Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 19, 2008 1:45 pm
Τίτλος:
Hajate έγραψε:
wtf?????????
H Konoha έγινε σκόνη????Πέθαναν όλοι???
Όχι η Sakura ζει
ZERO_SEQUENCE έγραψε:
απλά κορυφή.....
αλλα λύθηκα στα γέλια με τον πίνακα με τα ονόματα...
"πέθανε γτ δεν βλέπω το όνομα του στον πίνακα".... όχι πως κάποιος πέρασε και το έσβησε....
Υποθέτω είναι ο πίνακας με τα ονόματα των βατράχων που έχουν κάνει συμβόλαιο και μπορούν να καλεστούν.Άρα αν πεθάνει κάποιο σβήνεται το όνομα από το συμβόλαιο.
Πραγματικά δεν είμαι σίγουρος τι πρέπει να σχολιάσω.Η Konoha πλέον δεν υπάρχει.Άρα και η εκδίκιση του Sasuke πήρε γρήογρα και άδοξα τέλος?Να δω για τι πράγμα θα πρωτοεκδικηθεί ο Naruto τον Pain. _________________
απλα !!! o pain ειναι καταπληκτικος, χωρις δευτερη σκεψη ο αγαπημενος χαρακτηρς μου απο το naruto. να δουμε τι απωλειες θα εχει η konoha μετα απο αυτην την τρομακτικη επιθεση, οθτε στο dragonball δεν εκαναν τοσω καταστροφικες τεχνικες απλα _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
απλα !!! o pain ειναι καταπληκτικος, χωρις δευτερη σκεψη ο αγαπημενος χαρακτηρς μου απο το naruto. να δουμε τι απωλειες θα εχει η konoha μετα απο αυτην την τρομακτικη επιθεση, οθτε στο dragonball δεν εκαναν τοσω καταστροφικες τεχνικες απλα
καταστράψανε καμία 20αριά φορές τη Γη..... αλλά μετά με τις dragonballs την φτιάχνανε...
σιγά μην πέθανε η tsunade με την τεχνική της μπορεί να αναγέννηση έως και ολόκληρα όργανα από μια έκρηξη που κατάφερε να σωθεί η sakura θα σκοτωθεί η tsunade?
το scroll που δείχνει προς το τέλος τι λέτε να είναι? _________________
απλα !!! o pain ειναι καταπληκτικος, χωρις δευτερη σκεψη ο αγαπημενος χαρακτηρς μου απο το naruto. να δουμε τι απωλειες θα εχει η konoha μετα απο αυτην την τρομακτικη επιθεση, οθτε στο dragonball δεν εκαναν τοσω καταστροφικες τεχνικες απλα
καταστράψανε καμία 20αριά φορές τη Γη..... αλλά μετά με τις dragonballs την φτιάχνανε...
χαχα! αληθεια ετσι ηταν! αυτο ηταν που χαλουσε το dragonball, η φαινομενικη αθανασια του songoku.τελος παντων on topic παλυ. _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
Βασικα εχω την εντυπωση οτι δεν τη διαλυσε ολοκληρη τα περιχωρα δεν εχουν διαληθει να http://i34.photobucket.com/albums/d119/FayRaitoh63/edw.jpg Δε ξερω βεβαια μπορει και να κανω λαθος. παντως οπως και να χει απο πολη εγινε κατασκηνωση η konoha :P
Btw στη τελευταια σελιδα μας αποκαλυπτεται επιτελους και η μυστικη δυναμη του pain για οσους δεν την καταλαβαν http://i34.photobucket.com/albums/d119/FayRaitoh63/SecretSummon.jpg _________________
Steel is my body, and fire is my blood
I have created over a thousand blades
Unknown to death, nor known to life
Tear a mountain apart, the sword divides water in two
Have withstood pain to create many weapons
Yet those hands will never hold anything
So as I pray,
Unlimited Blade Works
~*~Archer: Fate/Stay Night~*~
Οταν γραφω με greeklish το κανω απο κεκτημενη ταχυτητα και βαριεμαι να κανω Edit Lolz :P
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας