Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 14, 2008 9:38 pm
Τίτλος: Ζητώ βοήθεια από τους καλύτερους!
Λοιπόν παιδιά, θα ήθελα να σας ζητήσω μια μεγάλη χάρη. Ψάχνω γενικώς τον τελευταίο καιρό τα επεισόδια του Yu-Gi-Oh! Duel Monsters (το παλιό Yugi, Joey κλπ όχι το GX) με Γιαπωνέζικο ήχο και αγγλικούς υπότιτλους. Μην με κοροιδέψετε!!! Μου θυμίζει τα νιάτα μου!!! Δυστυχώς ψάχνοντας μόνος μου δεν είχα καμία τύχη. Να αναφέρω έτσι περιλιπτικά, που έχω ψάξει για να μην μου πείτε να ψάξω εκεί. Επειδή δεν ξέρω αν επιτρέπεται να postάρω για άλλα site στο forum, οπότε το βάζω σε spoiler...
Λοιπόν: mininova, mononova, piratebay, torrentz (search engine). Επίσης πήγα στο aniDB και το μόνο group που το είχε πιάσει (YGO), είχε κάνει μέχρι το 177 αλλά τα έχει κατεβάσει όλα του τα torrent και υποτίθεται θα τα ανεβάσουνε σε Uncut μορφή με ποιότητα DVD εν καιρώ. Ώς τώρα υπάρχει μόνο ένα torrent με τα 6 πρώτα επεισόδια το οποίο είναι "ψόφιο" (κοινώς dead). Επίσης πήγα στο yu-gi-ohfans ούτε κι εκεί καμία τύχη. Είχε καμιά δεκαριά διάσπαρτα αλλά δεν προσπάθησα να τα κατεβάσω, οπότε δεν ξέρω αν λειτουργούν. Στο mininova επίσης υπάρχει ένα μεγάλο torrent, που έχει όλα τα επεισόδια, γύρω στα 150κάτι στα αγγλικά και τα υπόλοιπα στα γιαπωνέζικα (κάποια χωρίς υπότιτλους). Αλλά ΚΑΙ αυτό είναι ψόφιο... Αν και αυτό έχει κάποιες ελπίδες να "αναστηθεί". Το έχω στον client και είναι πάντα σε αναμονή. Έχω κατεβάσει το ασσύληπτο 0.9%. Αλλά και στην ιδανική περίπτωση του να έχω κατεβάσει τα επιθυμητά επεισόδια μέχρι το 2018, θα έχω μόλις το 1/3 των επεισοδίων... Οπότε χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια...
Δεν ξέρω που αλλού να ψάξω. Γι'αυτό το λόγο κάνω αυτό το topic, μήπως και τα σαφώς ποιο έμπειρα από εμένα μέλη, μπορέσουν να "ψαρέψουν" κάτι. Είναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε βοήθεια. Έστω και για λίγα επεισόδια.
Υ.Γ:Να πω τέλος, ότι δεν θα ήθελα να μου πείτε: "πήγαινε youtube, πήγαινε crunchyrol, πήγαινε veoh" καθώς δεν θέλω απλά να τα δω αλλά και να κάνω την αντίστοιχη συλλογή. Επίσης αν γίνεται να είναι "καλής" ποιότητας για τον ίδιο λόγο... (έχω κι απαιτήσεις τρομάρα μου... )
Υ.Γ2: Αν στην ακραία περίπτωση που κάποιος τα έχει στην κατοχή του... Θα του στίσω 20 μέτρα άγαλμα αν μπορέσει πιθανώς να μου τα γράψει και να μου τα στείλει!!!
Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε να διαβάσετε αυτό το πελώριο post... Sorry αν σας κούρασα... _________________
αν βρεις κατι στο βεοχ μπορεις να το κατεβασεις στην φουλ ποιοτητα.
δεν γνωριζω κατι αλλο...παρολο που ειμαι ενας απτους καλυτερους... _________________
Ένταξη: 20 Απρ 2008
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 14, 2008 9:51 pm
Τίτλος:
Στο isohunt έψαξες; Αν κάνεις search για Duel Monsters θα βρεις τα επεισόδια 1-60. Δεν είναι όλα και τέλεια ποιότητα, αλλά είναι το μόνο που υπάρχει. Επειδή τα έχουν ανεβάσει πρόσφατα, ίσως μετά από λίγο καιρό να έρθουν και τα υπόλοιπα...
Το japanese opening είναι όλα τα λεφτά !
Καμία σχέση με τη βλακεία που βάλανε στην Αμερικάνικη έκδοση.
Καλησπέρα. Φιλε Deykalionas17 πήγαινε στο site www.anime-eden.com εκεί θα βρεις όσα επεισόδια yugioh και gx έχουν γίνει fansub και από τα καλύτερα groups πάντα! Και το group που βγάζει yugioh συνεχίζει! Tο τελευταίο επεισόδιο που έβγαλαν 24 δηλαδή του yugioh έγινε Release 03-04-2008! _________________
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 15, 2008 11:10 am
Τίτλος:
Alximistis έγραψε:
Καλησπέρα. Φιλε Deykalionas17 πήγαινε στο site www.anime-eden.com εκεί θα βρεις όσα επεισόδια yugioh και gx έχουν γίνει fansub και από τα καλύτερα groups πάντα! Και το group που βγάζει yugioh συνεχίζει! Tο τελευταίο επεισόδιο που έβγαλαν 24 δηλαδή του yugioh έγινε Release 03-04-2008!
Χίλια ευχαριστώ φίλε!!! Δεν είναι πολλά επεισόδια και ούτε με την σειρά, αλλά είναι μια καλή αρχή! Όντως έχουν πολύ καλή ποιότητα. Και το συγκεκριμένο, είναι και πολύ καλό site, με πολλά anime. Οπότε σίγουρα θα μου φανεί χρήσιμο και στο μέλλον!! Και πάλι ευχαριστώ!!
@Sunday
Τhx κι εσένα Sunday, αλλά είχα ήδη ψάξει εκεί. Είναι το site που έλεγα ότι έχει μόνο 6 επεισόδια και μάλιστα dead. Αλλά thx anyway για το ενδιαφέρον
EDIT: Μπουχουχου Είδα το πρώτο επεισόδιο. Δεν πίστευα στα μάτια μου!!! Δεν είναι το κανονικό Yu-Gi-Oh!. Είναι το πρώτο. Το γνωστό και ώς zero series. Αυτό δεν παίχτηκε ποτέ στην Ελλάδα. Είναι ουσιαστικά 27 επεισόδια, που απλά δείχνουν αναλυτικά, κάποια γεγονότα του παρελθόντος που και στο κανονικό Yu-Gi-Oh! Duel Monsters, τα είδαμε αλλα περιλιπτικά. πχ το πρώτο επεισόδιο δείχνει την φάση με τον Joey που πετάει το τελευταίο κομμάτι του παζλ του Yugi, στο νερό, μετά γίνεται μια φάση με έναν bully και γίνονται φίλοι κλπ... Btw το σχέδιο είναι πολύ διαφορετικό. Αμφιβάλλω αν έχει καν μονομαχίες μέσα... Κρίμα και είχα πάρει μια χαρά... _________________
Ταταν!Σου έχω μια έκπληξη λοιπόν πήγαινε http://gxfansub.wordpress.com/ στην επιλογή forum μπες μέσα κάνε εγγραφή κάνε 10 υποχρεωτικά post! και μετά θα σου εμφανιστούν τα downloads! θα πας yu-gi-oh έχει παρα πολλά arcs τελειωμένα αλλα το project είναι ακόμα ongoing! _________________
εδώ http://z13.invisionfree.com/YGOfans/index.php έχει όλα τα επεισόδια του ygo duel monsters με jap audio/eng subs
προτείνω πρώτα να κατεβάσετε όσα επεισόδια έχει στο link που έδωσε ο alximstis και τα υπόλοιπα από εδώ!
ελπίζω να βοήθησα! αν υπάρχουν άλλες ερώτησης για ygo σειρές/ ταινίες πείτε εδώ _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας