Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Νεκρός 15-χρονος μαθητής απο σφαίρα "αστυνομικού" Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 15 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 11, 2008 12:27 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λιγο μετα το ακουσα και απο τον Γριβα στην ΕΤ3! Επισης το site που σας εδωσα ειναι του Κουλογλου. Εχει καποια βαρυτητα.

sugie λολ

Πραγματικα κ εγω ελπιζω να τιμωρηθει. Θελω να πιστευω πως θα γινει, αλλιως η ΝΔ θα πεσει κ αλλο - και το ξερουν.

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 11, 2008 12:40 am
Τίτλος:

Ρε παιδιά αν είναι να τον βγάλουν λάδι, δεν θα το κάνουν τώρα.
Σε κανά χρόνο θα γίνει που θα έχουμε άλλα ζητήματα στο κεφάλι μας. Δεν θα ασχοληθεί κανένας.

Να θέσω μια ερώτηση προς όλους:
Αν τελικά αποδειχτεί με αδιάσειστα στοιχεία ότι ήταν εξοστρακισμός κι όχι απευθείας πυροβολισμός, τι θα προτείνατε σαν ποινή;

Δεν υπονοώ κάτι, απλά διερωτώμαι.
Γιατί μία στο εκατομμύριο μπορεί ο ειδικός φρουρός να λέει την αλήθεια (ως προς τον εξοστρακισμό πάντα).
Η παραπάνω ερώτηση με βασανίζει κι εμένα, δεν έχω ακόμα σκεφτεί ψύχραιμα γιατί συνεχίζω να είμαι εξοργισμένος με όλους.

Ένταξη: 06 Αύγ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 11, 2008 12:57 am
Τίτλος:

gpanos έγραψε:

Να θέσω μια ερώτηση προς όλους:
Αν τελικά αποδειχτεί με αδιάσειστα στοιχεία ότι ήταν εξοστρακισμός κι όχι απευθείας πυροβολισμός, τι θα προτείνατε σαν ποινή;

Ενδιαφέρουσα ερώτηση... αλλά εγώ δεν θα μπω στην διαδικασία να την απαντήσω γιατί όσο και αδιάσειστα στοιχεία να μου φέρουν, ακόμα και ο Πάπας της Ρώμης που έχει το αλάθητο να με διαβεβαιώσει, εγώ δεν θα πιστέψω τίποτα, βασικά αδιαφορώ για το αν ήταν εξοστρακισμός ή όχι... δεν θα βαφτίσουμε και "ατύχημα" τώρα την δολοφονία... πείτε με προκατειλημμένη, ότι φοράω παρωπίδες ή ότι άλλο θέλετε... ειλικρινά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καν περίπτωση να σκεφτώ άλλο ενδεχόμενο πέραν αυτού της δολοφονίας, λυπάμαι πολύ.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 11, 2008 1:02 am
Τίτλος:

Ρε παιδια μην τρελαθουμε εχει τεραστια διαφορα αν εχεις προθεση και σηκωνεις το οπλα και ριχνεις σε καποιον και διαφορα αν απο αμελια και κακη χρηση σκοτωσεις αλλον εδω σε ατυχηματα που γινονται στο κυνηγη που οντος ο αλλος σημαδευει για να ριξει υπαρχει διαχωρισμος μην υπερβαλουμε τωρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 11, 2008 1:08 am
Τίτλος:

Όταν μιλάω για αδιάσειστα στοιχεία μιλάω για κάτι πολύ δυνατό όπως π.χ. ένα βίντεο στο οποίο θα φαίνεται καθαρά ότι δεν πυροβόλησε απευθείας.

Ένταξη: 04 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 11, 2008 1:17 am
Τίτλος:

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=103416&lsc=1 Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 11, 2008 1:19 am
Τίτλος:

Για το που εριξε αρκει να δουν την σφαιρα την ιατροδικαστικη εξεταση και ισως το σημειο προσκρουσης απο αυτα μπορουν να κρινουν δεν χρεαζονται βιντεο.Παντος εγω να πω την μαυρη μου αληθεια οταν ακουσα τις πρωτες μαρτυριες τις θεωρησα υπερβολικες.
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 11, 2008 1:24 am
Τίτλος:

neo^ έγραψε:
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=103416&lsc=1 Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy

Ελληνοφρενεια φοβερη, εκει που εδειξε το μονταζακι με τον καραμανλη να ξεπλενει τα χερια του απο το αιμα επαθα ενα μικρο σοκ.

gpanos απλα την τιμωρια που αναφερεται στον ποινικο κωδικα. Οπως πρεπει να γινεται με ολους ΓΑΜΩ σ αυτην την κοινωνια.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 5:13 pm
Τίτλος:

Γνώριζα το γεγονός, αλλά σήμερα μου ήρθε σε email.
Δεν το ποστάρω για να προκαλέσω, απλά για να προβληματίσω.

Παράθεση:
Για να γνωρίζουμε πάντα τα γεγονότα από όλες τις πλευρές... και οχί μόνο οτι μας πασάρουν τα μπουρδελοκάναλα που μας κυβερνάνε.... οι δικαστές της μίζας και της λαμογιάς που ενημερώνουν μόνο ότι τους συμφέρει και υπέρ εκείνων από τους οποίους τα αρπάζουνε!!!!

Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.

Δεν ήταν αρκετά μικρός, ήταν ήδη 24 ετών.

Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.

Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.

Δεν είχε μάνα να τον κλάψει, γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.

Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε...πονάνε το ίδιο.

Ποιος είναι ο αστυνομικός;

Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό....

"Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της
06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία
μέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,
(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχει
συμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικής
στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα
δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις τα
οποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,
λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),
προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες.

Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,
πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενος
σε καταστολή. Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής.

Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες
κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά.

Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και
‘‘καταδρομών’’ που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της
σωματικής βλάβης

Ένταξη: 28 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 5:43 pm
Τίτλος:

Έχω ακούσει για αυτό το γεγονός. Εάν ήταν αλήθεια έστω και σε μια εφημερίδα δεν θα είχε δημοσιυτεί; Σε οποιαδήποτε εφημερίδα... Αυτή είναι μόνο η απλοϊκή μου σκέψη. Τουλάχιστον μια δεξιά εφημερίδα θα είχε γράψει για αυτό το θέμα και θα ήταν και πρωτοσέλιδο για να ελαφρύνουν τη θέση των παιδιών τους. Από εκεί και πέρα έχω λάβει και αλλού μια ακόμη απάντηση σε αυτό το θέμα.

"Με αφορμή ένα μήνυμα προώθησης που κυκλοφορεί και δημιουργεί εντυπώσεις! Το μήνυμα μιλάει για τον θάνατο ενός 24χρονου ειδικού φρουρού που βρισκόταν σε κώμα. Η “είδηση” έχει διαψεφθεί από τη ΓΑΔΑ και δεν υπάρχει αρχείο ή ιατρικό ανακοινωθέν. Το θέμα δεν είναι τι πουλάει αυτό το θέμα, θάνατος αστυνομικού θα πούλαγε όσο τίποτα άλλο αυτές τις μέρες στα άθλια ΜΜΕ. Το συγκεκριμένο νέο ξεκίνησε τη πορεία του από ένα φασιστομπλογκ και πολύς κόσμος βιάστηκε να το προωθήσει, άθελά του ίσως, εσκεμμένα κάποιοι άλλοι. Όσοι το στείλατε-προωθήσατε (δεν χρειάζεται να πιστέψετε εμένα ψάχτε το και μόνοι σας) νομίζω ότι έχετε την ελάχιστη υποχρέωση να το διαψεύσετε. Μα καλά δεν σας έκανε εντύπωση το ότι ο σύνδεσμος των ειδικών φρουρών δεν έκανε καμία ανακοίνωση όπως και το ότι δεν ενδιαφερόταν κανένας για αυτό το παιδί; Προς αποφυγή παρεξηγήσεων το συμβάν του ξυλοδαρμού συνέβη πέρυσι, θάνατος δεν προέκυψε και το παιδί ζει και βασιλεύει. Ντροπή σε όλους εκείνους που δημιουργούν εντυπώσεις σκηνοθετώντας ανύπαρκτους θανάτους."

(Το μύνημα είναι γραμμένο στα ελληνικά, από greeklish, από εμένα και δεν αποδίδεται 100%. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από τους διαχειριστές παρακαλούνται να το μεταποιήσουν όπως αρμόζει κατά τη κρίση τους).

Δεν γνωρίζω ποιο από τα δύο προωθημένα μυνήματα είναι πραγματικότητα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τραυματίστηκαν κάποιοι ειδικοί φρουροί πριν από κάτι χρόνια. Το μόνο σίγουρο για εμένα είναι ότι κάτι έκαναν και εκείνοι...

Ότι και να μου πείτε πάντως πιο πολύ με προβληματίζει το ότι οι αστυνομικοί πραγματικά δεν ξέρουν πότε να σηκώσουν τα όπλα τους. Τα σηκώνουν εναντίων των άοπλων και διαμαρτυρουμένων νέων και δεν τα σηκώνουν για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους από τις σφαίρες των πραγματικών εγκληματιών. Μήπως στο μυαλό τους έχουν μπερδέψει τις έννοιες;

Το παραπάνω κείμενο είναι προσωπικές απόψεις. Δεν ξέρω αν έχουν διατυπωθεί νωρίτερα δεν παρακολουθούσα αυτή τη δημοσίευση. Απλά ένιωσα την ανάγκη να δώσω σε γνώση σας το αντίθετο μύνημα που κυκλοφορεί και ο κάθε ένας έχει τη κρίση του και μπορεί να κάνει ότι καταλαβαίνει και θεωρεί ως σωστό και πρέπων.
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 6:20 pm
Τίτλος:

Δεν ξέρω τελικά τι έγινε. Απλά είχα ακούσει για αυτό, μου ήρθε και σε mail και το θέτω προς προβληματισμό.
Το γεγονός της επίθεσης είναι αληθινό πάντως, τώρα ποιος έζησε και ποιος πέθανε δεν το ξέρω. Μακάρι να μην έχουμε άλλους νεκρούς.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 10:21 pm
Τίτλος:

gpanos έγραψε:
Γνώριζα το γεγονός, αλλά σήμερα μου ήρθε σε email.
Δεν το ποστάρω για να προκαλέσω, απλά για να προβληματίσω.

Παράθεση:
Για να γνωρίζουμε πάντα τα γεγονότα από όλες τις πλευρές... και οχί μόνο οτι μας πασάρουν τα μπουρδελοκάναλα που μας κυβερνάνε.... οι δικαστές της μίζας και της λαμογιάς που ενημερώνουν μόνο ότι τους συμφέρει και υπέρ εκείνων από τους οποίους τα αρπάζουνε!!!!

Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.

Δεν ήταν αρκετά μικρός, ήταν ήδη 24 ετών.

Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.

Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.

Δεν είχε μάνα να τον κλάψει, γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.

Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε...πονάνε το ίδιο.

Ποιος είναι ο αστυνομικός;

Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό....

"Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της
06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία
μέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,
(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχει
συμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικής
στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα
δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις τα
οποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,
λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),
προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες.

Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,
πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενος
σε καταστολή. Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής.

Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες
κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά.

Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και
‘‘καταδρομών’’ που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της
σωματικής βλάβης

Εγώ δεν εξετάζω αν το παραπάνω γεγονός είναι αληθινό ή όχι, ας θεωρήσουμε ότι όντως έτσι έγιναν τα πράγματα, φυσικά και οι αστυνομικοί είναι και αυτοί άνθρωποι και μάλιστα βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι, κάνουν το πιο επικίνδυνο επάγγελμα και πληρώνονται ψίχουλα, δεν νομίζω ότι υπάρχει νοήμον άνθρωπος που να επικροτεί την βια είτε αυτή προέρχεται από την αστυνομία είτε από τους "κουκουλοφόρους" ή όπως τα λέω εγώ κοροϊδευτικά "φρικιά". Το θέμα είναι να μην γίνονται τέτοια περιστατικά, με το να πεθάνει ένας αστυνομικός δεν αλλάζει κάτι, με το να γίνεται χάος από επεισόδια, καταστροφές και εμπρησμούς επίσης δεν γίνεται τίποτα, αλλά ας μην ξεχνάμε μια βασική διαφορά, ο αστυνομικός έχει συνείδηση του επαγγέλματος που κάνει, ξέρει ότι μπορεί να σκοτωθεί για 750 ευρώ το μήνα κακώς μεν αλλά το ξέρει δε, εκείνο το παιδάκι ποιος θα το έλεγε ότι θα τέλειωνε η ζωή του έτσι πρόωρα?... γιαυτό δεν μπορούμε να θρηνήσουμε το ίδιο γιαυτούς τους δυο θανάτους.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 12 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 11:20 pm
Τίτλος:

Geutella έγραψε:
γιαυτό δεν μπορούμε να θρηνήσουμε το ίδιο γιαυτούς τους δυο θανάτους.

Δε με αφορά καθόλου το υπόλοιπο του post σου, (με το στυλ του οποίου επίσης διαφωνώ και κυρίως με αυτή τη προκατάληψη που φαίνεται να έχεις απέναντι στους αστυνομικούς), αλλά δε περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο από εσένα... Διαχωρίζεις 2 θανάτους από το επάγγελμα του θανώντα; Δλδ αυτός που έγινε αστυνομικός είναι λιγότερο ανθρωπος ή λιγότερο σημαντικός από ένα 15χρονο παιδί;

Νομίζεις ότι κάποιος γίνεται αστυνομικός και πιστεύει ότι κάθε μέρα θα αντιμετωπίζει επεισόδια και θα βάζει τη ζωή του στο όριο για 750 euro;; Όχι. Πάει όπως και κάθε άλλος ΈΛληνας να βολευτεί στο δημόσιο και σε μια δουλειά γραφείου. Έτσι τη βλέπουν όλοι την αστυνομία γιατί έτσι παρουσιάζεται. Μισθός από τη σχολή κλπ κλπ κλπ. Τα ξέρω από 1ο χέρι γιατί 2 φίλοι μου (ο ένας μάλιστα είναι κολλητός μου από τότε που τον θυμάμαι) σπουδάζουν στη μπατσοσχολή και σε διαβεβαιώ ότι είναι ακριβώς το ίδιο άνθρωποι με εμένα, εσένα και τον καθένα... Και είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση με όλα αυτά τα επεισόδια. Το πρόβλημά μας δεν είναι οι αστυνομικοί, αλλά οι ΜΠΑΤΣΟΙ που ακόμα και τώρα βγάζουν τη μαγκιά τους, ξεσπώντας σε 15χρονα... Ή οι μπάτσοι που ντύνονται "αναρχικοί" και καταστρέφουν τις πορείες ή σπάνε μαγαζιά και βιτρίνες... Οι οποίοι είναι υποκεινούμενοι κι αυτοί. Όλα αυτά τα κάνουν για κάποια αμοιβή. Χρηματική ή όχι δεν έχει σημασία. Άρα φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να φτάσουμε στις ρίζες αυτού του κράτους (δλδ στους υποκινητές) και να ξεριζόσουμε τα αγριόχορτα και τα παράσιτα... Αλλά μόνο αυτά... Γιατί από την άλλη ο απόλυτος ισοπεδοτισμός δε βγάζει πουθενα...

Υ.Γ:Ξεκίνησα να γρ άψω 2-3 πλαματάκια και έργαψα αρκετά παραπάνω Razz Razz Razz

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 11:50 pm
Τίτλος:

Deykalionas17 έγραψε:
Geutella έγραψε:
γιαυτό δεν μπορούμε να θρηνήσουμε το ίδιο γιαυτούς τους δυο θανάτους.

Δε με αφορά καθόλου το υπόλοιπο του post σου, (με το στυλ του οποίου επίσης διαφωνώ και κυρίως με αυτή τη προκατάληψη που φαίνεται να έχεις απέναντι στους αστυνομικούς), αλλά δε περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο από εσένα... Διαχωρίζεις 2 θανάτους από το επάγγελμα του θανώντα; Δλδ αυτός που έγινε αστυνομικός είναι λιγότερο ανθρωπος ή λιγότερο σημαντικός από ένα 15χρονο παιδί;

Νομίζεις ότι κάποιος γίνεται αστυνομικός και πιστεύει ότι κάθε μέρα θα αντιμετωπίζει επεισόδια και θα βάζει τη ζωή του στο όριο για 750 euro;; Όχι. Πάει όπως και κάθε άλλος ΈΛληνας να βολευτεί στο δημόσιο και σε μια δουλειά γραφείου. Έτσι τη βλέπουν όλοι την αστυνομία γιατί έτσι παρουσιάζεται. Μισθός από τη σχολή κλπ κλπ κλπ. Τα ξέρω από 1ο χέρι γιατί 2 φίλοι μου (ο ένας μάλιστα είναι κολλητός μου από τότε που τον θυμάμαι) σπουδάζουν στη μπατσοσχολή και σε διαβεβαιώ ότι είναι ακριβώς το ίδιο άνθρωποι με εμένα, εσένα και τον καθένα... Και είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση με όλα αυτά τα επεισόδια. Το πρόβλημά μας δεν είναι οι αστυνομικοί, αλλά οι ΜΠΑΤΣΟΙ που ακόμα και τώρα βγάζουν τη μαγκιά τους, ξεσπώντας σε 15χρονα... Ή οι μπάτσοι που ντύνονται "αναρχικοί" και καταστρέφουν τις πορείες ή σπάνε μαγαζιά και βιτρίνες... Οι οποίοι είναι υποκεινούμενοι κι αυτοί. Όλα αυτά τα κάνουν για κάποια αμοιβή. Χρηματική ή όχι δεν έχει σημασία. Άρα φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να φτάσουμε στις ρίζες αυτού του κράτους (δλδ στους υποκινητές) και να ξεριζόσουμε τα αγριόχορτα και τα παράσιτα... Αλλά μόνο αυτά... Γιατί από την άλλη ο απόλυτος ισοπεδοτισμός δε βγάζει πουθενα...

Υ.Γ:Ξεκίνησα να γρ άψω 2-3 πλαματάκια και έργαψα αρκετά παραπάνω Razz Razz Razz

Το λοιπόν, το υπόλοιπο ποστ μου το οποίο δεν σε αφορά και δεν το παρέθεσες αναφέρω ξεκάθαρα ότι και οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι. Στην τελευταία μου πρόταση το λέω αυτό αναφερόμενη στις συνθήκες οι οποίες ήταν διαφορετικές. Ένας αστυνομικός θα μπορούσε να δεχτεί θανάσιμη επίθεση από κάθε είδους εγκληματία, ληστές, δολοφόνοι, κουκουλοφόροι χίλια δυο.... Εάν η ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί να προστατέψει τους αστυνομικούς της και το μόνο που την νοιάζει είναι να καταστέλλει τις πορείες δυστυχώς τέτοια πράγματα θα γίνονται και θα χάνουν την ζωή τους οι αστυνομικοί που και αυτοί κάνουν μια δουλειά για βιοποριστικούς λόγους, αλλά εξηγώ δεν μπορείς να βάλεις στο ίδιο σακί τον αστυνομικό που έπεσε πάνω στο καθήκον, με το 15χρονο παιδί που δολοφονήθηκε απρόσμενα και αδικαιολόγητα από τον άνθρωπο που όλοι οι Έλληνες πολίτες συμπεριλαμβανομένων και των γονιών του μικρού τον πληρώνουν αυτά τα ψίχουλα τα οποία παίρνει για μισθό μέσα από την φορολογία... όλοι οι θάνατοι είναι οδυνηροί και όλοι οι άνθρωποι αξίζουν το ίδιο αλλά οι συνθήκες είναι που διαφοροποιούν τους δυο θανάτους. Λυπάμαι δεν μπορώ να εξισώσω τα συναισθήματα μου για τις δυο αυτές περιπτώσεις.

Υ.Γ.: Επίσης να αναφέρω ότι με όλο το υπόλοιπο ποστ σου συμφωνώ και εγώ, η υπάρχουσα πολιτική κατάσταση δημιουργεί το πρόβλημα.

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 17, 2008 1:26 am
Τίτλος:

Σκεφτομαι την πιθανοτητα αυτο το μηνυμα να ειναι ψευτικο και αναρωτιεμαι ποιος αρρωστος μπηκε στην διαδικασια να το συνταξει και με ποιο σκοπο...
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Επόμενη
Σελίδα 6 από 11

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας