@mago9 Ωχ μου φαίνεται άρχισαν να με προδίδουν οι αντοχές μου και να γίνονται ορατά τα σημάδια της γήρανσης

. Αν και ο μεγαλύτερος της παρέας είναι ο Μορφέας που μου ρίχνει 2,5 μήνες
Βέβαια το γεγονός που ακουγόμουν λίγο κουρασμένος οφείλεται στο ότι εκείνη την Παρασκευή ήμουν στην πατρίδα (Σέρρες) έτρεχα όλο το πρωί για δουλειές, όλο το μεσημέρι βοηθούσα στο σπίτι και μετά έφυγα το απόγευμα προς βράδυ. Με το που φτάνω Θεσσαλονίκη βρήκα στο σπίτι τον αδερφό μου και μια φίλη του να μου ζητάνε να τους πάω στα ΚΤΕΛ γιατί δεν προλάβαιναν το λεωφορείο. Οπότε ξανά μανά το αμάξι και δρομολόγιο. Ήταν όντως μια κουραστική μέρα για έναν άνθρωπο της ηλικίας μου.
Είχα και το Λευτέρη στην άλλη άκρη της γραμμής στο remote, και πιστέψτε με όταν του μπει μια ιδέα δεν του τη βγάζει κανείς από το μυαλό, κι εγώ σαν κεντρικός χειριστής της κονσόλας έπρεπε να πραγματοποιήσω κάθε του επιθυμία. Πράγμα που καίει πολύ φαιά ουσία πιστέψτε με. Βέβαια δεν παραπονιέμαι, αν δεν ήταν ο Λευτέρης η επιμονή και η αποφασιστικότητα του, όχι podcast ούτε το site της AC δεν θα είχαμε τώρα. Οπότε

στον Left64Vegeta.
@Deykalionas17 Ρε συ 10000000 συγγνώμη, για όλους του λόγους που ανέλυσα παραπάνω και επειδή γίνεται ένας χαμός στον σκληρό και σε πολλά άλλα ξέχασα τι μου ζήτησε ο καθένας, γι' αυτό και θα φτιάξουμε ένα thread με τα τραγούδια που θέλετε να ακούσετε. Η αλήθεια είναι ότι το το A View to a kill θέλω να το παίξω από το πρώτο podcast, αλλά όλο κάτι γίνεται και το ξεχνάω

η ηλικία βλέπεις....
EDIT.
Σε αυτό το link ζητάτε τα τραγούδια που θέλετε να ακούσετε.
http://www.animeclipse.com/phpbb2/viewtopic.php?p=91655#91655_________________