Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Θα σας ενδιέφερε ένα καινούργιο section μόνο για βιβλία; |
Ναι |
|
87% |
[ 55 ] |
Όχι |
|
6% |
[ 4 ] |
ΔΞ/ΔΑ |
|
6% |
[ 4 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 63 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 14 Σεπ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 17 Δεκ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 18, 2007 12:43 am
Τίτλος:
|
|
|
MatheMagician έγραψε:
|
Ο χορός των εφτά πέπλων του Τομ Ρόμπινς είναι[..]
|
Μπορώ να πω πως σε συμπάθησα
Λατρεύω τον Τομ Ρόμπινς, συνιστώ όλα του τα βιβλία (αν και τα δύο τελευταία του Villa Incognito& Αγριόπαπιες πετούν ανάστροφα είναι για τους πιο hardcore fans)
Θα γράψω τις προτάσεις μου στο αντίστοιχο thread
Όσο για βιβλιοθήκες, η δημοτική τηε Θεσσαλονίκης (Αγγελάκη) είναι καταπληκτική! Περνούσα ώρες εκεί!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Ιαν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 18, 2007 3:20 am
Τίτλος:
|
|
|
Cassandrart έγραψε:
|
Όσο για βιβλιοθήκες, η δημοτική τηε Θεσσαλονίκης (Αγγελάκη) είναι καταπληκτική! Περνούσα ώρες εκεί!
|
Πες τα βρε Cassandrart γιατί εμένα με πήραν με τις τομάτες όταν τόλμησα να πω τις λέξεις δημοτική και βιβλιοθήκη μαζί
Πράγματι η βιβλιοθήκη στην Εθνικής Αμύνης (εκτός αν εννοείς κάποια άλλη στην Αγγελάκη που αγνοώ) έχει πολύ πράγμα, κάθε φορά που τυχαίνει να μπω θα μου πάρει τουλάχιστον μισή ώρα χαζεύοντας απλά τους τίτλους
Και κάτι ακόμα. Με τις δημοτικές έχετε το πλεονέκτημα να γνωρίσετε από πριν αν θέλετε ένα βιβλίο να κοσμεί τη βιβλιοθήκη σας. Έτσι και πληρώνετε μόνο ό,τι σας αρέσει και αυτό που παίρνετε παραμένει στη βιβλιοθήκη σας ανέπαφο, όυτε καν τσακισμένο από εσάς τους ίδιους  . _________________
Ōkami-Fansubs
Ōkami IRC channel
_________
'Cause Wolves don't bite... They Fansub.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την lexalkon στις Τρι Δεκ 18, 2007 11:38 am, 1 φορά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 17 Δεκ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 18, 2007 11:34 am
Τίτλος:
|
|
|
lexalkon έγραψε:
|
Και κάτι ακόμα. Με τις δημοτικές έχετε το πλεονέκτημα να γνωρίσετε από πριν αν θέλετε ένα βιβλίο να κοσμεί τη βιβλιοθήκη σας. Έτσι και πληρώνετε μόνο ό,τι σας αρέσει και αυτό που παίρνετε παραμένει στη βιβλιοθήκη σας ανέπαφο, όυτε καν τσακισμένο από εσάς τους ίδιους .
|
Χεχε έτσι είναι  Διάβασα όμορφα όμορφα την τριλογία του Pullman από τη βιβλιοθήκη και μετά αγόρασα ένα ωραιότατο boxset που δε θα τολμούσα να αγγίξω αν δεν ήξερα οτι θα μου αρέσει το βιβλίο.
Παρ'όλ'αυτά εγώ τα βιβλία μου τα τσακίζω κυριολεκτικά έτσι κι αλλιώς γιατι τα διαβάζω ξανά και ξανά  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Μάρ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 14 Σεπ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 23, 2007 11:32 pm
Τίτλος:
|
|
|
Καλησπέρα. Πριν από λίγες μέρες απόκτησα το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας του Bαρτιμαίου (Τζόναθαν Στραουτ) το μάτι του γκόλεμ!
Ελπίζω να είναι καλό όσο το πρώτο μέρος
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!!!  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Ιαν 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Φεβ 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιαν 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 16, 2008 8:17 pm
Τίτλος:
|
|
|
basilhs έγραψε:
|
κανε καλο βιβλιο με μαθιματικα ξερετε?
|
"Το θεωρημα του παπαγαλου" του Ντενι Γκεντζ. Καλο βιβλιο για να μαθεις με τον ευκολο τροπο την ιστορια των μαθηματικων ανα τους αιωνες(τα πολυ βασικα βεβαια). Σαν μυθιστορημα ειναι αρκετα καλο, αν και λιγο ευπροβλεπτο.
Πολυ καλυτερο ως μυθιστορημα, και ικανο να σε κανει να ξαναπιασεις τα μαθηματικα ειναι "Ο θειος Πετρος και η εικασια του Γκολντμπαχ" του Αποστολου Δοξιαδη.Το προτεινω ανεπιφυλακτα. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Δεκ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιαν 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 16, 2008 11:08 pm
Τίτλος:
|
|
|
serestrum έγραψε:
|
Nadir έγραψε:
|
"Το θεωρημα του παπαγαλου" του Ντενι Γκεντζ. Καλο βιβλιο για να μαθεις με τον ευκολο τροπο την ιστορια των μαθηματικων ανα τους αιωνες(τα πολυ βασικα βεβαια). Σαν μυθιστορημα ειναι αρκετα καλο, αν και λιγο ευπροβλεπτο.
Πολυ καλυτερο ως μυθιστορημα, και ικανο να σε κανει να ξαναπιασεις τα μαθηματικα ειναι "Ο θειος Πετρος και η εικασια του Γκολντμπαχ" του Αποστολου Δοξιαδη.Το προτεινω ανεπιφυλακτα.
|
επιτρεψε μου να πω πως εντυπωσιαστηκα...
|
Ενταξει, δεν ειναι και πολυ εντυπωσιακο.Η αληθεια ειναι οτι αυτα τα δυο ειναι τα μονα αμιγως μαθηματικα μυθιστορηματα που εχω διαβασει.
Αν και εχει κυκλοφορησει αλλο ενα του Γκετζ, "Τα αστερια της Βερενικης", δεν υπολογιζω να το διαβασω συντομα.Εχουν σειρα "Ο αρχοντας του ψευδους" του Μαστερτον και ο "Ζωντανος θρυλος" του Μαθεσον. Να ειχα και λιγο χρονο να τα τελειωνα γρηγορα... _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Ιαν 2009

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|