Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Bleach (STALLED)

Bleach Γενική Συζήτηση (Προσοχή Spoilers!!!) Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 86, 87, 88  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 01 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάι 31, 2008 1:50 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

asdf0r έγραψε:
Γενικά εδώ και κάμποσα επεισόδια το bleach είναι ανύπαρκτο σαν άνιμε.
Όλο αυτό το στόρυ (πακέτο φίλλερς) εμένα εξαρχής μου βρώμισε και ψυλιάστηκα οτι θα μας τα κάνουν τσουρέκια με τα άκυρά τους.
Αντε να δούμε που θα το πάνε... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Ναι ομως σκεψου πως το anime εχει φθασει πολυ κοντα στο manga και πρεπει να διατηρειται μια ισορροπια μεταξυ τους..... Wink

Ένταξη: 11 Απρ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάι 31, 2008 9:14 am
Τίτλος:

Εγώ θα προτιμούσα να σταματάνε το anime μόλις φτάνει κοντά στο manga. Όπως γίνεται με τις Αμερικάνικες σειρές. Από το να βλέπουμε μ@λ@κίες...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 21 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάι 31, 2008 5:13 pm
Τίτλος:

CCCP έγραψε:
Εγώ θα προτιμούσα να σταματάνε το anime μόλις φτάνει κοντά στο manga. Όπως γίνεται με τις Αμερικάνικες σειρές. Από το να βλέπουμε μ@λ@κίες...

Άποψή σου και απόλυτα σεβαστή. Από την άλλη αυτή τη στιγμή ο σταθμός οικονομάει από το Bleach οπότε είναι λογικό να μην θέλει να κόψει την σειρά επειδή το άνιμε έφτασε το μάνγκα.
neo^ έγραψε:
Για εμενα το 172 δεν υπαρχεισ σαν επ.Ηταν χαλια.

Εντάξει...νομίζω πως είσαι λιγάκι απόλυτος...
Μία γενική μου παρατήρηση:
Από τη μια φωνάζουμε γιατί το Bleach έχει μόνο μάχες και καθόλου σενάριο. Από την άλλη βγαίνει ένα επεισόδιο με λίγο παραπάνω μπλαμλπα και όλοι τσιρίζουν δεν βλέπουμε μάχη...τζίζους...αποφασίστε τι θέλετε... Evil or Very Mad

@Hajate
Ναι δεν μπήκαν τα φίλλερ στο καλύτερο δυνατό σημείο. Εγώ προσωπικά δεν το κατακρίνω. Δεν θα θελα (άλλα) φίλλερς μέσα στο Χουέκο Μούντο. Προτιμώ (αφού αλλιώς δεν γίνεται) να βάλει μια άνω τελεία στην ιστορία και να ξεκινήσει μια μικρή ιστοριούλα όπως έκαναν τώρα. Στο κάτω κάτω διάβασες το μάνγκα πλέον οπότε γνωρίζεις τι θα γίνει στη συνέχεια. Δύσκολα να σκεφτείς που θα βάλεις φίλλερ... Sad
Στο Ναρούτο όμως γιατί να μπουν φίλλερς????? Εεεε φίλε Hajate??? Razz

Ένταξη: 18 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 01, 2008 7:05 pm
Τίτλος:

Arvendui έγραψε:

Στο Ναρούτο όμως γιατί να μπουν φίλλερς????? Εεεε φίλε Hajate???

Γιατί όπως το είπες ο σταθμός κονομάει όσο παρατείνει τη σειρά.

Arvendui έγραψε:

Στο κάτω κάτω διάβασες το μάνγκα πλέον οπότε γνωρίζεις τι θα γίνει στη συνέχεια. Δύσκολα να σκεφτείς που θα βάλεις φίλλερ... Sad
Razz

Αυτό λέω έπρεπε να το είχαν σχεδιάσει καλύτερα από την αρχή και όχι την τελευταία
στιγμή να ψάχνονται για το τι θα κάνουνε.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟΣ διάλογος μεταξύ των δημιουργών της σειράς:
(πριν 1 χρόνο)
-Ρε παιδιά,όταν το anime φτάσει το manga, τί θα κάνουμε???
-Ελα μωρέ, δεν βαριέσαι ,άσε να φτάσει και θα βρούμε μια λύση...

(πριν ένα μήνα)
-Ρε παιδιά το anime έφτασε το manga σε κρίσιμο σημείο,τί θα βάλουμε???
-Έλα μωρέ και τι έγινε?Θα βάλουμε κάτι άσχετο να τελειώνουμε.Ο Shijune o
υδραυλικός που μας έβαλε τις βρύσες σκέφτηκε μια φοβερή ιστορία που θα αφήσει εποχή... Kakashi Thumb up

suicide suicide suicide
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 21 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 02, 2008 12:46 am
Τίτλος:

Λίγο Off Topic αλλά δεν πειράζει... Neutral
Hajate έγραψε:
Arvendui έγραψε:

Στο Ναρούτο όμως γιατί να μπουν φίλλερς????? Εεεε φίλε Hajate???

Γιατί όπως το είπες ο σταθμός κονομάει όσο παρατείνει τη σειρά.

Ναι αυτό που λες ισχύει στο Bleach επειδή είναι πολύ κοντά το Μάνγκα. Όταν όμως το Μάνγκα σου είναι τουλάχιστον ένα χρόνο μπροστά τότε δεν ισχύει αυτό που λες από τη στιγμή που έχει σενάριο. Το μόνο που καταφέρνει, δεδομένου ότι διαβάζεις το Μάνγκα, είναι να μην δεις άλλο το Άνιμε. Έπαψα πλέον να ασχολούμαι με το άνιμε. Δεν βλέπω κανέναν μα κανέναν λόγο να συνεχίζω να μαστιγώνομαι αλύπητα περιμένοντας τους "μάγκες" από το στούντιο να μου δείξουν τα τελευταία τσάπτερ που θα τα δω όταν θα έχω παντρευτεί (πράγμα που εν σκοπεύω να κάνω τα επόμενα 8 χρόνια)... Razz

Ένταξη: 04 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 05, 2008 2:29 pm
Τίτλος:

Aποψεις για το 173?
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Ένταξη: 01 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 05, 2008 5:58 pm
Τίτλος:

neo^ έγραψε:
Aποψεις για το 173?

Tί είδαν πάλι τα όμορφα και καστανά ματάκια μου? Μεγάλη επιτυχία το επεισόδιο... σαν το cd του Sarbel.
Το μέγαλύτερο μέρος του επεισοδίου ήταν σαν κακό filler ενώ το υπόλοιπο ήταν απλά αδιάφορο. Και το χειρότερο στην όλη υπόθεση είναι οτι ενώ έχουμε δεί κάμποσα κουλά επεισόδια, η ιστορία δεν προχωράει ωστε να μας δίνει ελπίδες οτι πρόκειται να τελειώσει σιγά σιγά...
Κάθε φορά που βλέπω τέτοιο επεισόδιο είναι που ορκίζομαι να κόψω το anime και μόνο να διαβάζω αλλα κάθε πέμπτη παρασύρομαι και το κάνω το λάθος.
Οπότε για να χαρακστηρίσω το επεισόδιο : ΜΗΔΕΝ (για να μήν πώ "υπό το μηδέν").

Υ.Γ. Αυτοί οι κουλοί και άμπαλοι φύλακες στο παλάτι της μικρής, γιατί φοράγανε αυτό το άσπρο κιμονό που φοράνε οι taichu? Μήπως έχει αρχίσει να χάνεται η μπάλα εντελώς? Και απο πότε το sunpo του ichigo είναι ΤΟΣΟ γαμάτο? Επίσης, απο πότε οι μύτες απ το μαλί του Ζαράκι απέκτησαν ιδιότητες ραντάρ?

Ξενερωωωννωωωωωωωωωωωωω.....

Ένταξη: 06 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 05, 2008 7:07 pm
Τίτλος:

Το shunpo του ειναι πολυ καλυτερο απο οτι φαινεται!!!!!!Σκεψου οτι ηταν ισαξιο με του byakuga(nee sama)...Γενικα πολυ αδυναμο τον δειχνει τον Ichigo συνεχεια και μου την σπαει κανονικα τους περισσοτερους τους εχει για την πλακα...Θυμιζω την σκηνη οπου αντιμετοπιζει 3 vice captain με τα χερια του και μονο και τους σπαει στο ξυλο....

Ένταξη: 11 Απρ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 05, 2008 8:02 pm
Τίτλος:

Παιδιά, χωρίς να θέλω να γίνομαι το κοράκι, από Σεπτέμβρη το κόβω να συνεχιστεί το Hueco Mundo arc....
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 05, 2008 8:11 pm
Τίτλος:

CCCP έγραψε:
Παιδιά, χωρίς να θέλω να γίνομαι το κοράκι, από Σεπτέμβρη το κόβω να συνεχιστεί το Hueco Mundo arc....

Kαι λίγα λές.... εγώ το βλέπω να τραβάει κι άλλο.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 06, 2008 1:32 am
Τίτλος:

Και εγω βλεπω να τραβαει μακρια η βαλιτσα με τα filler.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 06 Ιούν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 06, 2008 12:17 pm
Τίτλος:

Εντάξει.... Όλοι ξέρουμε ότι τα fillers είναι λίγο ανιαρά αλλά παραμένουν αναγκαία
και κυρίως στην περίπτωση του Bleach τη δεδομένη χρονική στιγμή αφού το anime φτανει τα manga. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπήκαν καν στον κόπο να κολλήσουν εστω και υποτυπωδώς την ιστορία του filler στην κεντρική ιστορία.
Παραείναι άκυρο από τη μια στιγμή στην άλλη να βλέπουμε τον Ichigo να βρίσκεται στην πόλη του σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ενώ στο προηγούμενο επισόδειο πολεμούσε με τον Ulquiorra. Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας!!!!
Αν ήθελαν fillers ας έγραφαν κάτι μέσα στο Hueco mondo (sorry αν δεν το προφερα σωστά)!!!
Και σκεφτείτε ότι το manga του Naruto είναι πολύ πιο μπροστά από το anime αλλά παρ'όλα αυτά βάζουν fillers!!!! Φανταστείτε τι μας περιμένει ακόμα... Mad Mad
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 06, 2008 1:26 pm
Τίτλος:

Shikamaru έγραψε:
Εντάξει.... Όλοι ξέρουμε ότι τα fillers είναι λίγο ανιαρά αλλά παραμένουν αναγκαία
και κυρίως στην περίπτωση του Bleach τη δεδομένη χρονική στιγμή αφού το anime φτανει τα manga. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπήκαν καν στον κόπο να κολλήσουν εστω και υποτυπωδώς την ιστορία του filler στην κεντρική ιστορία.
Παραείναι άκυρο από τη μια στιγμή στην άλλη να βλέπουμε τον Ichigo να βρίσκεται στην πόλη του σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ενώ στο προηγούμενο επισόδειο πολεμούσε με τον Ulquiorra. Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας!!!!
Αν ήθελαν fillers ας έγραφαν κάτι μέσα στο Hueco mondo (sorry αν δεν το προφερα σωστά)!!!
Και σκεφτείτε ότι το manga του Naruto είναι πολύ πιο μπροστά από το anime αλλά παρ'όλα αυτά βάζουν fillers!!!! Φανταστείτε τι μας περιμένει ακόμα... Mad Mad

Ειναι το σημειο στο οποιο εχουνε βαλει τα filler.Προσωπικα με τα filler δεν εχω και μεγαλο προβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 07, 2008 10:09 am
Τίτλος:

neo^ έγραψε:

Ειναι το σημειο στο οποιο εχουνε βαλει τα filler.Προσωπικα με τα filler δεν εχω και μεγαλο προβλημα.

Βασικά με τα fillers ούτε εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα. Π.χ., στην φιλλεριά με τα bounto, δεν χαλάστηκα γιατι μπήκε σε σωστό σημείο.... είχε τελειώσει η μία ιστορία και πετάξανε την φιλλεριά χωρίς να πέσει ξενερωμα.
Ασε που ήταν πολύ πιο άρτια δομημένη σαν ιστορία με πολλές επεξηγήσεις. Εδώ, ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε τί παίζει ακριβώς και κάθε τόσο σκάνε νέα δεδομένα.
Γι αυτό πέφτει κράξιμο πιστεύω. Δεν είναι προσεγμένη δουλειά. Είναι αρπα-κόλα, σαν απο Έλληνες.
Ορίστε... βγήκε και το concept. H νέα διαφήμιση της Aegean airlines : κι άλλο μάπα επεισόδιο στο Bleach? Ε με τόσο φτηνά εισιτήρια, γέμισε η Ιαπωνία Έλληνες Razz

Ένταξη: 30 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 08, 2008 9:40 pm
Τίτλος:

Mipws mporeite na mou peite apo pio chapter na arxisw na diavazw to manga?giati den tin paleuw me ta fillers!!!thx
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Bleach (STALLED) Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 86, 87, 88  Επόμενη
Σελίδα 26 από 88

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας