Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 04, 2008 9:43 am
Τίτλος:
Πάντως προς το παρόν έχω την εντύπωση πως ο γέροντας θα αργήσει να φανεί, μιας και στο τέλος του chapter έδειχνέ όλους τους υπόλοιπους ΕΚΤΟΣ αυτού, να έχουν στηθεί μπροστά από αντιπάλους...
Βέβαια........από την άλλη πλευρά..... δεν έδειξε τον Baragan να αντικρίζεται με κάποιον από τους άλλους οπότε........
Όπως και να έχει αναμένεται καλή συνέχεια
Λοιπόν, πολυ μου άρεσε η ιδέα αυτή ότι μπορεί να μας δείξουν Ichigo vs Ulquiora!!
Μην ξεχνάμε ότι είναι ο πρωταγωνιστής και ότι στη μάχη για την πόλη Karakura θα πρέπει να μπει και αυτός!!
Επίσης ο Grimmjow δεν έχει πεθάνει και η Nel κάποια στιγμή θα τον βοηθήσει ξανά...
Τέλος, φτάνουν και οι Vizards που θα εμπλακούν στον πόλεμο αργά κι ας παρακολουθούν. Εξάλλου μόνο τον Ichigo και τον Urahara συμπαθούν!! _________________ After all we are stardust...
Πολύ καλό το trailer-teaser!!! Νομίζω δε θα μπορούσαν να δείξουν κατ' ευθείαν μάχη... Επίσης θα φάμε στη μάπα και το χοντρό το βλάκα (συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς μην τους συνεχίσουμε παρακαλώ).
Μια εβδομάδα είναι αυτή...
Καιρός να δούμε αυτή που αντιμετωπίζει ο Hitsugaya τι ρόλο βαράει... _________________ After all we are stardust...
Πολύ καλό το trailer-teaser!!! Νομίζω δε θα μπορούσαν να δείξουν κατ' ευθείαν μάχη... Επίσης θα φάμε στη μάπα και το χοντρό το βλάκα (συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς μην τους συνεχίσουμε παρακαλώ).
Καιρός να δούμε αυτή που αντιμετωπίζει ο Hitsugaya τι ρόλο βαράει...
Αυτη πρεπει να ειναι το νουμερο 2 η 3 οποτε θεωρητικα ο μικρος δεν εχει ελπιδα.... _________________ Why is it drug addicts and computer afficionados are both called users?
Ένταξη: 04 Αύγ 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 12, 2008 5:41 pm
Τίτλος:
crankdim έγραψε:
Howl έγραψε:
Καιρός να δούμε αυτή που αντιμετωπίζει ο Hitsugaya τι ρόλο βαράει...
Αυτη πρεπει να ειναι το νουμερο 2 η 3 οποτε θεωρητικα ο μικρος δεν εχει ελπιδα....
Espada No3 πρεπει να ειναι,Aυτη πρεπει να μπηκε στην θεση στην αγαπημενης μας Nel.
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 17, 2008 12:31 pm
Τίτλος:
Τι να πω...
Αν και έδειξε διάφορους, αν και έδειξε μάχες (το κλοτσίδι εκεί προς το τέλος αρκετά καλό) κάτι του έλειπε...λίγο αγωνία στο τέλος για το επόμενο για το Bankai... ως εκεί
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας