Καιρος ηταν!!! αντε να δουμε τι γινετε παρακατω.. (μια και το manγa δεν το διαβαζω) θα πορωθουμε για θα ξενερωσουμε??? _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
teliosan ta filler k twra pame gia Hidan k Kakuzu.
Ante na ipotitlistei k h tainia gia na ti doume giati h prwth tainia shippuuden itan foveri me th thea th Shion!!!
Είχα να δω Naruto από το διπλο 57-58. Και τις τελευταίες 3 μέρες τα είδα μέχρι το 71 μαζεμένα.
Πολύ μου άρεσαν τα fillers.
Πάμε για την συνέχεια. Το κόβω να ξαναβλέπω κατά τον Οκτώβρη πάλι καμιά 10αριά επεισόδια μαζεμένα. Αν τα βλέπεις μαζεμένα γουστάρεις και δεν εκνευρίζεσαι _________________
Ένταξη: 01 Απρ 2008
Δημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 18, 2008 9:37 am
Τίτλος:
Εγω συμφωνω με τον gpanos γιατι φιλερ και ενα ενα τα επεισοδια δεν αντεχετε .
Αντε καλη συνεχεια σε ολους τους φαν του ναρουτο τωρα που ξεκιναει το καινουργιο αρκ
_________________ Remember, remember the 5th of November...The gunpowder treason and plot...
I know of no reason, why the gun powder treason should ever be forgot..
Επιτέλους φίλλερ τέλος....τώρα θα συνεχίσουμε με ταχύτητα φωτός όπως και πριν τα φίλλερ. Δηλαδή...1 σελίδα ένα επεισόδιο... _________________ Arvendui for President
Δημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 18, 2008 10:07 am
Τίτλος:
Arvendui έγραψε:
Επιτέλους φίλλερ τέλος....τώρα θα συνεχίσουμε με ταχύτητα φωτός όπως και πριν τα φίλλερ. Δηλαδή...1 σελίδα ένα επεισόδιο...
Και εγω αυτο φοβαμαι...Μια σεζον ενα αρκ... _________________ Remember, remember the 5th of November...The gunpowder treason and plot...
Παιδιά τόσο άσχημα είναι;!!!!Βέβαια δεν παρακολουθώ το manga αλλά έχω την εντύπωση πως ένα επεισόδιο αντιστοιχεί σε περισσότερα από ένα τεύχη του manga. Από το τεύχος 312 συνεχίζει η σειρά σε σχέση με το anime. Έτσι αν πάρουμε όλα τα επεισόδια του anime είναι στο σύνολο 291, ενώ το αντίστοιχο τεύχος του manga, σε σχέση με το anime που το τελευταίο επεισόδιο είναι φυσικά το 291 (βλέπε Shippunden 71), είναι το 312 και πως το ανίστοιχο 220o επεισόδιο του anime είναι το 238 του manga. Πιστεύω να καταλαβένετε τι θέλω να πω.
Υ.Γ.: Βέβαια όπως παρατήρησα κάποια τεύχη όπως το 244 δεν έχουν περιληφθεί στο anime
Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 19, 2008 11:53 am
Τίτλος:
Ναι δυστηχως ειναι τοσο ασχημα διοτι στο ανιμε περιλαμβανονται και τα φιλερ τα οποια ειναι περιποθ το ενα τριτο των επεισοδιων ...Γιαυτο οταν λεμε οτι το ανιμε προχωραει πολυ αργα εννοουμε σε σχεση με το μανγκα. _________________ Remember, remember the 5th of November...The gunpowder treason and plot...
Πάντως εγώ πιστεύω πως αν το anime δεν είχε τα filler νομίζω πως θα είχε φτάσει εδώ και πολύ καιρό το manga και θα περιμέναμε πότε θα βγει το επόμενο τεύχος manga και στη συνέχια να βγει το anime. Ίσως για αυτό οι παραγωγοί βάζουν τόσα πολλά filler στο anime έτσι ώστε όταν το πάρουν απόφαση να δώσουν ώθηση στο anime να υπάρχουν πολλά επεισόδια μέχρι ωσότου το anime φτάσει το manga
Πατρίδα είναι και αυτό και μια άποψη αλλά πρέπει να έχει κάποιος μεγάλη υπομονή για να κρατηθεί τόσο!!!!Σου βγάζω το καπέλο!!!!!
Δεν είναι ότι κρατήθηκα. Δυστυχώς ο ελεύθερος χρόνος μου είναι τόσο περιορισμένος που δυσκολεύομαι να βλέπω πλέον συστηματικά anime. Εντάξει τα 2-3 πρώτα επεισόδια είναι δύσκολα. Μετά δεν το σκέφτεσαι _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας