Posted: Mon Apr 14, 2008 3:06 am
Post subject:
Μόλις είδα και το δεύτερο.
Αν είναι δυνατόν, αυτή η σειρά μονάχα ανεβαίνει.
Ποιος περιμένει τώρα άλλη μια βδομάδα? _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Posted: Mon Apr 14, 2008 7:57 pm
Post subject:
Νομίζω το manga δεν έχει σχέση και δεν βγαίνει εβδομαδιαία.
Τουλάχιστον όταν είχα κοιτάξει...
Συμπάσχω πάντως! _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Posted: Mon May 19, 2008 11:44 am
Post subject:
Μούφα το 7 τελικά...
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Μέχρι το σημείο που τον συνέφερε η Κάλλεν απλά δεν έλεγε τίποτα, ενώ μετά άρχισε τις λαμακίες στυλ "συνειδητοποιώ το λάθος μου".
Μόνο η μάχη στο τέλος έδωσε κάτι.
Και ιδού το πρώτο τζούφιο επεισόδιο της σεζόν... _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????
Από τα καλύτερα επεισόδια... δεν έχω ξαναδεί να δείχνουν τον ανθρώπινο μέρος ενός τόσο αδίστακτου χαρακτήρα... ΤΡΟΜΕΡΟ...
Ναι ηταν το πρωτο επεισοδιο που το ειδα χαλαρα και οχι με τρελη αγωνια...
Πιστευω στο επομενο να μην συνεχιστη η κριση ταυτοτητας..[/spoiler] _________________
Posted: Mon May 19, 2008 5:11 pm
Post subject:
Βασικά από το 2ο επεισόδιο και μετά είχα ξενερώσει αρκετά (με μια εξαίρεση στο 4ο). Επιτέλους το 7ο ήταν ελπιδοφόρο για αυτά που θα ακολουθήσουν. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που δεν άρεσε σε μερικούς μερικούς (βλέπε Madarb - φτου σου ρε, KIRA lover ) _________________
Tο 7ο ήταν ελπιδοφόρο για αυτά που θα ακολουθήσουν. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που δεν άρεσε σε μερικούς μερικούς (βλέπε Madarb - φτου σου ρε, KIRA lover )
Πραγματικά δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Το 7 ήταν ένα πάαααρα πολύ καλό επεισόδιο όπως και όλα τα υπόλοιπα. Μην Ακούτε τις κακοήθεις του Madarb
Αγαπημένη σκηνή αυτού του ep.
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
-Kallen: θα κάνω ότι μου ζητήσεις.
-Lelouche: Θέλω να μου κάτσεις!
Posted: Mon May 19, 2008 8:33 pm
Post subject:
Να με συγχωράτε όλοι σας που έχω προσωπικό γούστο και δε μου άρεσε!
Εγώ περίμενα άλλα από το επεισόδιο και δεν εκτίμησα τη δακρύβρεχτη φάση. Οφού....
Βέβαια σε κάποιους μπορεί να άρεσε δε λέω, αλλά έχουν και μια ηλικία παραπάνω, δεν είναι και για έντονες συγκινήσεις... [ναι, βλέπε Λεξ ] _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Posted: Mon May 19, 2008 9:38 pm
Post subject:
Εγώ που δεν έχω και μια ηλικία παραπάνω μπορώ να πω ότι μου άρεσε το επεισόδιο και μάλιστα περίμενα κάτι τέτοιο από την πρώτη σεζόν. Επιτέλους, αυτός ο χαρακτήρας άρχισε να γίνεται αληθοφανής -καιρός ήταν να δούμε και την ανθρώπινη/αδύναμη πλευρά του Lelouch. Ολοκληρώνεται περισσότερο σαν χαρακτήρας και αυτό είναι θετικό.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum