Μακάρι μακάρι... Πρώτα είχα δει το άνιμε και μετά διάβασα το Μάνγκα. Στην αρχή μου άρεσε το άνιμε. Μετά όμως άλλαξα γνώμη...Μάνγκα FTW....και εσύ λες τώρα πως θα βγάλουν δεύτερο κύκλο πιο κοντά στο Μάνγκα? Σουμπαρασί... ...Αναμένουμε με πάθος και όρεξη... _________________ Arvendui for President
και να η επιβεβαίωση της ανακοίνωσης (μιας και στην ανακοίνωση μας τα μασάγανε κάπως)
είναι η πρώτη σελίδα από το πιο πρόσφατο chapter του manga περιέχει spoiler!!! http://www.onemanga.com/Full_Metal_Alchemist/87/01/
για όσους δεν έχουν διαβάσει το manga μην το δουν
αυτό που λέει είναι:
YOU WANTED IT, YOU GOT IT - A NEW TV ANIME SERIES IS IN PRODUCTION!!! _________________
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 09, 2008 7:39 pm
Τίτλος:
That's GREAT NEWS!!!! Αν και δεν μπορώ να καταλάβω πως θα πάνε πιο κοντά στο manga, μιας και έχουν φύσει ήδη από την original ιστορία. Τέσπα thx Gogetta για την πληροφορία!!! _________________
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 09, 2008 9:46 pm
Τίτλος:
Κοίτα χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω, η σειρά η προηγούμενη ήταν πολύ κοντά στο manga, μέχρι το Lab No5. Απο'κει και πέρα άλλαξαν την ιστορία για να περιορίσουν τον αριθμό των επισοδέιων. Τώρα να αρχίσουν πάλι από την αρχή χλωμό μουο φαίνεται... Τέσπα θα περιμένουμε λίγο καιρό μέχρι να βγουν στη δημοσιότητα κιάλλα στοιχεία... Εν αναμονή λοιπόν..... _________________
99% θα αρχίσει από την αρχή του manga δηλαδή τα πρώτα επεισόδια θα είναι τα ίδια με αυτά που έχουμε δει πάνω κάτω αν και χωρίς τα fillers και με λίγο πιο γρηγορη εξέλιξη βγαίνουνε πολύ λίγα αυτά τα επεισόδια
(στην ανακοίνωση διπλα ήτανε ένας χαραχτήρας του manga οποτε είμαστε σίγουροι πως θα είναι μεταφορά του manga )
εγώ πάντως περιμένω πολύ καλά αποτελέσματα! _________________
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 10, 2008 9:49 am
Τίτλος:
serestrum έγραψε:
θα συνεχισει απο τα τελευταια μηφιλλερ επς του ανιμε?
Κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα. Τώρα Gogetta να αρχίσουν από την αρχή και να ξεγράψουν την παλιά σειρά χλωμό μου φαίνεται... Οψώμεθα λοιπόν... _________________
θα συνεχισει απο τα τελευταια μηφιλλερ επς του ανιμε?
Κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα. Τώρα Gogetta να αρχίσουν από την αρχή και να ξεγράψουν την παλιά σειρά χλωμό μου φαίνεται... Οψώμεθα λοιπόν...
nope αυτό δεν γίνετε μπορεί σε γενικές γραμμές τα πρώτα 25 επεισόδια του anime να ακολουθούν το manga αλλα υπάρχουν μερικές βάσικες αλλαγές
όπως
όχι τόσο σημαντικό spoiler για μένα διαβάστε με δικη σας ευθύνη
δεν υπάρχει εκείνο το αντίγραφο της φιλοσοφικής λίθου που είχανε οι αλχημιστές στον πόλεμο (εκείνο το υγρό που φτιάχνανε και οι ψεύτικοι αδερφοί elric) αλλα υπάρχει μονο η αυθεντική φιλοσοφική λίθος
υπάρχουν και κάτι άλλες σημαντικές αλλαγές αλλα είναι μεγάλο spoiler
προσοχή σημαντικά spoilers!!!
για τον θάνατο των γονιών της winry δεν ευθύνεται αυτός που είδαμε στο anime...
και άλλες αλλαγές που δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό μπορεί μερικές να μην φαίνονται σημαντικές αλλα με την τροπή που παίρνει μετά το manga γίνονται σημαντικές
οποτε μάλλον πάμε για "remake" αυτό των επεισοδιων μιας και είναι σχεδόν επιβεβαιωμένο ότι θα φασίζετε στο manga και δεν θα είναι κάποια συνεχεια της ταινίας _________________
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Επόμενη
Σελίδα 1 από 8
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας