Η αλήθεια είναι ότι η συμμετοχή σας ξεπέρασε τις προσδοκίες μου (έλεγα για 2-3 άτομα και εμφανίστηκαν περίπου 10). Παρόλα αυτά ενδέχεται να περιοριστούμε στο προαναφερθέντα αριθμό ατόμων που χρειάζονται χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι.
Λογικά όλοι έχετε λάβει ένα σχετικό pm.
Τονίζω ότι δεν θα ληφθούν σοβαρά υπόψιν τα ερωτήματα αλλά καλό θα ήταν να απαντηθούν για να συνεχίσουμε με tutorials ή ότι άλλο χρειαστεί.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και την άμεση ανταπόκριση σας.
Απο περιεργεια μονο,δλδ υπαρχουν ατομα typesetting και karaoke,αλλα οχι για μεταφραση?Ασχετα με την εγγραφη μου,μπαινω στο φορουμ απο τα τελη του 2005,και τοσα χρονια αυτες οι θεσεις ειχαν προβλημα.Πως αλλαζουν οι καιροι.Παντως η γνωμη μου ειναι,οσα παιδια ειναι σε project naruto,και δε βρισκουν ατομα να καλυψουν ολες τις θεσεις,ας πανε και αυτοι στο bleach.Αποψη μου παντα,μη βαρατε _________________
Καλά μιλάμε ότι έχω πάθει πλάκα με την προθυμία σας. αυτό δείχνει πως τα παιδιά που ζητούν τα release επιθυμούν να βοηθήσουν κιόλας στη διεκπεραίωση τους . _________________ http://www.youtube.com/watch?v=GZfJOK_Ywmk&feature=related
Έχει επεξεργασθεί από τον/την bezdim στις Δευ Νοέ 17, 2008 12:57 am, 1 φορά
Nα σας ρωτήσω στους μεταφραστές κείμενα δεν δίνετε για να τα μεταφράσουν?
Ετσί δεν είναι έχω εμπειρία ένας φίλος μου κάνει μετάφρασι το code geass στην omega-team και τον έχω βοηθήσει λίγο ξέρω πως είναι
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας