Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Naruto (DROPPED)

Αναπάντητα ερωτήματα Goto page Previous  1, 2, 3  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Sat Mar 01, 2008 2:42 am
Post subject:
Reply with quote

Λοιπόν ο σπαστικός άνθρωπος με τις ανόητες ερωτήσεις του ξαναγύρισε για ακόμα μια φορά μου δημιουργήθηκαν κάποια ερωτήματα για το Naruto όπως:

Θα γίνει ποτέ Chuunin ή ακόμα καλύτερα Jounin?Γιατί από ότι το κόβω με τόσες αποστολές συνεχόμενες που χρόνος για τέτοια...

Ακόμα θα κάνει τίποτα με καμιά κοπελιά ο Narutos?Γιατί δν τον βλέπω τόσο ζεστό σε αυτό το θέμα,πάντως άμα κάνει ελπίζω να κάνει κάτι με Hinata(αυτό το ερώτημα μπορεί να μν το απαντήσετε αλλά εμένα μου έχει καρφωθεί)

Τι άλλο....Α ναι!

Ο Naruto πόσες ουρές έχει φτάσει???Αυτό γνωρίζω ότι είναι spoiler αλλά αν δεν επιτρέπεται να μου απαντήσεις σε forum στείλ'το μου με pm.Αυτό το ρωτάω γιατί ο Yamato του απογορεύει να ξαναχρησιμοποιήσει τις "κρυφές" δυνάμεις του ξανά εκτός άμα μπορεί να τις ελέξει.
...εεε???...

Πάντως πιστεεύω ότι όλα μου τα ερωτήματα είναι spoiler αλλά δν γίνετε αλλιώς και έτσι θα ρωτάω τι να κάνουμε για αυτό...:

Παλεύει ποτέ ξανά ο Naruto vs Sasuke?Για να δείτε ότι δεν είμαι εντελώς περίεργος δεν ρωτάω το αν ναι ποιος νικάει...

Λοιπόν επειδή έχω κολλήσει δεν ρωτάω για τώρα αλλά δεν θα γλιτώσετε τόσο εύκολα και ας ξέρω ότι απλώς μπορείτε να γλιτώσετε απλώς χωρίς να μην απαντάτε...Και όπως πάντα ευχαριστώ προκαταβολικά όσους απαντήσουν.Τέλος θέλω να ευχαριστήσω πολύ όσους έχουν απαντήσει ήδη τα ερωτήματα μου!!!! Respekt
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger

Post Posted: Sat Mar 01, 2008 11:22 am
Post subject:
Reply with quote

Ρε φιλαράκι, το κουμπί
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
δεν το ξέρεις??? Τι δεν γίνεται αλλιώς?? Αλλιώς γράψε με άσπρα γράμματα Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Sat Mar 01, 2008 11:29 pm
Post subject:
Reply with quote

Εσένα σου αρέσουν τα spoilers, μου φαίνεται! Razz
Back to top

Location: Στο διπλανό δωμάτιο από αυτό που είναι ο Serestrum...παίρνω μάτι xD

Post Posted: Sat Mar 01, 2008 11:48 pm
Post subject:
Reply with quote

Βασικά,γιατί δεν αρχίζεις να διαβάζεις το manga,για να σου λυθούν όλες οι απορίες και να δεις και τι γίνεται παρακάτω?

ORE WO,DARE DA TO OMOTTE IRU?
Back to top

Post Posted: Sat Mar 01, 2008 11:51 pm
Post subject:
Reply with quote

Joyshine wrote:

Παλεύει ποτέ ξανά ο Naruto vs Sasuke?Για να δείτε ότι δεν είμαι εντελώς περίεργος δεν ρωτάω το αν ναι ποιος νικάει...
μπα καθόλου δεν είσαι Laughing Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Sun Mar 02, 2008 3:56 am
Post subject:
Reply with quote

Κοιτάξτε πρώτα από όλα για τον tidus δεν γνωρίζω πως να βάζω το κουμπί αυτό γιατί είμαι καινούργιος στο forum και γενικά στον anime κόσμο...αν μπορείς πες μου εσύ Rolling Eyes
Μετά για την _Sophia!!!_ φυσικά και μου αρέσουν τα spoileres γιατί αυτά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που μου δημιουργούν απορίες... Embarassed
Για τον φίλο πλέον Kenshin-dono,που μου έχει απαντήσει τόσες φορές δεν ξέρω που να βρω το manga, αλλά και να το έβρισκα πιστεύω ότι θα ξενέρωνα, γιατί δεν είμαι και πολύ του διαβάσματος, αν είναι όμως στείλε μου το link Respekt .
Και τέλος στον φίλο ZERO_SEQUENCE ναι το ξέρω ότι δεν είμαι καθόλου... big smile big smile
Back to top

Post Posted: Sun Mar 02, 2008 3:59 am
Post subject:
Reply with quote

Και κάτι ακόμα που μένετε όλοι σας γιατί άμα μένετε Αθήνα περιμένω να σας συναντήσω στην συνάντηση στο Σύνταγμα ή όπου είναι για να μου λύσετε τις απορίες από κοντά και για να γνωριστούμε... Thumb 2 Up
Back to top

Post Posted: Sun Mar 02, 2008 4:12 am
Post subject:
Reply with quote

Code:
[spoiler]text[/spoiler]

όπου text το κείμενο που θες να περιλαμβάνεται

Επίσης μην διπλοποστάρεις, χρησιμοποίησε το Edit στη δημοσίευση σου για να διορθώσεις ή να προσθέσεις
Back to top

Post Posted: Sun Mar 02, 2008 4:31 am
Post subject:
Reply with quote

Ευχαριστώ πολύ Sunday είχα ρωτήσει πως γίνεται να διορθώσω αλλά μου είχαν πει πως δεν γίνεται.Επειδή ούτε τώρα κατάλαβα πως γίνεται το κόλπο με το spoiler ορκίζομαι ότι θα προσπαθήσω να μν ξαναρωτήσω κάτι που να παραπέμπει σε spoiler εκτός άμα ποτέ το καταλάβω...Ευχαριστώ και πάλι big smile
Back to top

Post Posted: Sun Mar 02, 2008 4:40 am
Post subject:
Reply with quote

Κάνε στη δημοσίευση μου quote για να δεις πως το έχω γράψει και να καταλάβεις (μην πατήσεις Υποβολή εκτός αν θες να γράψεις κάτι και να συμπεριλάβεις τη συγκεκριμένη δημοσίευση μου).

Υ.Γ. Διάβασε τι γράφω στην υπογραφή μου κάτω από την εικόνα Cool

EDIT O Left64Vegeta μας χάρησε κουμπάκι spoiler για μεγαλύτερη ευκολία. Thumb 2 Up
Back to top

Post Posted: Sun Mar 02, 2008 10:43 am
Post subject:
Reply with quote

Ωραίος Sunday τώρα μάλιστα...Ευχαριστώ.Τέρμα πλέον τα φανερά spoiler.Θέλω να ευχαριστήσω τον Left64Vegeta(που παρεπιμπτώντος έχει γαμάτη εικόνα με τον Vegeta με τσιγάρο)

Αφού είσαι τόσο διαφωτιστικός....Πώς μπορώ να βάλω και εγώ εικόνα και Avatar γιατί έχω προσπαθήσει τόσες φορές αλλά μου λέει συνεχώς ότι δεν γίνεται.

Άντε και καλό Sunday,Sunday! Thumbs UP
Back to top

Post Posted: Sun Mar 02, 2008 11:04 am
Post subject:
Reply with quote

sunday λεμε... Ranting

Δεν απαντάω στη ερώτησή σου και αρχίζω το συνηθισμένο μου τροπάριο. Νομίζω το έχει πιο ωραία διατυπωμένο ο rath οπότε θα το βρω και κάνω copy paste.

Διαβάστε τα Rules, τις Συχνές ερωτήσεις, τις Ερωτήσεις περί Tracker - Torrents, το Playback FAQ και τέλος κάντε ένα search πριν ανοίξετε ένα νέο θέμα.

Τα links είναι εύκολο να τα βρεις, δεν ξανακάνω τον κόπο να τα βάλω... suicide
Back to top

Post Posted: Sun Mar 02, 2008 11:18 am
Post subject:
Reply with quote

Joyshine ειπες κατι που ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ..

Post Posted: Sun Mar 02, 2008 12:52 pm
Post subject:
Reply with quote

Τι κακό είπα μωρέ παιδιά???Επειδή έγραψα κατά λάθος τον sunday με κεφαλαίο σόρρυ αλλά δεν ήξερα ότι θα πειραχτείς Embarassed
Έχω διαβάσει τις συχνές ερωτήσεις,τις ερωτήσεις περί tracker-torrent και το playback FAQ...μόνο τα Rules δεν έχω διαβάσει ακόμα και δεν έχω κάνει search(που δεν καταλαβαίνω που να κάνω)
Back to top

Post Posted: Sun Mar 02, 2008 6:15 pm
Post subject:
Reply with quote

Μπορεί εσείς να μην μου απαντάτε γιατί πλέον με βλέπετε ως έναν ενοχλητικό άνθρωπο αλλά εγώ θα συνεχίζω να ρωτάω και πλέον θα επεκτείνω τις ερωτήσεις μου και θα βγω και εκτός θέματος Naruto και θα ρωτάω και λίγα πράγματα για το forum και γενικά.Πλέον τα έχω διαβάσει όλα αυτά που μου είπε ο sunday να διαβάσω και ακόμα δεν μπορώ να βάλω Avatar και υπογραφή.Μήπως τώρα θα μπορούσε κάποιος να μου πει πώς ακριβώς γίνεται?Και μια ακόμα ερώτηση από που κατεβάζεται τα Avatar και εικόνες και σε τι μορφή ώστε να μπορούν να μπουν.Ευχαριστώ πολύ άμα απαντήσετε προκαταβολικά
Back to top
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Naruto (DROPPED) All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum