Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 04 Αύγ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Μάρ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 03, 2008 9:36 am
Τίτλος:
|
|
|
απο πλευρας τεχνικων χαρακτηριστικων το παιχνιδι ειναι πολυ καλο, ειδικα τα γραφικα βρησκονται σε αρκετα καλο επιπεδο. αυτο που με απογοητευσε με το call of duty 4 ηταν το σεναριο. προτημουσα τα σεναρια των προηγουμενων τιτλων που ειχαν να κανουν με το Β παγκοσμιο πολεμο, αυτα με τα περυ τρομοκρατιας του 4ου τιτλου δεν με ενθουσιασαν και απο οτι καταλαβα η ιδεα δεν εποιασε τοπο γιατι στο 5ο μερος της σειρας σκευτονται να το γυρησουν παλυ στον Β παγκοσμιο _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Ιούλ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 26 Ιούν 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 03, 2008 5:57 pm
Τίτλος:
|
|
|
Multiplayer δεν το εχω δοκιμασει.Τo singleplayer κομματι μου αρεσε (ωραια γραφικα και σε ποιο παλια συστηματα,ωραιες αποστολες)αν και με θεμα την τρομοκρατια  αλλα παρα πολυ μικρο.Ενα αλλο που μου αρεσε ειναι οτι συνδιαζαι αποστολες ειδικων δυναμεων(SAS) με αποστολες τακτικου στρατου σε αστικο περιβαλλον
Το οτι το 5 θα ειναι με δευτερο παγκοσμιο εμενα δεν με χαλαει αφου το μονο fps με τετοιο θεμα που εχω παιξει ειναι το medal of honor το πρωτο.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Μάρ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 03, 2008 8:56 pm
Τίτλος:
|
|
|
μπα, εγω θεορω το σεναριο ενος παιχνιδιου εναν απο τους ποιο βασικους παραγοντες για να κρηθει ικανοποιητικο, θεορω τα γραφικα (κυριως) απλως ως ενα ωραιο περιτηλυγμα για να προσελκησουν τον κοσμο _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Ιούν 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 06, 2008 8:18 pm
Τίτλος:
|
|
|
Το σεναριο του 2 ηταν κορυφαιο  . Δευτερος Παγκοσμιος, ασε που μαθαινεις και λιγο ιστορια... Και συμφωνω με τον Κοστι50. Το παιχνιδι ειναι Multi βασικα, απλα επρεπε να βαλουν και ενα σεναριακι... _________________
Και ναι, μ' αρέσουν τα Pokemon...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Δεκ 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 20, 2008 8:54 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Αύγ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 22, 2008 5:47 pm
Τίτλος:
|
|
|
ultimatesayan έγραψε:
|
και απο οτι καταλαβα η ιδεα δεν εποιασε τοπο γιατι στο 5ο μερος της σειρας σκευτονται να το γυρησουν παλυ στον Β παγκοσμιο
|
Το 5ο CoD (aka Call of Duty: World at War) γίνεται developed από την Treyarch που έβγαλε το 3ο. Που σημαίνει μάπα και πεταμένα λεφτά... (όσοι έπαιξαν το 3, ξέρουν)
http://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty_(series)#Call_of_Duty:_World_at_War
Το επόμενο (πραγματικό) Call of Duty έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζεται από την Infinity Ward (φυσικά) και θα είναι το 6ο της σειράς.
Πολύ μεγάλη τσατσιά της Activision...  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Αύγ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|