Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 3:22 pm
Τίτλος: Death Note problem
to torrent tu death note ston tracker exei provlima paw na to katevasw kai leei maximun leechers please redownload the torrent from animeclipse kai to katvazw gia alli mia fora kai tipota.Sas parakalw na dior8swsete to provlima tu torrent[/left]
Λογικά προσπαθείς να το κατεβάσεις ως guest ενω δεν έχεις κάνει login, γεγονός που ενισχύεται από τα νούμερα του ratio σου.
Μπες πρώτα και μετά κατέβασέ το. _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
efxaristw file gia tin prospa8eia alla den 8a katevoun oute se mia evdomada giati i speed epese sto 2.9 kb/s telika den 8a mporesw na tadw efxaristw omws gia tin prospa8eia to ektimw
Ανακοίνωση:Παρακαλώ τα μέλη του animeclipse να κανουν seed στα επεισόδια του death note σας παρακαλω για να μπορέσουν να κατεβούν το 2008 σας υκετευω θα είμαι πολυ ευγνόμων.
Ανακοίνωση:Παρακαλώ τα μέλη του animeclipse να κανουν seed στα επεισόδια του death note σας παρακαλω για να μπορέσουν να κατεβούν το 2008 σας υκετευω θα είμαι πολυ ευγνόμων.
Εγώ γιατί δεν σε βλέπω στη λίστα με αυτούς που κατεβάζουν το death note; Έχει 19 seeders και 9 leechers.
Το παμε και πιο πάνω, πρώτα login κάνουμε...
Δε θα σου πάρει κανεις το κεφάλι επειδή δε θες να seedάρεις... _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
1) Κάνουμε πρώτα login.
2) Κατεβάζουμε το torrent που μας ενδιαφέρει (μετά το login)
3) Φορτώνουμε το torrent στον torrent client και κατεβάζουμε. _________________
ne katevenei to torrent alla me poly mikri taxytita afto einai to provlima kai grafei 1 weeks 1 day kai na fantasteis mono ena epeisodio katevazw tin fora
Κοίτα τις ρυθμίσεις σου, δεν είμαστε και Θεοί να ξέρουμε τι φταίει.
Δεν μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω. Αν με 19 seeds δεν κατεβαίνει σωστά κάτι παίζει. Ίσως έχεις βάλει κόφτη στο upload του συγκεκριμένου torrent, πολλές φορές φταίει κι αυτό.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3Επόμενη
Σελίδα 1 από 3
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας