Εγώ να πω την μαύρη αλήθεια μου έχω αρχίσει να χάνω το ενδιαφέρον μου για το manga.Σίγουρα φταίει ότι είναι και μηνιαίο αλλά σαν να με αγγίζει όλο και λιγότερο κάθε φορά.
+1
Και εγώ το είχα ξεχάσει τελείως ότι θα βγει καινούργιο chapter...
1 φορά το μήνα δεν λέει και πολλά.
Πραγματι, ενδιαφερουσα συζητηση, μαθαμε και λιγα παραπανω για τον αχωνευτο με τα μαυρα(στο λαιμο μου καθετε αυτος. Θα προτιμουσα να τον κανει φετες η Claire με την μια). _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
+1
Ενα μηνα περιμενουμε, λιγες μερες ακομα δεν θα με χαλασουν. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Posted: Sun Nov 02, 2008 10:05 pm
Post subject:
Και να που τελικά χωρίς να περιμένουμε και πολύ πολύ....από silvermask που κάνουν αρκετά καλή δουλειά θα έλεγα...
silvermask _________________ Arvendui for President
Posted: Tue Nov 04, 2008 12:28 am
Post subject:
Ωραίο chapter, αρκετά δυνατή η 8. Αλλά και πάλι δεν μας είπε/ έδωσε πολλά το chapter. Τουλάχιστον η Claire δεν τα έπαιξε να αρχίσει να τρέχει για την Riful. Οι άλλες 2, είχαν φοβερή έμπνευση. Epic bluff, is epic. Δεν πιστεύω ότι η 8 έχαψε το ψεματάκι τους τόσο εύκολα. _________________ You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
Μ'αρέσει πάντως που όλες οι πρωταγωνίστριες-πολεμιστριες έχουν γίνει τόσο imba που έχουν τα awaken beings για την πλάκα τους.Πλησιάζει ο καιρός(5,6 χρόνια με 1 chap/month) που
Riful,Priscilla και λοιποί μουράκλες θα γίνουν φέτες...
Μ'αρέσει πάντως που όλες οι πρωταγωνίστριες-πολεμιστριες έχουν γίνει τόσο imba που έχουν τα awaken beings για την πλάκα τους.Πλησιάζει ο καιρός(5,6 χρόνια με 1 chap/month) που
Riful,Priscilla και λοιποί μουράκλες θα γίνουν φέτες...
Αν δεν σκαρφιστει κατι πιο δυνατο απο awakened being ο αγαπητος mangaka, μαλλον εχεις δικιο.
Το συγκεκριμενο chapter καπως λιγο μου φανηκε. Κατι μου λεει πως η νουμερο 8 δεν θα εχει ενα απλο περασμα στην ιστορια. Μαλλον θα διαδραματισει καποιον πιο σοβαρο ρολο.
Παντως, σχετικα με τα ονοματα των νεων πολεμιστριων, πραγματι δειχνει να αρχιζει να εχει προβλημα ο Norihiro Yagi, οποτε θα επρεπε να του προτεινουμε ονοματα, απο την ανεξαντλητη Ελληνικη γλωσσα. Π.χ. δεν θα ηταν φοβερο να βλεπαμε την Afroxilanthi, ή την Rallou και την Matoula, ή τις τριδυμες Nitsa, Litsa και Ritsa _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum