Μην ασχολείστε με τους DB.Δεν βγάζεις άκρη μ'αυτούς και η γνώμη μου είναι ότι δεν θα παρατήσουν κάτι που τους έχει κάνει παγκοσμίως γνωστούς.
Ανεξάρτητα από τις απαγορεύσεις και δεν ξέρω εγώ τι άλλο αποκλείεται να μην διακινούνται τα επεισόδια(όχι απαραίτητα των DB) με κάποιο τρόπο μέσω διαδικτύου.Ίσως να καθυστερούνε αλλά πάντως θα τα βλέπουμε.
Τα fillers ήταν αναμενόμενα.Μας έχουν συνηθίσει οι παραγωγοί της σειράς και πιστεύω ότι όλοι το περιμέναμε.Ας ελπίσουμε απλά να είναι αξιοπρεπή.Για τους ανυπόμονους που βλέπουν μόνο το anime και θέλουν να μάθουν τη συνέχεια της ιστορίας υπάρχει και το manga.Για τους ανυπόμονους που διαβάζουν ήδη το manga και θέλουν να μάθουν τη συνέχεια της ιστορίας
δεν υπάρχει τίποτα...
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση?'Εχω παρατηρήσει ότι π.χ. για το One Piece υπάρχουν πολλά και διαφορετικά fansubs..Στο naruto ή στο bleach οι DB έχουν την "αποκλειστικότητα"?Και αν ναι,αυτό δεν είναι λίγο αφελές έως παράξενο? _________________ "Who cares about these little people and their little dreams...I have my own dream!"
Τελικά θα το βγάλουν αυτό οι DB;
Πάντως ακόμα δεν ξέρουμε αν το drop που έλεγαν ισχύει, κι εμφανίστηκε νέο speedsub και μάλιστα πιο γρήγορο.
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 09, 2009 3:15 pm
Τίτλος:
ant007 έγραψε:
To 91 απο horrible subs 1080p ηταν πολυ καλο
Πλάκα κάνεις.Gay βάτραχοι, χοροί, φάγωμα χρόνου με χαζό story και πιθανόν τη δημιουργία κάποιου λάθους που δεν θα συμφωνεί με το manga.Πραγματικά άθλιο.Δεν βλεπόταν.Δεν θα μιλήσω καν για το ending.Το Ναρούτο έχει γίνει πλέον μπιντές που πάει και κάθεται ο καθένας για να βγάλει λεφτά.Α ρε Kishi τα βλέπεις τα ρεζιλίκια? _________________
Δεν ξέρω βρε παιδιά, εμένα πάντως μου άρεσε, το είδα βέβαια από DB και τώρα ανυπομωνώ για το το πως θα καταβάζουμε τα επόμενα επεισόδια.Ευελπιστώ το drop του Naruto από τους DB να είναι ακόμη μια από τις πλάκες τους
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 09, 2009 8:26 pm
Τίτλος:
Στο intro του επισοδείου πάντως οι DB στέλνουν τους αποχαιρετισμούς τους.Παντως με τα νέα φιλλερ δεν καίγομαι καθόλου που δε θα δω naruto για αρκετό καιρό.
....επιτέλους ξαναβάλανε φίλλερ...το μαγκα εφτάσε απειλητικά το άνιμε....25764 τσάπτερ μπροστά είναι μόνο.... ...δεν πτοούμαστε όμως...λέμε τώρα....
Όσον αφορά για το αν η DB θα συνεχίζουν να βγάζουν ή όχι....δεν με πολυαπασχολεί...αν έχω μάθει ένα πράγμα από το fansubbing είναι το γεγονός ότι όλο και κάποιο άλλο γκρουπ θα εμφανιστεί αργά ή γρήγορα...πχ AC...Ramen-No-Jutsu-Team...
Πέρα από την πλάκα, μην αγχώνεστε.... _________________ Arvendui for President
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας