Συγχαρητήρια που πιάσατε το Fairy Tail... ...πρόκειται για ένα πολύ καλό σόνεν μάνγκα που βλέπω πως εκτιμάται και από άλλο κόσμο....σουμπαρασί....εννοείται κατεβάζω μόνο το δικό σας.... και πάλι και καλή συνέχεια με το μάνγκα....
Ας ελπίσουμε να βγει κάποτε και το άνιμέ του.... _________________ Arvendui for President
Δεν ηξερα οτι ποσταρεις και εδω Sophia!! (sas εδω!) θα ηθελα να επισημανω οτι για τι συγκεκριμενο project Vampire Knight χρειαζομαστε (απεγνωσμενα) εναν editor!! παρακαλω οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα pm!! και κατι ακομα...απο εδω και περα θα προσπαθουμε ανα δυο εβδομαδες να εχουμε release 2 κεφαλαιων για το vampire knight!!!ευχαριστω!!(και μην ξεχνατε να επισκεπτεστε το site www.anathemanga.com
Στην αγγλική μετάφραση Ilena ήταν και όταν το είχα πρωτοδιαβάσει Ilena το θυμάμαι, όπως και στην Wiki που είχα κοιτάξει παλιότερα... Τώρα το έχει αλλάξει σε Irene στην Wiki. Στα ιαπωνικά πρέπει να μοιάζει η προφορά αυτών των λέξεων...
(Όσο γι'αυτό στην παρένθεση: για ποιο πράγμα μιλάς? 68? :S)
Ilena νομίζω πως είναι η εκδοχή της viz media και γι΄αυτό μου έκανε εντύπωση που το προτιμήσατε. Αυτό σημαίνει πως όσες φορές αναφέρεται αυτό το όνομα θα πρέπει να το διατηρήσετε, γιατί στα scans χρησιμοποιούν το Irene.
Αν σκοπεύετε να ολοκληρώσετε το project σε 48 chapter θα διαβάσετε το όνομα Lune. Αυτή είναι η Rene του 81.
(ή τον εξυπνάκια κάνω ή είμαι πολύ καμένος με αυτή τη σειρά, ποιο από τα δύο λέτε να είναι...) _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας