Aν το 73 δεν σου αρεσε (που ηταν μια χαρα σε ολα τα επιπεδα) τοτε παρατησε το απο τωρα (μια και καλη).Εκτος αν γουσταρεις να το βλεπεις και να το θαβειςοποτε παω πασο.
Στα του επεισοδιου τωρα: Ολο και πιο μυστηριοι οι Ακατσουκι,ειδαμεκαιμια πτυχη της δυναμης του Kakuzu! Προσεξατε τα νεα μουσικα κομματια; Πολυ ατμοσφαιρικα.
Κάποιοι απλώς το έχουν ανάγει σε χόμπυ να θάβουν το Ναρούτο (το οποίο έχει δώσει αφορμές) ό,τι και να γίνει.
Όταν καταλάβουμε ότι τα ανιμε είναι ένας τρόπος να χαλαρώνουμε στις ελεύθερες ώρες μας κι όχι να ζούμε με αυτά, τότε ίσως πάψουμε να γκρινιάζουμε.
Δεν το λέω για κάποιον προσωπικά, το λέω για όλους, κι εγώ έχω παραπονεθεί στο παρελθόν. _________________
Πατρίδα gpanos συμφωνώ και επ' αυξάνω με αυτά που είπες. Για το τελευταίο σε σύγκριση με το manga υπάρχουν μερικές διαφορές όμως κατά τα άλλα είναι ωραίο επεισόδιο Επείσης ο Arvendui είπε κάτι πολύ σοβαρό το οποίο όντως έχει βάση.Μπράβο Arvendui συγχαρητήρια, εγώ δεν το σκέφτηκα καθόλου
Κάποιοι απλώς το έχουν ανάγει σε χόμπυ να θάβουν το Ναρούτο (το οποίο έχει δώσει αφορμές) ό,τι και να γίνει.
Ναι αλλά και το θάψιμο έχει την πλάκα του.
Το νέο epp με εξέπληξε ευχάριστα.
Νομίζω καταρχήν ότι το animation ήταν πολύ βελτιωμένο σε σχέση με τα άλλα επεισόδια.
Η τεχνική του καραφλού πολύ δυνατή αλλά εκεί που έπαθα πλάκα ήταν όταν
άκουσα τη φωνή του Zetsu
Αυτός ο τύπος θα αφήσει εποχή.
Βλέποντας όλα τα φίλλερ μπορώ να πω πως τελικά δεν ήταν και τόσο χάλια. Εξηγεί κάποια πράγματα που στο Μάνγκα ο Κισιμότο τα πέρασε έτσι.
Συγκεκριμμένα. Προσοχή σπόιλερς...
Όλη αυτή η ιστορία με τους πολεμιστές του άρχοντα της χώρας της φωτιάς όπου μέλη τους ήταν ο Άσουμα και ο καραφλός μας φίλος ο οποίος πεθαίνει στη συνέχεια...κορυφαία τεχνική παρεμπίπτοντος , στο μάγκα ο Κίσι δεν μας έδωσε και πολλές πληροφορίες. Τώρα μάθαμε τι παίχτηκε τότε. Επιπλέον καταλαβαίνουμε καλύτερα τον χαρακτήρα του Άσουμα και επιτέλους βγάζει νόημα πως άλλαξε μυαλό και πλέον πιστεύει/πίστευε... πως βασιλιάς είναι οι επόμενες γενιές, φιλοσοφία Κονόχα...
Ναι αλλά υπάρχουν 2 βασικά συστατικα που χαλάνε το μείγμα:
Α)
Η παρουσία του Sora, η ιστορία του, ο χαρακτήρας του ,η σχέση του με το Naruto, η θεωρία περί ψευδο-jinchuriki κτλ.Ο Sora έπρεπε να λείπει οπότε η βασική ιστορία του filler θα ήταν" 4 imba Ninja VS Fire Country".
B)
Η παρουσία των ...ανίκητων,ταχύτατων,πανίσχυρων ...
ΖΟΜΒΙΕ
Δηλαδη οι Ακατσουκι ψαχνουν ολα τα jinchuriiki και καθε ενας "εξοπλιζεται" και με ενα απο δαυτα?
Εχω ενα προαισθημα οτι στο τελος ο orochimaru και ο sasuke παιζει να βοηθησουν λιγο - με καποιο τροπο - εναντιον των akatsuki. Τους τελευταιους τους εχει κανει τουμπανα... _________________
Στόχος της Akatsuki είναι να μαζέψει όλα τα Jinchuriki. Πουθενά όμως δεν αναφέρεται ότι θα εξοπλίσει τα μέλη της με αυτά και πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Μου φαίνεται έχει αναφερθεί στο manga κάτι άλλο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι καθόλου!
Επίσης, ο Orochimaru είναι εναντίον της Akatsuki, το έχει αναφέρει κιόλας, νομίζω.
Το λεω γιατι στο τελευταιο jincuri-κατι [την γατα με τις δυο ουρες] , ενας akatsuki ειπε "Αυτο θα το παρω εγω"
Πιστευω οτι το ναρουτο εχει βελτιωθει παρα πολυ σε δραση σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια. Απλα εχω την αισθηση οτι μειωνουν το "ωφελιμο κομματι" απο καθε επεισοδιο για να εχουν να δειχνουν. Ο καλυτερος τροπος για να τα απολαμβανουμε λοιπον ειναι να αφηνουμε κανα δυο επεισοδια καβατζα και να τα βλεπουμε μαζι!
... και βεβαια να το παρουμε αποφαση _________________
Είδα τα 73-74 μαζί.
Προσωπικά μου άρεσαν και κατάλαβα αυτό που λέει κι ο Arvendui για τα fillers.
Το anime άρχισε να αποκτά και πάλι ενδιαφέρον. _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας