος:
Μπα...Μετά την κουβέντα του με τον father του βγήκε πιο ώριμος από πριν και όχι Ούνος έτοιμος για επίθεση. Αυτό φάνηκε και από τα λεγόμενά του αλλά και από την επίθεσή του. Πήγε κατευθείαν για το όπλο ώστε να βρει που είναι ο Nagato. Δεν ασχολήθηκε καν με τον Pain. Τώρα βέβαια αν του επιτεθεί και ο Pain δεν ξέρω τι θα κάνει...
μα ηση ξερουμε τι έχει συμβει. ο ναρουτος μας ξερει που ειναι ο πειν και εωαλε σαν αντι περισπασμο τους κλονους του για να παει να βρει και να μιλησει στον πειν αυτοπροσωπως. κλασικα πραγματα. η σαλτσα ειναι που κανει την διαφορα. _________________ Memory is a Burden that Wears at the Soul
as Weather Wears at Stone
αν και διαψευστηκα στο προηγούμενο ποστ μου ηταν υπερβολικα μικρο το τσαπτερ.... καλο ομως. _________________ Memory is a Burden that Wears at the Soul
as Weather Wears at Stone
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας