Λοιπόν τα κατάφερα με πολύ κόπο να βάλω Avatar και τώρα ψάχνω και για μια καλή υπογραφή...Για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον sunday που μου έβαλε της φωνές και με έβαλε να διαβάσω όλα αυτά και με ένα 2ο διάβασμα στις συχνές ερωτήσεις τα κατάφερα...Λοιπόν και πάλι σε ευχαριστώ,sunday!!!!!! .Ελπίζω όποιος τον γνωρίζει και δει το post αυτό να του το πει και ότι του ζητάω συγγνώμη για κάτι που είχα γράψει και είχε νευριάσει
Χαλάρωσε. Δε θύμωσα. Αλλά σκέψου πόσο κουραστικό είναι να εξηγείς τα ίδια και τα ίδια σε σχεδόν κάθε καινούριο χρήστη, ο οποίος είναι υποχρεωμένος με την εγγραφή του να κάνει βασικά πράγματα (π.χ. να διαβάσει κανόνες).
Σε παρακαλώ μη συνεχίσεις να βγαίνεις off topic (στο δικό σου thread κιόλας). Πρέπει να καταλάβεις πως είσαι στην κατηγορία Naruto. Οι υπόλοιποι χρήστες περιμένουν να διαβάσουν δημοσιεύσεις σχετικά με το Naruto. Αν κάναμε όλοι έτσι, θα ψάχναμε να βγάλουμε άκρη σε ένα φόρουμ αχταρμά.
EDIT Και μην κάνεις διπλή δημοσίευση! Στο λέω για δεύτερη και τελευταία φορά. Η επόμενη είναι πρόταση κάρτας από μένα.
Ωραία εγώ δεν βγαίνω πάλι εκτός topic αλλά θα μου κάποιος το link για να διαβάσω και εγώ το manga και να μν κάνω ερωτήσεις spoiler...
Αλλιώς άμα είναι να ρωτάω.
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Για όποιον είχε διαβάσει αυτό το post πριν το αλλάξω αφού μου έγινε παρατήρηση δεν εννοούσα κάτι απλά για πλάκα τα έγραψα αυτό είναι το κακό με τα forums ότι άμα πεις κάτι δεν ξέρεις πώς θα το καταλάβουν οι άλλοι όπως έγινε με μένα και τον sunday
Last edited by Joyshine on Mon Mar 03, 2008 1:24 am; edited 1 time in total
Posted: Mon Mar 03, 2008 1:12 am
Post subject:
Λοιπον Joyshine παρε αυτο το λινκ http://manga.bleachexile.com/naruto-chapter-1.html και επελεξε το chapter που θες γιατι φιλε μου εχεις γινει πολυ κουραστικος.
Εγω δεν μπορω να σου πω σε ποιο chapter να πας για να συνεχισεις απο το σημειο του anime αλλα σε παρακαλω πριν πατησεις το κουμπακι "υποβολη" κανε και μια μικρη αναζητηση στο google, πιστευω θα σου λυσει ολες τις αποριες
To manga διαβαζετε on line _________________
H περιέργεια έφαγε τη γάτα!
Άλλο ένα link για να διαβάσεις το manga online: http://www.onemanga.com/Naruto/
Επίσης, είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι όποιος διαβάζει τους Κανόνες του Forum έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να ζήσει περισσότερα χρόνια, καθώς και να έχει μια ενεργή σεξουαλική ζωή.
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3
Page 3 of 3
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum