Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Bleach (STALLED)

Bleach Γενική Συζήτηση (Προσοχή Spoilers!!!) Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 86, 87, 88  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 01 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 12, 2008 5:19 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bαρετό και αργό μου φάνηκε το 194....αντί να ανεβαίνει ο ρυθμός, μου φάνηκε οτι έκοψε πάλι..... Thumb Down

Ένταξη: 07 Ιούν 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 12, 2008 8:19 am
Τίτλος:

asdf0r έγραψε:
Bαρετό και αργό μου φάνηκε το 194....αντί να ανεβαίνει ο ρυθμός, μου φάνηκε οτι έκοψε πάλι..... Thumb Down

ε εντάξει επρεπε να μας πει την ιστορία της Nel πιστεύω το επόμενο θα είναι πιο δυνατό επεισόδιο
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Yahoo Messenger
SrS
Μωρό

Ένταξη: 06 Νοέ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 12, 2008 6:50 pm
Τίτλος:

H allh8eia einai oti to 194, 8a mporouse na einai lg pio grhgoro...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 23 Οκτ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 12, 2008 7:16 pm
Τίτλος:

Ναι όντως και γω δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα...Επίσης δεν κατάλαβα για ποιο λόγο η Νελ και καλά αντιμετωπίζει πρόβλημα να πλακώσει στις φάπες το τυπά με εκείνο το τεράστιο τσεκούρι-σπαθί...Αφού στο προηγούμενο επεισόδιο τον είχε για πλάκα.Πάντως στο επόμενο επεισόδιο θα ελευθερώσει το σπαθί της οπότε δεν πιστεύω να υπάρξει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα... Cool

Αυτός ο τύπος με το τεράστιο σπαθί τσεκούρι είναι κάτι σαν τον κενπάτσι? Δηλαδή δεν ελευθερώνει το σπαθί του και είναι pure brutal force?

Επίσης απότι φαίνεται οι "ψιλοχαζοί" φίλοι της Νελ δεν είναι και τόσο χαζοί...

P.S Πρώτο ποστ καλως σας βρήκα Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 04 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 12, 2008 11:26 pm
Τίτλος:

sport_billy πρωτα απο ολα καλως ηρθες στην παρεα.Μια ερωτηση εχω να σου κανω,manga διαβαζεις?
Σε ρωταω για να δω πως θα σου απαντησω για τον kenpachi.

SrS αν μπορεις την αλλη φορα να γραψεις με ελληνικα.Ευχαριστω.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Ένταξη: 04 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 12, 2008 11:43 pm
Τίτλος:

Όπως και να έχει, είτε το διαβάζει είτε όχι μην του απαντήσεις ακόμα...Έρχεται ο καιρός να μάθουμε ιστορίες για τους αντιπάλους...

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 13, 2008 12:04 am
Τίτλος:

Σε βρισκω σωστο Ηowl.

Μολις τελειωσα το 194.Σαν επ βεβαια μπορει να ηταν αργο αλλα απο την αλλη ηταν πολυ καλο για εμενα,λογο της ιστοριας κυριως.
Οποτε καταλαβαινουμε και τι εχει να γινει αργοτερα.......
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 13, 2008 1:34 am
Τίτλος:

Βασικά όχι δεν διαβάζω αλλά η απάντησή σου και μόνο μπορώ να πω ότι με προϊδέασε κάπως... Wink

Πάντως ρε παιδιά αναρωτιέμαι το εξής: Απότι καταλαβαίνω το όλο πράγμα οδεύει προς σύγκρουση μεταξύ shinigami captain και arrancar...Ωστόσο λαμβάνοντας υπόψη ότι ο itchigo είναι πιο δυνατός από Byakuga,kenpachi( το μπιακούγκα τον έδειρε με μπανκάι τον κενπάτσι χωρίς) και ότι σύμφωνα με αυτά που έχει πει ο Άιζεν για ένα σινιγκάμι το μέγιστο της δύναμης του είναι το μπανκάι και ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσει ένας shinigami αυτό το όριο είναι το hollowfication(το οποίο ο ίτσιγκο το έχει καταφέρει) και δεδομένου ότι ο ίτσιγκο μόλις και μετα βίας έδειρε τον Νr 6 Grimjow αναρωτιέμαι αν οι σινιγκάμι captains έχουν στον ήλιο μοίρα Whistling

Επίσης φαντάζομαι όλο και κάποιο ρόλο θα παίξουν οι vizards...

Βέβαια αυτούς που θέλω περισσότερο απόλους να δω σε μάχη είναι ο
Πατέρας Ίτσιγκο, Πατέρας Ίσιντα (Οι απότι έχω καταλάβει έχουν ιστορία και είναι ΤΡΕΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟΙ Cool )

Και φυσικά ο ένας και μοναδικός Urahara san τον οποίο αν και τον έχουμε δει λίγο να μάχεται έχω πολύ περι'εργεια να τον δω να μάχεται full power με Bankai και όλα τα κονφόρ. Επίσης δεν ξέρω γιατί άλλα πάντα έχω την αίσθηση ότι αυτός ο άνθρωπος τους δουλεύει όλους ψιλογαζί εννοώ σαν να τα έχει όλα υπολογισμένα. Όσο περνάει καιρός πιστεύω πως εκείνη η δοκιμασία για να ανακτήσει ο ίτσιγκο τις shinigami δυνάμεις του που ουσιαστικά οδήγησε έμμεσα στο hollowfication του ήταν υπολογισμένη...

Εμ συγνώμη για το κατεβατό Embarassed Αλλά εντάξει πορώθηκα με το forum ΚΕΕP UP THE GOOD WORK!! Worthy Respekt Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 01 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 13, 2008 1:57 am
Τίτλος:

sport_billy έγραψε:

Πάντως ρε παιδιά αναρωτιέμαι το εξής: Απότι καταλαβαίνω το όλο πράγμα οδεύει προς σύγκρουση μεταξύ shinigami captain και arrancar...Ωστόσο λαμβάνοντας υπόψη ότι ο itchigo είναι πιο δυνατός από Byakuga,kenpachi( το μπιακούγκα τον έδειρε με μπανκάι τον κενπάτσι χωρίς) και ότι σύμφωνα με αυτά που έχει πει ο Άιζεν για ένα σινιγκάμι το μέγιστο της δύναμης του είναι το μπανκάι και ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσει ένας shinigami αυτό το όριο είναι το hollowfication(το οποίο ο ίτσιγκο το έχει καταφέρει) και δεδομένου ότι ο ίτσιγκο μόλις και μετα βίας έδειρε τον Νr 6 Grimjow αναρωτιέμαι αν οι σινιγκάμι captains έχουν στον ήλιο μοίρα Whistling

Βάση λογικής έχεις δίκιο.....αλλα σε τέτοια θέματα το Bleach είναι ότι νά ναι...
Π.χ.

Ο Tousen taichu με μία κίνηση έκοψε το χέρι του Grimmjaw και μπορούσε ΑΝΕΤΑ με άλλη μία να τον αποτελειώσει...
Συμπέρασμα #1 Tοusen δυνατότερος απο Grimmjaw

Ο Κenpachi νίκησε τον Tousen, διαλύοντας του το bankai και χωρίς ΚΑΝ να ζοριστεί.
Συμπέρασμα #2 Kenpachi δυνατότερος απο Tοusen και Grimmjaw

Ο Ichigo είχε νικήσει τον Kenpachi
Συμπέρασμα #3 Ichigo δυνατότερος απο Kenpachi, Tοusen και Grimmjaw

Bάση αυτών, ο Ichigo έπρεπε να ξεπετάξει τον Grimmjaw χωρίς κάν να ιδρώσει...αντ αυτού όμως, είδε και έπαθε.

Άρα λοιπόν μην το πας με απλή λογική γιατί τότε....ο Aizen τους έχει όλους μόνος του Razz

Ένταξη: 03 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 13, 2008 9:10 am
Τίτλος:

Ναι, όπως τα είπε ο asdf0r. Αν και εγώ πιστεύω ότι o Aizen και η παρέα του σίγουρα έχουν αποκτήσει δυνάμεις Hollow. Το πιστεύω γιατί η default στολή της ψυχικής μορφής ενός shinigami είναι το μαύρο yukata. Άλλη στολή - άλλο είδος.

Οπότε Tousen Of Hueco Mundo >>>>> Tousen Of S. Society

Το ίδιο πιστεύω και για τον Urahara και ίσως και για τον πατέρα του Ichigo.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 09 Απρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 13, 2008 9:59 am
Τίτλος:

Ανυπομονώ να δω το τέλος του επόμενου επεισοδίου.

Όσοι έχουν διαβάσει το μανγκα θα ξέρουν γιατί μιλάω Thumb 2 Up

Ένταξη: 14 Φεβ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 13, 2008 11:17 am
Τίτλος:

Παιδιά και εγώ ανυπομονώ να δω το τέλος του επεισοδίου, να δω τί δυνάμεις έχουν οι κολλιτόι της Nel και φυσικά στο επόμενο επεισόδιο θα πέσει τρελό ξύλο.Πάντως εμένα μου άρεσε το 194 γιατί έδειξε τι προηγήθηκε και πως ο arrancar 5, παλαιότερα χωρίς την βοήθεια του άλλου, δεν θυμάμαι τι νούμερο είχε, θα τα είχε τινάξει
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 13, 2008 4:59 pm
Τίτλος:

Παράθεση:
Ο Tousen taichu με μία κίνηση έκοψε το χέρι του Grimmjaw και μπορούσε ΑΝΕΤΑ με άλλη μία να τον αποτελειώσει...
Συμπέρασμα #1 Tοusen δυνατότερος απο Grimmjaw

Ο Κenpachi νίκησε τον Tousen, διαλύοντας του το bankai και χωρίς ΚΑΝ να ζοριστεί.
Συμπέρασμα #2 Kenpachi δυνατότερος απο Tοusen και Grimmjaw

Ο Ichigo είχε νικήσει τον Kenpachi
Συμπέρασμα #3 Ichigo δυνατότερος απο Kenpachi, Tοusen και Grimmjaw

Bάση αυτών, ο Ichigo έπρεπε να ξεπετάξει τον Grimmjaw χωρίς κάν να ιδρώσει...αντ αυτού όμως, είδε και έπαθε.

Άρα λοιπόν μην το πας με απλή λογική γιατί τότε....ο Aizen τους έχει όλους μόνος του Razz

Ναι όντως έχεις δίκιο... απότι φαίνεται το bleach έχει καταλύσει τους νόμους της μαθηματικής λογικής... Razz

Όπως και να χει όμως εγώ πάλι γουστάρω Laughing Ιτσιγκο forever Respekt

Άσχετο έψαξα λιγάκι το φόρουμ και δεν βρήκα παρόμοιο τόπικ οπότε θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ήταν να αριθμήσετε τους captain ανάλογα με τη δύναμή τους ποια θα ήταν η σειρά( κατά τη γνώμη σας πάντα)
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 13, 2008 9:19 pm
Τίτλος:

Καιρός να απαντήσω κι εγώ...

Υποτίθεται ότι ο κάθε χαρακτήρας θα αντιμετωπίσει το δικό του αντίθετο/αντίστοιχο... Έτσι είναι οι Espada και οι Arancar...

Μην ξεχνάς ότι ο Urahara είναι μέσα σε gigai πάρα πάρα πολλά χρόνια με αποτέλεσμα να έχει ατονίσει κάπως ο shinigami εαυτός του, κάτι που σημαίνει ότι δε μπορεί να πολεμήσει full power!!! Το Bankai του είναι πάρα πολύ δυνατό όπως όλοι έχουμε καταλάβει και μην ξεχνάμε ότι ήταν 3rd seat των special forces (aka 3ος υπό τη Yoruichi στην 2), άρα ταχύτατος και δεινός μαχητής.

Ακόμα, ο Kurosaki Isshin σκότωσε τον Arrancar που σκότωσε τη γυναίκα του για πλάκα...Απ'ότι είδαμε ήταν taichou. Δε νομίζω πάντως ότι θα λάβει μέρος ούτε αυτός, ούτε ο καπνιστής Quinchi (πατέρας του γυαλάκια).

Ο Aizen, ο Gin και ο Τοusen δεν ήταν ποτέ τυχαίοι και ο Aizen απ'οτι είδαμε προτιμα να πολεμά μέσω της πλαγίας οδού...Είναι εξαιρετικά δυνατός ωστόσο.

Για να το βουλώσω σιγά σιγά, οι Vizards τους Arrancar τους έχουν για πλάκα και μάλλον και αρκετούς από τους Espada. Βλέπε Grimmjow...
Ας κρατηθώ προς το παρόν... Ο πρώην number 8 νυν number 5 Εspada μάχεται με τη Nel... 2 weeks...

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 13, 2008 10:59 pm
Τίτλος:

sport_billy συμφωνω με τους προηγουμενος απολυτα.
Βεβαια θελω να δω αν ο Aizen και γενικα ολοι η 3αδα που εφυγε αν εχουν κανει κατι στον ευατο τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Bleach (STALLED) Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 86, 87, 88  Επόμενη
Σελίδα 38 από 88

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας